Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

ne mano ir tokios nesivilksiu, bet man kažkuo graži

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2010 01 28, 21:46)
ne mano ir tokios nesivilksiu, bet man kažkuo graži

O jau modelio grožis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Suknelė tokia retro stiliuko, tinkama kai švenčiama dvare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 01 28, 21:03)
O jau modelio grožis bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Suknelė tokia retro stiliuko, tinkama kai švenčiama dvare smile.gif

modelis iš ties labai graži drinks_cheers.gif kiek pastebėjau kai žiūri nuotraukose sukneles, labai priklauso jos grožis nuo modelio, jei modelio bruožai nėra priimtini, dažnai ir suknelės grožis nublanksta ir pamačius ant kito modelio ji jau kitaip visai atrodo ax.gif prisapaliojau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Man tokia graži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 28, 14:10)

Jau šita... Tik ir imčiau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 01 28, 17:07)
Labai graži suknelė bigsmile.gif  Kažin ar įmanoma tą sijono pūstumą panaikint? Gal ten kokie lankai dedasi kuriuos galima išimt?
Jau kiek žiūriu į tas sukneles ir nei viena net akies neužkabina verysad.gif O va šita sudomino bigsmile.gif

vakar kazkur buvau uzmacius su panasia apykakle nepusta suknele g.gif Siots man net ne pustumas negrazu, o visas sijono stilius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 01 28, 18:07)
Labai graži suknelė bigsmile.gif  Kažin ar įmanoma tą sijono pūstumą panaikint? Gal ten kokie lankai dedasi kuriuos galima išimt?
Jau kiek žiūriu į tas sukneles ir nei viena net akies neužkabina verysad.gif O va šita sudomino bigsmile.gif
Papildyta:

Ir man patiko bigsmile.gif

kazka panasaus maciau cymbeline kolekcijoj, ir visai nepusta. paziurek ju puslapi.
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 29 sausio 2010 - 14:40
Šita graži, tik ta vieta nuo juosmens iki sijono skleidimosi pradžios kažkaip keistai atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 29, 16:46)
Šita graži, tik ta vieta nuo juosmens iki sijono skleidimosi pradžios kažkaip keistai atrodo...  g.gif

man tai tas normaliai tik gelytes po krutine pigiai atroddo bet pati ideja gera
Atsakyti
per viena petuka
user posted image
idomi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 01 29, 15:58)
man tai tas normaliai tik gelytes po krutine pigiai atroddo bet pati ideja gera

kažin kaip iš arti ta gėlytė. O gal graži būtų...
Atsakyti