ne mano ir tokios nesivilksiu, bet man kažkuo graži
QUOTE(Vega_ @ 2010 01 28, 21:46)
ne mano ir tokios nesivilksiu, bet man kažkuo graži
O jau modelio grožis Suknelė tokia retro stiliuko, tinkama kai švenčiama dvare
QUOTE(Chardonnay @ 2010 01 28, 21:03)
O jau modelio grožis Suknelė tokia retro stiliuko, tinkama kai švenčiama dvare
modelis iš ties labai graži kiek pastebėjau kai žiūri nuotraukose sukneles, labai priklauso jos grožis nuo modelio, jei modelio bruožai nėra priimtini, dažnai ir suknelės grožis nublanksta ir pamačius ant kito modelio ji jau kitaip visai atrodo prisapaliojau
QUOTE(Chardonnay @ 2010 01 28, 17:07)
Labai graži suknelė Kažin ar įmanoma tą sijono pūstumą panaikint? Gal ten kokie lankai dedasi kuriuos galima išimt?
Jau kiek žiūriu į tas sukneles ir nei viena net akies neužkabina O va šita sudomino
Jau kiek žiūriu į tas sukneles ir nei viena net akies neužkabina O va šita sudomino
vakar kazkur buvau uzmacius su panasia apykakle nepusta suknele Siots man net ne pustumas negrazu, o visas sijono stilius
QUOTE(Chardonnay @ 2010 01 28, 18:07)
Labai graži suknelė Kažin ar įmanoma tą sijono pūstumą panaikint? Gal ten kokie lankai dedasi kuriuos galima išimt?
Papildyta:
Ir man patiko
Papildyta:
Ir man patiko
kazka panasaus maciau cymbeline kolekcijoj, ir visai nepusta. paziurek ju puslapi.
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 29, 16:46)
Šita graži, tik ta vieta nuo juosmens iki sijono skleidimosi pradžios kažkaip keistai atrodo...
man tai tas normaliai tik gelytes po krutine pigiai atroddo bet pati ideja gera
per viena petuka
idomi
idomi
QUOTE(@leja @ 2010 01 29, 15:58)
man tai tas normaliai tik gelytes po krutine pigiai atroddo bet pati ideja gera
kažin kaip iš arti ta gėlytė. O gal graži būtų...