turim daug nuotaku,o visos skirtinogs.todel,renkames ir viena kitai patarinejam
keliam temute i virsu
QUOTE(Meredita @ 2010 01 24, 00:56)
Mano mama nesupratu tokios sukneles
Net susijuokiau O ar būtina, kad ją suprastų? Darote vestuves dėl kažko?
Man ji labai graži ir mama suprastų
QUOTE(Meredita @ 2010 01 24, 00:56)
Mano mama nesupratu tokios sukneles
Tai čia, manau, ne mamoms, o nuotakoms siūlo
QUOTE(tigriuss @ 2010 01 24, 15:12)
man ji visai ne vestuvine kazkokia
Būtų balta, būtų vestuvinė?
Vestuvinės, tai vien visos ilgos
QUOTE(pobeda @ 2010 01 24, 01:46)
Sveikos mergytes
manau, kad mazai, smulkiai merginai labai graziai sita atrodytu nereikia net papuosimu, nuometu ir sukuosenu
liko 6 menesiai iki vestuviu, o as da nezinau ko noriu!!!
manau, kad mazai, smulkiai merginai labai graziai sita atrodytu nereikia net papuosimu, nuometu ir sukuosenu
liko 6 menesiai iki vestuviu, o as da nezinau ko noriu!!!
Mano nuomone, tokia suknele labiau tiktu pamergem, o ne nuotakai
kazkuri mergina sake, kad jos mama nesuprastu jei ji noretu tokio modeliuko suknytes, tai jusu mam teisingai padarytu, nes tai ne tik ne vestuvine suknele, bet dar ir... nerandu tinkamo zodzio jei buciau per savo vestuves vilkejusi tokia suknele, tai 100%, kad galvotu visi jog isprotejau ir esu viskai be jokio skonio ir pan.. ir dar aisku kiltu minciu del nestumo daug kam
as manau, kad tam ir yra skirstymas: vakarines, kokteilines, vestuvines sukneles... Cia pagal jusu nuomone kiekviena kokteiline suknele gali buti vestuvine...
Manau, kad vistiek turetu vyrauti tinkamas aprangos kodas...
O cia taip kartais atrodo, kad jau nebeisgalvodamos kaip issiskirti is didelio rasto iseina uz krasto...
Manau, kad vistiek turetu vyrauti tinkamas aprangos kodas...
O cia taip kartais atrodo, kad jau nebeisgalvodamos kaip issiskirti is didelio rasto iseina uz krasto...
Chmm... Manau, kad vestuvine suknele, tai nebutinai ilga, balta, pusta ar tiesi, elegantiska ar dar kokia, o tokia, kuri atspindetu zmogu jei netureciau super dideles krutines, tai definately deciausi kazka panausaus, tik va tokia suknele mane padarytu balioneliu