Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

QUOTE(Iliuzija. @ 2010 04 02, 12:03)
Gal šitoj poliklinikoj yra gerų odontologų? Na nesakau, kad labai gerų,bet kad po užtaisymo bent jau dantys vietoj pasiliktų.  unsure.gif

Lankiausi pas J. Stelionienę labai maloni gydytoja, sutaria ir su vaikais. Jos statytos plobos dar ir dabar laiko, nors jau beveik penki metai vaikštau kitur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 02 balandžio 2010 - 15:18
O cia pas visus ginekologus tokia eile ar tik pas Hamoudeha? g.gif
Ejau privaciai, bet gana brangus malonumas, ypac kai reikia tyrimu, tai noretusi pasinaudoti nemokamom paslaugoms.

Registruojantis pas odontologa reikia skambinti (jei niekas nepasikeite) menesio antroj puseje, t.y. nuo 15 ar 16 menesio dienos, tuo tada pradeda dalinti talonelius kitam menesiui. Gal su ginekologais tas pats ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 04 02, 14:08)
Gali pabandyti pas Tatjana Kozlova užsirašytis,bet pas ją labai retai galima gauti taloną g.gif Man patiko kaip ji dantukus tvarko doctor.gif Jau du metai plomba gerai laikosi  biggrin.gif

QUOTE(Florestina @ 2010 04 02, 17:18)
Lankiausi pas J. Stelionienę labai maloni gydytoja, sutaria ir su vaikais. Jos statytos plobos dar ir dabar laiko, nors jau beveik penki metai vaikštau kitur.

Ačiū, turėsiu omeny, nes jau taip nusivyliau visais stomatologais unsure.gif
Atsakyti
Žiūriu diskutuojate apie gerą odontologą poliklinikoje smile.gif
Nors kažkur rašiau, kad Kuzmickis geras odontologas-dabar savo žodžius atsiimu :/
Nuėjusi pas jį po apžiūros sulaukiau pagyrimo, kad dantys sveiki ir nieko taisyti nereikia, nors dėl vieno krūminio danties kiek dvejojau. Po mėnesio nuėjau privačiai ir sužinojau, kad būtent tas dantukas dėl kurio nerimavau yra sugedęs ir rekomendavo kuo skubiau taisyti.. O pragręžus dantį net veidrodėlį į rankas davė, kad pažiūrėčiau kas dedasi danties viduje :/
Žodžiu nusivyliau ir turbūt daugiau nedrįsiu patikėti dantų poliklinikai... Nors žinau, kad Kuzmickis dirba ir privačiai, tik kažin ar nuėjus privačiai būčiau sulaukusi tokio pačio atsakymo, kad mano dantys sveiki... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 04 02, 22:54)
Nors kažkur rašiau, kad Kuzmickis geras odontologas-dabar savo žodžius atsiimu :/

Jammin o kaip atrodo tas Kuzmickis,gal toks pilnokas neaukštas tamsiu plauku vyras ,jis kartu su Geniu viename kabinete dirba? Jeigu tai jis,mano pažistama irgi taise pas viena odontologa mūsų Šeškines poliklinikoje,tai po dviejų mėnesių plombas iškrito ir ne jai vienai g.gif

Papildyta:
Kiek žmoniu tiek ir nuomonių.Pavyzdžiui kaž kas rašė,kad labai puiki odontologe Kunigelienė,tai man ji pasorode tikroji ragana. Ir visai nemaloni,nei kalbėjo nei aiškino ką daro, o kai paklausiau kokius man vaistus įdėjot su tokia mimika man praburbėjo po nosimi,kad aš nieko ir neišgirdau. Ir kai jinai žiūrėjo mano dantį,įkyšo atsiprašau į pačius nervus savo adata,kad vos sąmones netekau.Pavyzdžiui Kozlova visada nuskausmina ir pasikauso ar skaudėjo dantukas. Tai aš dėl tokios apžiūros neėjau taisyti iki galo ,bet dabar aišku gailiuosi ,juk teko su didžiausiu skausmu važiuoti šeštadieni pas budinčius odontologus. Bet pas Kunigelienė neeisiu ne už ką schmoll.gif doh.gif
Labanaktis 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 04 02, 16:18)
O cia pas visus ginekologus tokia eile ar tik pas Hamoudeha?  g.gif
Ejau privaciai, bet gana brangus malonumas, ypac kai reikia tyrimu, tai noretusi pasinaudoti nemokamom paslaugoms.

Ne, ne pas visus,jis dirba jeigu ne klystu kas antrą dieną,žinau kad poriniom dienom. Nežinau apie kitus ginekologus beveik nieko.Mane nėštumo metų prižiūrėjo Vasilevska,ji jau nedirba ( labai džiaugiuosi kad nematysiu jos), o dar dirbo Puchas irgi pabėgo,o gal ir atleido,skaičiau kitame forume labai neigiamus atsilepimus apie ją.
Mačiau tokia su žilais plaukai ginekologe,pagivenusi, bet ji man irgi labai pikta pasirode,bet aišku galiu ir klysti,bet man labai svarbu ginekologo veido bruožai ir jausti jam,arba jai simpatija kaip žmogui. Dar yra Čiulkova,man ji atrodo maloni,lankausi pas ją kai prireike man skubios pagalbos,tai man jinai patiko,bet irgi girdėjau kad nelabai profesionali. Bet jeigu aš rinkčiau tarp tos senutes ir Čulkovos eičiau pas Čiulkova.
Viskas dabar tikrai labanaktis,rytoj darbai laukai,juk artėja Velykos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 04 03, 00:02)

Ne, ne pas visus,jis dirba jeigu ne klystu kas antrą dieną,žinau kad poriniom dienom. Nežinau apie kitus ginekologus beveik nieko.Mane nėštumo metų prižiūrėjo Vasilevska,ji jau nedirba ( labai džiaugiuosi kad nematysiu jos), o dar dirbo Puchas irgi pabėgo,o gal ir atleido,skaičiau kitame forume labai neigiamus atsilepimus apie ją.
Mačiau tokia su žilais plaukai ginekologe,pagivenusi, bet ji man irgi labai pikta pasirode,bet aišku galiu ir klysti,bet man labai svarbu ginekologo veido bruožai ir jausti jam,arba jai simpatija kaip žmogui. Dar yra Čiulkova,man ji atrodo maloni,lankausi pas ją kai prireike man skubios pagalbos,tai man jinai patiko,bet irgi girdėjau kad nelabai profesionali. Bet jeigu aš rinkčiau tarp tos senutes ir Čulkovos eičiau pas Čiulkova.
Viskas dabar tikrai labanaktis,rytoj darbai laukai,juk artėja Velykos biggrin.gif

Dekui uz atsakyma, kai eini tiesiog pasitikrinti, tai tada galima palaukti eiles pas tau patinkanti daktara (tada galiu sau leisti ir privaciai eiti, nes konsultacijos kaina nera gazdinanti), bet dabar man reikia tyrimu, ir noreciau juos atlikti kuo greiciau, todel sutinku eiti pas bet kuri ginekologa, kad tik nereiktu laukti n menesiu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 04 03, 00:02)
Jammin o kaip atrodo tas Kuzmickis,gal toks pilnokas neaukštas tamsiu plauku vyras ,jis kartu su Geniu viename kabinete dirba? Jeigu tai jis,mano pažistama irgi taise pas viena odontologa mūsų Šeškines poliklinikoje,tai po dviejų mėnesių plombas iškrito ir ne jai vienai g.gif

[

Gali būti, kad apie tą patį kalbi, nes Kuzmickis dirba 601 kabiniete, pažiūrėjau, kad tame pačiame kabiniete ir Genys dirba...
Vadinasi ne man vienai čia taip nepasisekė. Džiaugiuosi, kad nuėjau poto privačiai, nes dar truputį ir būtų tekę išvis tą dantį išrauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2010 04 02, 22:54)
Nuėjusi pas jį po apžiūros sulaukiau pagyrimo, kad dantys sveiki ir nieko taisyti nereikia, nors dėl vieno krūminio danties kiek dvejojau. Po mėnesio nuėjau privačiai ir sužinojau, kad būtent tas dantukas dėl kurio nerimavau yra sugedęs ir rekomendavo kuo skubiau taisyti.. O pragręžus dantį net veidrodėlį į rankas davė, kad pažiūrėčiau kas dedasi danties viduje :/
Žodžiu nusivyliau ir turbūt daugiau nedrįsiu patikėti dantų poliklinikai... Nors žinau, kad Kuzmickis dirba ir privačiai, tik kažin ar nuėjus privačiai būčiau sulaukusi tokio pačio atsakymo, kad mano dantys sveiki... doh.gif

Nenorėjau rašyti iš anksto, bet dabar galiu jau. Buvau tarp Kalėdų ir Naujamečio pas tą Kuzmickį dėl skausmo dantenose netoli protinio danties. Išvada- dantį rauti, kam jį apskritai reikėjo taisyti. Šiandien buvau privačiam ir sulaukiau visai kitų išvadų, pasirodo, kad ant gretimo danties esančios karūnėlės kraštas yra sulindęs į dantenas ir valgant jas dirgina. Tad užteks tik rekonstrukcijos.
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif Norėjau paklausti,tik šiandien prisiminiau,kad man reikia dantuko nuotrauka padaryti,o vizitas pas odontologa jau šį pirmadienį doh.gif Florestina arba kas kitas,gal žinote per kiek laiko daroma nuotrauką,turiu ir siuntima bet blynas visai iš galvos iškryto,kad reikia rengena padaryti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 04 09, 01:22)
Labukas mirksiukas.gif Norėjau paklausti,tik šiandien prisiminiau,kad man reikia dantuko nuotrauka padaryti,o vizitas pas odontologa jau šį pirmadienį doh.gif  Florestina arba kas kitas,gal žinote per kiek laiko daroma nuotrauką,turiu ir siuntima bet blynas visai iš galvos iškryto,kad reikia rengena padaryti doh.gif  blush2.gif

Nueini ir iš karto padaro. 4u.gif Bent jau man taip buvo, kai buvau žiemą.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 04 09, 18:16)
Nueini ir iš karto padaro. 4u.gif Bent jau man taip buvo, kai buvau žiemą.

Ačiū Florestina mirksiukas.gif Nesulaukiau ilgai atsakymo,tai paskabinau į registratūrą užsiraše pirmadieniui prieš pat vizitą pas odontologą doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 04 09, 19:46)
Ačiū Florestina mirksiukas.gif Nesulaukiau ilgai atsakymo,tai paskabinau į registratūrą  užsiraše pirmadieniui prieš pat vizitą pas odontologą doctor.gif

Matai aš pamainom dirbu ir darbe internetas naudojamas išimtinai darbui. Tiksliau naršymas internete blokuoja ryšių linijas, reikalingas perduoti informacijai apie orų sąlygas Vilniaus aerodrome.
Atsakyti