QUOTE(Jammin1 @ 2010 04 02, 22:54)
Žiūriu diskutuojate apie gerą odontologą poliklinikoje
Nors kažkur rašiau, kad Kuzmickis geras odontologas-dabar savo žodžius atsiimu :/
Jammin o kaip atrodo tas Kuzmickis,gal toks pilnokas neaukštas tamsiu plauku vyras ,jis kartu su Geniu viename kabinete dirba? Jeigu tai jis,mano pažistama irgi taise pas viena odontologa mūsų Šeškines poliklinikoje,tai po dviejų mėnesių plombas iškrito ir ne jai vienai
Papildyta:
Kiek žmoniu tiek ir nuomonių.Pavyzdžiui kaž kas rašė,kad labai puiki odontologe Kunigelienė,tai man ji pasorode tikroji ragana. Ir visai nemaloni,nei kalbėjo nei aiškino ką daro, o kai paklausiau kokius man vaistus įdėjot su tokia mimika man praburbėjo po nosimi,kad aš nieko ir neišgirdau. Ir kai jinai žiūrėjo mano dantį,įkyšo atsiprašau į pačius nervus savo adata,kad vos sąmones netekau.Pavyzdžiui Kozlova visada nuskausmina ir pasikauso ar skaudėjo dantukas. Tai aš dėl tokios apžiūros neėjau taisyti iki galo ,bet dabar aišku gailiuosi ,juk teko su didžiausiu skausmu važiuoti šeštadieni pas budinčius odontologus. Bet pas Kunigelienė neeisiu ne už ką
Labanaktis
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 04 02, 16:18)
O cia pas visus ginekologus tokia eile ar tik pas Hamoudeha?
Ejau privaciai, bet gana brangus malonumas, ypac kai reikia tyrimu, tai noretusi pasinaudoti nemokamom paslaugoms.
Ne, ne pas visus,jis dirba jeigu ne klystu kas antrą dieną,žinau kad poriniom dienom. Nežinau apie kitus ginekologus beveik nieko.Mane nėštumo metų prižiūrėjo Vasilevska,ji jau nedirba ( labai džiaugiuosi kad nematysiu jos), o dar dirbo Puchas irgi pabėgo,o gal ir atleido,skaičiau kitame forume labai neigiamus atsilepimus apie ją.
Mačiau tokia su žilais plaukai ginekologe,pagivenusi, bet ji man irgi labai pikta pasirode,bet aišku galiu ir klysti,bet man labai svarbu ginekologo veido bruožai ir jausti jam,arba jai simpatija kaip žmogui. Dar yra Čiulkova,man ji atrodo maloni,lankausi pas ją kai prireike man skubios pagalbos,tai man jinai patiko,bet irgi girdėjau kad nelabai profesionali. Bet jeigu aš rinkčiau tarp tos senutes ir Čulkovos eičiau pas Čiulkova.
Viskas dabar tikrai labanaktis,rytoj darbai laukai,juk artėja Velykos