Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

Sveikos mergaites. Gal galetumet parekomenduot gera seimos gydytoja sioje poliklinikoje. smile.gif Viena pazistama rekomendavo Miniene. Gal dar kam teko su ja susidurti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2015 05 04, 10:48)
Sveikos mergaites. Gal galetumet parekomenduot gera seimos gydytoja sioje poliklinikoje.  smile.gif Viena pazistama rekomendavo Miniene. Gal dar kam teko su ja susidurti? smile.gif

Rekomenduoju Rimutę Vaičiulienę smile.gif Labai gera daktarė thumbup.gif
Atsakyti
Reikia ištraukti šaknį. Gal kas patarsit pas kurį gydytoją geriau registruotis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2015 08 13, 20:05)
Reikia ištraukti šaknį. Gal kas patarsit pas kurį gydytoją geriau registruotis?  unsure.gif

Man Sutkutė geriausia, ir dar Pociūtė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2015 08 13, 21:20)
Man Sutkutė geriausia, ir dar Pociūtė smile.gif

Šiaip čia buvo klausimas apie chirurgus-odontologus, o šios gydytojos nerauna, tik gydo. Manau kad šaknį gali išrauti bet kuris chirurgas.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2015 08 14, 12:27)
Šiaip čia buvo klausimas apie chirurgus-odontologus, o šios gydytojos nerauna, tik gydo. Manau kad šaknį gali išrauti bet kuris chirurgas.

Tai, kad prieš daug metų nesugebėjo viena doh.gif Taip ir liko... Bijau nuo to laiko scare.gif Bet reikia kažkaip susitvarkyt, o tai dažnokai pradėjo tint ir skaudėt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2015 08 14, 18:47)
Tai, kad prieš daug metų nesugebėjo viena  doh.gif  Taip ir liko... Bijau nuo to laiko scare.gif Bet reikia kažkaip susitvarkyt, o tai dažnokai pradėjo tint ir skaudėt  verysad.gif

Kas buvo prieš daug metų- tai ne tas pats, kas dabar. Šiaip su dabartiniais neteko susidurti- tai nežinau, kurį ir patarti. Aš pati su tokiais reiklais einu į privatų, ten turiu gerą "roviką". Mano mamą rovimui chirurgas Bobkov iš viso į Žalgirio g. pasiuntė, pats net nerovė, ten buvo pūlinė danties infekcija.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2015 08 14, 19:59)
Kas buvo prieš daug metų- tai ne tas pats, kas dabar. Šiaip su dabartiniais neteko susidurti- tai nežinau, kurį ir patarti. Aš pati su tokiais reiklais einu į privatų, ten turiu gerą "roviką". Mano mamą rovimui chirurgas Bobkov iš viso į Žalgirio g. pasiuntė, pats net nerovė, ten buvo pūlinė danties infekcija.

O kokiam privačiam tas geras rovikas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2015 08 15, 19:08)
O kokiam privačiam tas geras rovikas?  ax.gif

Šv. Kristoforo klinikoj, G. Gumbelevičius.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2015 08 15, 20:21)
Šv. Kristoforo klinikoj, G. Gumbelevičius.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau pasidomėti, kuris odontologas jums labiausiai patiko? Eidavau anksčiau į kitą polikliniką, tai čia visai daktarų nežinau;/ gal ką patarsit? wink.gif
Atsakyti
Sveiki,
O man reiktu protinio sakni istraukt. Gal ka patarsit seskines poliklinikoje?
Atsakyti