Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

daug kas giria Dalyte Uleviciene bei Markauskiene, tik nezinau kokiais keliais pas jas papult, amziais nera vietu...O siaip as esu ziauriai nusivylusi eskines poliklinikos ginekologais verysad.gif , Ypac nuvyle N.Kulikauske
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2013 09 11, 09:27)
Kada eisit pas Žeimininkienę  g.gif Nes praeitą savaitę ji nepriiminėjo ir registratūroj minėjo, kad artimiausiu metu nepriiminės, nes stipriai susirgo. Dar liepos mėnesį buvau užrašius vaiką pas ją echo ir konsultacijai. Registratūroj puse lūpos užsiminė, kad pas kitus vaiko geriau nevesti  unsure.gif

Aš šiandien buvau Šeškinės poliklinikoje, 1 aukšte stovi gydytojos Aušros Žeimininkienės nuotrauka (labai graži moteris ir jauna), o prie jo gėlės ir žvakės bei lentelė, kad gydytoja 2013-11-26 mirė,... Kažkaip visą dieną iš galvos neišeina, tokia graži ir jauna - 1968 m. Kas gi su ja atsitiko..
Atsakyti
QUOTE(justicia @ 2013 11 29, 17:33)
Aš šiandien buvau Šeškinės poliklinikoje, 1 aukšte stovi gydytojos Aušros Žeimininkienės nuotrauka (labai graži moteris ir jauna), o prie jo gėlės ir žvakės bei lentelė, kad gydytoja 2013-11-26 mirė,... Kažkaip visą dieną iš galvos neišeina, tokia graži ir jauna - 1968 m. Kas gi su ja atsitiko..

verysad.gif A. A. Jai. Labai maloni ir miela gydytoja buvo verysad.gif verysad.gif verysad.gif Lygiai 3 mėnesius nedirbo verysad.gif Tikriausiai vėžys unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upokšnis: 03 gruodžio 2013 - 21:11
Gal jus zinot, kaip vaika uzregistruoti per sergu.lt? As turiu savo paskyra, bet vaiku nerodo joje, ar juos reikia atskirai uzregistruoti?
Atsakyti
Žinoma, kad reikia. smile.gif
Atsakyti
tai visiems 3 vaikams sukurti ir su skirtingais slaptazodziais prijunginet? pazistama yra sakiusi, kad jai jos paskyroj vaikus rodo.
Papildyta:
Ir dar stai kas rasoma registruojantis:
"JEI NETURITE SLAPTAŽODŽIO ARBA JĮ UŽMIRŠOTE,
NUSIŲSKITE SMS ŽINUTĘ TRUMPUOJU NUMERIU 1679, ŽINUTĖS TEKSTAS: ipr
Žinutės kaina 0,50 Lt
Netrukus gausite žinutę su slaptažodžiu.
Jei esate naujas naudotojas, Jums bus sugeneruotas ir atsiųstas atsitiktinis slaptažodis"

Jei siusiu zinute is savo mobilaus, sistema galvos, kad, tiesiog, uzmirsau slaptazodi, o ne nauja vartotoja registruoju. Kazkas cia ne taip g.gif
Atsakyti
Jau supratau, savo paskyroje pasirenki vaiko gydytoja, o paskui vietoje savo duomenu, vaiko irasyti reikia ir viskas, atskirai registruoti vaiko nereikia smile.gif
Atsakyti
Sveikos, šiandien prisirašiau šeškinės poliklinikoje, reiktų nueiti pas odontologę, bet nežinau, pas kurią registruotis?Gal patartumėte. Norėčiau, kad būtų maloni ir ne grubi.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luctus @ 2013 12 31, 18:56)
Sveikos, šiandien prisirašiau šeškinės poliklinikoje, reiktų nueiti pas odontologę, bet nežinau, pas kurią registruotis?Gal patartumėte. Norėčiau, kad būtų maloni ir ne grubi.smile.gif

Man labai patiko Pociūtė, kiek teko lankytis tai ji maloniausia, ir dirba gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos gal galite seimos gyditoja patarti? noreciau persiraysti pas kita, nes maniske man ne kas...,

o del gines buvau pas Meckovska- tai jauna, maloni ir svelni.
Atsakyti
sveiki, mes irgi ieskom odontologo seskines poliklinikoj, noriu dukryte nuvesti, nesinori kad vaikas issigastu ax.gif
Atsakyti
Būkit geros, patarkit: parekomenduokite normalią ir kompetetingą šeimos gydytoją Šeškinės poliklinikoje. Neminėsiu savo šeimos gydytojos pavardės, bet jau nusibodo ir pavargau nuo neišmanymo, amžinų eilių ir t.t. Būsiu visoms labai dėkinga už pasakytas nuomones
Atsakyti