QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2013 09 18, 22:20)
Jus galite pasikeisti poliklinika, bet turekite omeny, kad jei prireiks apsilankyt savo gimtajame mieste, tai jau negalesite to padaryt, nes negalima buti registruotam keliose poliklinikose vienu metu.
Kas del iskvietimo i namus, tai tik labai isimtinais atvejais gydytojai atvaziuoja i namus. Jei jau reikia skubios pagalbos, tai kvieskites greitaja, o jei situacija ne kritine, tai teks paciai vaziuoti
Kas del iskvietimo i namus, tai tik labai isimtinais atvejais gydytojai atvaziuoja i namus. Jei jau reikia skubios pagalbos, tai kvieskites greitaja, o jei situacija ne kritine, tai teks paciai vaziuoti

aciu
QUOTE(Florestina @ 2013 09 18, 22:23)
Šiaip kai aš buvau studentė- tai visi ne vilniečiai buvo prirašyti Centro poliklinikoj. Šiaip tai yra valstybinė poliklinika, nemokamai teikianti visas paslaugas, išskyrus tas, už kurias turi mokėti visi. Ta prasme yra mokamų tyrimų sarašas už kuriuos tenka primokėti, man yra tekę primokėti už skydliaukės hormonų tyrimą. O dėl atstumo- tai ne labai didelis, bet nėra tiesioginio visuomeninio transporto nuo Baltupių.
aciu. tai vad. reik prisirašyti Centro polikln. O ta centro polikln. ir bus valstybine, tik uz kai kurias paslaugas reikes primoketi?