Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

QUOTE(Migdolė* @ 2013 01 14, 14:06)
O kada uzsirase?
As buvau pas ji gruodzio vidury, sake, kad iseina atostogu ir kitam vizitui uzrase jau pas kita gyd.
Kiek zinau, iseina ir is ten kur privaciai dirba g.gif

Šiandien prisikambinau į registratūrą, sakė kad jis išeina atostogų nuo vasario 1, bet sausiui jau nėra talonų. Sakė, kad jei yra kažkokia problema- tai užrašys pas kitą gydytoją, o šiaip liepė pasiskambinti vasario pradžioj, sakė užrašys kovo mėnesiui.
Atsakyti
O man pasisekė, vis landžiojau į internetinę registraciją ir prieš porą dienų radau taloną pas Hamoudeh. Šiandien gavau reikalingą parašą ir apsipatenkinus laukiu medkomisijos dėl darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 25 sausio 2013 - 15:04
QUOTE(Florestina @ 2013 01 14, 20:16)
Šiandien prisikambinau į registratūrą, sakė kad jis išeina atostogų nuo vasario 1, bet sausiui jau nėra talonų. Sakė, kad jei yra kažkokia problema- tai užrašys pas kitą gydytoją, o šiaip liepė pasiskambinti vasario pradžioj, sakė užrašys kovo mėnesiui.

Tik šiaip paryškinau, na nesupratau, koks tikslas buvo meluot. g.gif Šiandien sužinojau, kad gydytojas išeina metams laiko tėvystės atostogų. 4u.gif
Atsakyti
Šiandien vėl pradėjau medicininę dėl darbo, jau kaina pakelta ir grąžinta ta idiotiška tvarka. Prieš du metus buvo geriau, būdavo skiriamas laikas, kai gydytojai priimdavo tik einančius dėl darbo, dabar duoda papildomus talonus. Rezultatas prie neurologo kabineto praleidau valandą, nors turėjau taloną su konkrečiu laiku ir nevėlavau, gydytoja kvietė visus, tik ne mane, galiausiai priėmė tik pareiškus pretenzijas dėl nenormalios tvarkos- tai sukėlė kitų pasipiktinimą, bet juk man tik parašo reikėjo ir taloną turėjau. Tai įdomu, koks ten priėmimas pagal talonus, jei gydytoja kviečia, kas jai ant seilės užeina. Tikiuosi rytoj pas okulistą taip nebus, nes labai trumpas laiko tarpas paliktas iki vizito pas komisijos pirmininką, dabar jau Šturo, ten jie turbūt kasmet keičiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 11 balandžio 2013 - 12:12
QUOTE(sagute2 @ 2012 04 22, 12:16)
man nepatiko, dirba atmestinai, mane nescia paskutini menesi net neisklause, kai atejau be talonelio su sinusitu, net neparase siuntimo pas LOR nors prasiau.  schmoll.gif
daugiau pas ji neisiu, tik vis neprisiruosiu pas kita seimos gydytoja persirasyt

QUOTE(Saule_S @ 2012 04 24, 19:39)
na aš taip ir nerizikavau pas jį eiti  ax.gif  persirašiau pas Smilgevičienę ir esu super kaip patenkinta  bigsmile.gif  be jokių problemų išrašė siuntimą į santariškes, nors net neprašiau, tik užsiminiau, kad gal ten greičiau pavyks sulaukti pas endokrinologą, nei poliklinikoj, tai iš karto susirūpino- uoj, aš jums išrašysiu siuntimą, juk taip tai mokėti reikės  smile.gif  vienu žodžiu esu laaabai ja patenkinta  thumbup.gif

Oi... blink.gif O aš kaip tik šiandien pas Šturo persirašiau, nes per du metus susirinko pluoštas siuntimų pas šeimos gydytoją. Smilgevičienė, Meškienė ir Bunkus nepriėmė, teigdami, kad pas juos ir taip didelės apylinkės- tai šiandien pasiprašiau pas Šturo, priėmė daug neklausinėjęs. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 12 balandžio 2013 - 14:34
Na ką gi, šiandien apturėjau pirmą vizitą pas naujajį šeimos gydytoją, tikrai likau patenkinta, gydytojas paskyrė daug tyrimų, netgi tuos, kuriems aš "per jauna" anot Grigonienės. Pasiūlė išsitirti skydliaukę, nors tikrai to neplanavau ir net neprašiau. Pirmas įspūdis toks, žiūrėsim, kaip bus paskui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 09 gegužės 2013 - 20:13
Draugiškas patarimas: jei neduok Dieve rastų kokių skydliaukės bėdų, nesigydykite jų pas Laptevą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 05 10, 13:48)
Draugiškas patarimas: jei neduok Dieve rastų kokių skydliaukės bėdų, nesigydykite jų pas Laptevą.  smile.gif

Ačiū už informaciją, turėsiu omeny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 10 gegužės 2013 - 14:16
Sveiki,

kokį rekomenduotumėte dantų chirurgą ŠP? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgytė @ 2013 05 18, 09:17)
Sveiki,

kokį rekomenduotumėte dantų chirurgą ŠP? smile.gif

Mano mamai teko būti pas Jasiulevič, sakė, kad geras. Bet pati su juo nesusidūriau.

O mane pasiuntė pas okulistą- tai talonų nėra jau liepos pradžiai, sakė ateiti pirmadienį bus talonų papildymas. Davė siuntimą su nuoroda "pas Uldukienę". Aišku, esu labai dėkinga šeimos gydytojui, nes būtent pas ją ir noriu papulti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 05 18, 12:15)
Mano mamai teko būti pas Jasiulevič, sakė, kad geras. Bet pati su juo nesusidūriau.

O mane pasiuntė pas okulistą- tai talonų nėra jau liepos pradžiai, sakė ateiti pirmadienį bus talonų papildymas. Davė siuntimą su nuoroda "pas Uldukienę". Aišku, esu labai dėkinga šeimos gydytojui, nes būtent pas ją ir noriu papulti.

Ačiū. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgytė: 24 gegužės 2013 - 14:58
Turiu klausima. Ar imanoma uzsirasyti per sergu.lt pas ginekologa? Man leidzia uzsirasyt tik pas seimos gyd. g.gif
Atsakyti