Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

QUOTE(Florestina @ 2010 03 20, 21:50)
O aš pas jį jau antras mėnuo negaliu patekti. blink.gif Turiu problemų, o užsirašyti neina. Telefonu arba nekelia, arba užimta. Į polikliniką liepė ateiti paskutinę mėnesio darbo dieną, nuėjau iš ryto, pasakė, kad talonų jau nėra. Tai įdomu, kur jie dingo? verysad.gif  cray.gif Dabar su baime laukiu kovo paskutinės darbo dienos ir nežinau gausiu taloną ar ne.

Šiandien kaip suprantu pas Geny neatėjo vienas pacientas (girdėjau kaip sesele jam sake) ax.gif Ir priėmę mane,tikrai pasiseke sakyčiau biggrin.gif O dėl talonų nežinau kai jie jos dalina,man siulę balandžiui 9 d. ir dar vienai,tai aš užsirašiau veliau. O su talonais tikrai nesamones darosi poliklinikoje. Kiek kartu teko laukti vos ne dviejus mėnesius,o atejus pas gydytoja prie kabineto nei vieno žmogaus nėra g.gif
Florestina tu apie odontologa ar apie ginekologa rašei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 20 kovo 2010 - 20:56
QUOTE(Tėtsi @ 2010 03 20, 20:55)

Florestina  tu apie odontologa ar apie ginekologa rašei?

Ginekologą.

Pas odontologą aš privačiai vaikštau.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 20, 21:59)
Ginekologą.

Pas odontologą aš privačiai vaikštau.

O pas Hamodecha aš irgi laaabai ilgai laukiau talono,gavai ji prieš gerą mėnesį,ir tik dabar patekau,kitą kartą esiu pagal gydytojo paskirta laiką. Dėl talono skambinau ištisau,tai nebuvo,tai tas anas,bet pagaliau gavau,dabar esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien nuvažiavau į polikliniką, norėjau užsirašyti pas ginekologą Hamoudeh, bet vėl nebuvo talonų. Ir jų nėra jau pusę metų. Man jau susidaro įspūdis, kad talonų yra, bet jie yra paliekami registratorių draugėm ir giminaitėm. Žinau, kad jis dirba Šnipiškių medicinos centre, bet tas centras man nepakeliuj ir ten reikia prisiregistruoti, o aš gyvenu visai kitam rajone. cray.gif
Esu pasimetusi ir visiškai neišmanau, ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 29, 17:02)
Šiandien nuvažiavau į polikliniką, norėjau užsirašyti pas ginekologą Hamoudeh, bet vėl nebuvo talonų. Ir jų nėra jau pusę metų. Man jau susidaro įspūdis, kad talonų yra, bet jie yra paliekami registratorių draugėm ir giminaitėm. Žinau, kad jis dirba Šnipiškių medicinos centre, bet tas centras man nepakeliuj ir ten reikia prisiregistruoti, o aš gyvenu visai kitam rajone.  cray.gif
Esu pasimetusi ir visiškai neišmanau, ką daryti.

Keista Florestina dėl užrašymo g.gif O ką tau registratūroje atsako dėl talonų? Aš rašiau,kad irgi labai ilgai laukiau talona pas Hamoudeha,bet pagaliau sulaukiau ir laukiau tikrai ne pusę metų . Šiandien būvau pas ji,super ,nieko negaliu blogo sakyti,ne gydytojas o pasaka wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 03 29, 17:15)
Keista Florestina dėl užrašymo g.gif O ką tau registratūroje atsako dėl talonų? Aš rašiau,kad irgi labai ilgai laukiau talona pas Hamoudeha,bet pagaliau sulaukiau ir laukiau tikrai ne pusę metų . Šiandien būvau pas ji,super ,nieko negaliu blogo sakyti,ne gydytojas o pasaka wub.gif  ax.gif

Tai aš pas jį lankausi nuo jo atėjimo į mūsų polikliniką. Tai vienintelis gydytojas, kuris nesityčioja dėl to, kad esu nekalta. Pagal mano amžių tai nėra normalu, skaičiau Panelėj, kad nekaltybę reikia prarasti iki 28 metų, o man jau virš 30. Visada ėjau tik profilaktiškai, bet dabar turiu bėdą, sutriko mėnesinių ciklas (būna tik kartą į du mėnesius). Paklausė ar ne nėsčia, o sužinojus, kad pasakė, kad galiu palaukti tada. Beje, šiandien registratūroj sėdėjo mano kaimynė- tai dar ir pasišaipė, kad tipo neturiu vyro- tai bent pas gydytoją einu, bet talonų nėra. Tai taip ir supratau, kad kažkam palikusi. Rytoj mama eis echoskopijai pas poliklinikos direktorių- tai žadėjo paklausti, kas ten pas juos vyksta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 29, 18:32)
Tai aš pas jį lankausi nuo jo atėjimo į mūsų polikliniką. Tai vienintelis gydytojas, kuris nesityčioja dėl to, kad esu nekalta. Pagal mano amžių tai nėra normalu, skaičiau Panelėj, kad nekaltybę reikia prarasti iki 28 metų, o man jau virš 30. Visada ėjau tik profilaktiškai, bet dabar turiu bėdą, sutriko mėnesinių ciklas (būna tik kartą į du mėnesius). Paklausė ar ne nėsčia, o sužinojus, kad pasakė, kad galiu palaukti tada. Beje, šiandien registratūroj sėdėjo mano kaimynė- tai dar ir pasišaipė, kad tipo neturiu vyro- tai bent pas gydytoją einu, bet talonų nėra. Tai taip ir supratau, kad kažkam palikusi. Rytoj mama eis echoskopijai pas poliklinikos direktorių- tai žadėjo paklausti, kas ten pas juos vyksta. g.gif

Tai kiekvienos moters pasirinkimas,nematau nieko blogo,tik aišku gal tau ir pačiai norėtusi meilės,gero žmogaus šalia,vaikų...Bet dar ne vakaras mirksiukas.gif O dėl talonų tegul tikrai mama nueis ir sužinos kodėl taip sunku talona gauti pas jį. g.gif
O iš kur dar kažkokia kamynė žino kad tu neturi vyro,koks jos reikalas? blink.gif
Atsakyti
Florestina, paskambink gydytojo darbo metu tiesiai i kabineta, nr nurodytas prie grafiku ir trumpai pasakyk, kas darosi, manau paskirs jis ar sesele laika patys. Jie turi talonu, kuriuos skiria pakartotiniems vizitams. Profilaktikai cia gal ir netinka, bet esant sutrikimams manau tikrai verta taip pabandyti.
Atsakyti
Kaip matau su eilem pas ginekologa vis ta pati nesamone doh.gif
O siuntimo is seimos daktaro vis dar reikia?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 31, 11:16)

O siuntimo is seimos daktaro vis dar reikia?

Nereikia.

O aš gavau taloną, šiandien buvau pas dermatovenerologę Pitrėnienę ir rado kojų nagų grybelį, todėl pasakė, kad reikia ir nuo ginekologinių grybelių išsitirti. Aš jai pasakiau savo bėdą dėl talonų, tada jos seselė nusivedė į registratūrą ir pasakė, kad privalo man duoti taloną pas Hamoudeh ir davė. Pasirodo jų tikrai buvo. doh.gif
Atsakyti
Gal šitoj poliklinikoj yra gerų odontologų? Na nesakau, kad labai gerų,bet kad po užtaisymo bent jau dantys vietoj pasiliktų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 04 02, 12:03)
Gal šitoj poliklinikoj yra gerų odontologų? Na nesakau, kad labai gerų,bet kad po užtaisymo bent jau dantys vietoj pasiliktų.  unsure.gif

Gali pabandyti pas Tatjana Kozlova užsirašytis,bet pas ją labai retai galima gauti taloną g.gif Man patiko kaip ji dantukus tvarko doctor.gif Jau du metai plomba gerai laikosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2010 03 31, 13:31)

O aš gavau taloną, šiandien buvau pas dermatovenerologę Pitrėnienę ir rado kojų nagų grybelį, todėl pasakė, kad reikia ir nuo ginekologinių grybelių išsitirti. Aš jai pasakiau savo bėdą dėl talonų, tada jos seselė nusivedė į registratūrą ir pasakė, kad privalo man duoti taloną pas Hamoudeh ir davė. Pasirodo jų tikrai buvo. doh.gif

Matai,vadinasi reikia susirgti kitokia liga tada ir pas ginekologą taloną gausi doh.gif Tikriausiai jie laiko talonus ir išduoda retais atvejais,na geras g.gif
Atsakyti