QUOTE(Tėtsi @ 2010 03 29, 17:15)
Keista Florestina dėl užrašymo

O ką tau registratūroje atsako dėl talonų? Aš rašiau,kad irgi labai ilgai laukiau talona pas Hamoudeha,bet pagaliau sulaukiau ir laukiau tikrai ne pusę metų . Šiandien būvau pas ji,super ,nieko negaliu blogo sakyti,ne gydytojas o pasaka
Tai aš pas jį lankausi nuo jo atėjimo į mūsų polikliniką. Tai vienintelis gydytojas, kuris nesityčioja dėl to, kad esu nekalta. Pagal mano amžių tai nėra normalu, skaičiau Panelėj, kad nekaltybę reikia prarasti iki 28 metų, o man jau virš 30. Visada ėjau tik profilaktiškai, bet dabar turiu bėdą, sutriko mėnesinių ciklas (būna tik kartą į du mėnesius). Paklausė ar ne nėsčia, o sužinojus, kad pasakė, kad galiu palaukti tada. Beje, šiandien registratūroj sėdėjo mano kaimynė- tai dar ir pasišaipė, kad tipo neturiu vyro- tai bent pas gydytoją einu, bet talonų nėra. Tai taip ir supratau, kad kažkam palikusi.
Rytoj mama eis echoskopijai pas poliklinikos direktorių- tai žadėjo paklausti, kas ten pas juos vyksta.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.