Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis 1-12mėn. atsisako krūties

Oi kaip man pazystamas sitas jausmas, mano dukryte istisai sitaip elgiasi mum jau trys men.): buna nerami, soske zinda taip lyg noretu praryti, o kruties niekaip neikisi, pradeda rekt, ko cia kaisioji, tik soske idedu - apsiramina. taip zaidziam ir kankinames kol po dideliu vargu siaip netaip paima kruti ir pazinda tik pora minuciu. gerai valgo tik nakti kai buna labai alkana. as jaudinausi ir nezinojau kas darosi, o dabar matau kad ne man vienai taip. teks apsisrvuoti kantrybe ir tiketis kad anksciau ar veliau viskas praeis.
Atsakyti

QUOTE(Luana @ 2006 03 30, 14:40)
Oi kaip man pazystamas sitas jausmas, mano dukryte istisai sitaip elgiasi mum jau trys men.): buna nerami, soske zinda taip lyg noretu praryti, o kruties niekaip neikisi, pradeda rekt, ko cia kaisioji, tik soske idedu - apsiramina. taip zaidziam ir kankinames kol po dideliu vargu siaip netaip paima kruti ir pazinda tik pora minuciu. gerai valgo tik nakti kai buna labai alkana. as jaudinausi ir nezinojau kas darosi, o dabar matau kad ne man vienai taip. teks apsisrvuoti kantrybe ir tiketis kad anksciau ar veliau viskas praeis.

Mano panele taip pat elgiasi, bet neistisai. kartais pavalgo normaliai, o kartais pazinda - spjauna, vel iesko , rekia doh.gif as jai pries kiekviena maitinima ir vaistukus duodu ir pilvuka pamasazuoju. doh.gif Dar atkreipiau viena dalyka, kad is vienos kruties geriau valgo, o is kitos blogiau. Man truputi neramu dar ir del to, kad mums labai neauga svoris verysad.gif Per du menesius priaugom tik 900 gr.
Kas nors ka nors patarkite help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(neri.k @ 2006 03 31, 11:23)
Mano panele taip pat elgiasi, bet neistisai. kartais pavalgo normaliai, o kartais pazinda - spjauna, vel iesko , rekia  doh.gif as jai pries kiekviena maitinima ir vaistukus duodu ir pilvuka pamasazuoju. doh.gif Dar atkreipiau viena dalyka, kad is vienos kruties geriau valgo, o is kitos blogiau. Man truputi neramu dar ir del to, kad mums labai neauga svoris  verysad.gif Per du menesius priaugom tik 900 gr.
Kas nors ka nors patarkite  help.gif  help.gif

Vat vat ir as eisiu sverti mazosios, ziuresim kaip priaugo svorio. Gali buti, kad mazeja pienukas.. nenoriu gasdintis, bet.. verysad.gif
Atsakyti
Mano mažei tik 3 mėn.Nuo vakar atsisakė krūtinės.Pradeda čiulpti ,po minutės spjauna ,išsižioja ir žviegia.Pienuką nusitraukiu ,duodu iš buteliuko,tada viskas gerai.Bet aš noriu pati maitinti.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2006 04 04, 18:11)
Mano mažei tik 3 mėn.Nuo vakar atsisakė krūtinės.Pradeda čiulpti ,po minutės spjauna ,išsižioja ir žviegia.Pienuką nusitraukiu ,duodu iš buteliuko,tada viskas gerai.Bet aš noriu pati maitinti.

Pati ir maitink. Suprantu, kad sunku...Kantrybės tau 4u.gif
Atsakyti
štai ir pas mus tokia pat problema verysad.gif Manau, kad tai tikrai pilvukas, nes pienligės nera, ir ausys tvarkoj. irgi ne kiekvieną kartą, bet beveik. tiesiog nežinau ką daryti, espumizanas nepadeda, aš nevalgu nieko, nuo ko glaėtų pilvą pūsti... nei pieno, nei duonos, visai be vaisių-daržovių, tik virtus burokėlius verysad.gif verysad.gif verysad.gif bet niekas nepadeda! Pediatrė gali tik paguosti, kad po 3 mėnesių praeis, bet mums jau greitai 3 mėn., o darosi vis blogiau... kartais vaikas dar nepradėjo valgyt, o iškart rėkia...
kada visa tai baigsis? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2006 04 04, 18:11)

Man buvo tas pats....budama 3 men. atsisake kruties. Pradejau nusitraukyneti,taip ir maitinu iki siol, mums jau metukai. Tik nereikia noreti , kad su pientraukiu pritrauksi pilna buteli per 10 min. Per valanda su pertraukom pribiega kiek reikia. Sunkus darbas, bet ka darysi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Viena galiu pasakyti duoti krūtį,nenusitraukinėti schmoll.gif Nutraukinėjimas mažina pienelio gamybą.Nepanikuoti,nusiraminti,mažylis tai labai jaučia,kai jūs pradedate nerimauti,kaipritrūkstate kantrybės.Būkite kantri-juk kūdikystė tokia trumpa,o ši problemytė-laikina wub.gif Nesinervinkite jokiu būdu,neleiskite sau šito,jūs turite būti stipri-tik jūs esate svarbiausia savo žmogučiui thumbup.gif SĖKMĖS thumbup.gif
Atsakyti
Laurrike, iš savo patirties galiu pasakyti, kad pilvas čia kaltas, reikia prakentėti, pralaukti, stenkis nevalgyti pieno produktą, bent jau man tai padėjo, bet visiškai jų nevalgyk kelias dienas ir pastebėk kas bus. Vaiką maitink stačiau, o ne gulsčią. Stenkis, kad prieš valgymą pagulėtų ant pilvuko. Palankstyk jam kojytes, stiprinsi pilvo sieną ir lengviau jam bus tie spazmai, tada jau pati rašei, kad espumizanas padėjo šiek tiek. Aš net migdydavau vaiką ant pilvo, bet reikia būti šalia, jei dar pats galvos nelaiko, nes gali uždust bemiegodamas (nu taip sako).

QUOTE(Eziuke @ 2006 04 04, 18:50)
štai ir pas mus tokia pat problema  verysad.gif Manau, kad tai tikrai pilvukas, nes pienligės nera, ir ausys tvarkoj. irgi ne kiekvieną kartą, bet beveik. tiesiog nežinau ką daryti, espumizanas nepadeda, aš nevalgu nieko, nuo ko glaėtų pilvą pūsti... nei pieno, nei duonos, visai be vaisių-daržovių, tik virtus burokėlius  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  bet niekas nepadeda! Pediatrė gali tik paguosti, kad po 3 mėnesių praeis, bet mums jau greitai 3 mėn., o darosi vis blogiau... kartais vaikas dar nepradėjo valgyt, o iškart rėkia...
kada visa tai baigsis? cry.gif

Baigsis, baigsis vieną dieną console.gif
Atsakyti
Mums irgi tai pažįstama verysad.gif ... Iš pradžių visi valgymai baigdavosi rėkimu - nesuprasi, ar čia pyksta, kad nepavalgė, ar kad pilvukas. Po kiek laiko nustačiau, kad mažajai nepatinka, kai pienas per stipriai bėga. Paskui valgymai visai sutrumpėjo iki kelių min. Man didžiausia panika - vaikas nieko nevalgo! Na, pasisvėrus paaiškėjo, kad vis dėlto šiek tiek valgo - per 1 mėn. priaugo 700 g, per antrą - 500 g. Aišku, ne fontanai, kaip sakoma, bet man atrodė, kad ji visai neauga verysad.gif Aišku, tokie trumpi ir gan reti valgymai (kartais net 5 valandas išbūna nevalgius!) atsiliepė pieno gamybai - dabar jis toli gražu upeliais nebėga. Kad jo nemažėtų pradėjau nusitraukinėti ir šaldyt. O šiaip bandau susitaikyt su mintim, kad mažoji paprasčiausiai yra nevalgiukė, o mamai tai sočiai kainuoja nervų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2006 03 27, 21:47)
Mano mažytė irgi ne taip seniai panašiai elgdavosi: patraukia, spjauna ir rėkia, vėl ima ir vėl suka galvytę į šoną.. dar ir dabar karts nuo karto pasitaiko...
O būdavo taip nuo kelių priežasčių:
Pilvuką skaudėdavo dėl pūtimo, bet ši priežastis išnyko kokių 3 mėn. - padėdavo vaistukai arba tiesiog daug daug katrybės smile.gif
Arba dėl oro pilve, nes godžiai rydama pritraukdavo oro ir jai skaudėdavo pilvelį  verysad.gif . Tai aš ją kiek pavalgiusią panešiodavau, kad atsirūgtų. O po to vėl duodavau, kad pasisotintų.
o kartais ji tiesiog ne valgyt norėdavo (ir pykdavo ko tas pienas bėga....), o miego, tai aš vietoj krūties kartais duodavau čiulptuką ir ji iškart nurimdavo ir užmigdavo.
Sėkmės ir kantrybės  drinks_cheers.gif
Viskas susitvarkys  thumbup.gif

Mums lygiai tas pats - priežastis, aš irgi galvoju - pilvuko pūtimas. Maniškis valgo labai godžiai ir prisiryja oro, tai per maitinimą keliu atsirūgti kelis kartus. Būna ir nešioju po 10-20 minučių, po to vėl bandau maitinti. Tikrai reikia kantrybės doh.gif
Atsakyti
labutis,nezinau ka daryti,gal galesit padet.Mum sendien 10men.,mazyle serga jau trecia diena,laikosi temperatura,kosti ir visa ta laika neima mano krutines,nors iki tol sekmingai maitinau.Labai pergyvenu ar nedings pienelis ir ar ji isvis dar nores MP? verysad.gif g.gif Gal kam taip buvo ir gali patarti.Iskarto didelis aciu.
Atsakyti