QUOTE(Olytee @ 2013 01 10, 22:12)
Laba diena,mamytes, turiu pora klausimeliu:
1. Maitinu dukra (6 savaites jai) diena kas 2 val,nakti kas 3 (gaunasi 2 maitinimai,nes iki 12val vakaro valgom kas 2 ir nuo 7 ryto valgom kas 2 val).cia jinai pati ta tvarkarasti pasidare,cia ne mano rezimas. Ar gali pradeti mazeti pieno?ar neimanoma,kad jo sumazetu jei zindau nuolat?Ar gali sumazeti jo,jei vaikas neisvalgo pilnai kruti,o as nenutraukiu likuciu?
2. Man visi "priekaistauja" (nerandu tinkamo zodzio) kad per daznai maitinu. Buvom su vyru ligoninei (planinei neonatologo apziurai po gimdymo) tada dukrai buvo 2savaites ir daktare isgirdus kad vis dar po 8-10 kartu per para maitinu nustebo,ir pasake kad retinciau maitinimus,duociau ciulptuka (neduodu

).per pirma men priaugom 1100g,dukra turi apvalius zandukus,antra pagurkliuka,vyras sako,kad permaitinu:( pasakykit man,kiek turetu valgyt sesiu savaiciu kudikis?
Dukra kankina diegliukai,daznai verkia,blogai miega (dar nesu miegojus ilgiau 3valandu is eiles),tai visi "ekspertai" sako,kad jai skauda,nes per daug maitinu,nespeja suvirskint. paskutiniu metu ir valgo blogai dukra,muistosi,verkia,paleidzia kruti,vel bando imt,vel verkia...gal mazai pieno?zodziu,issipleciau as cia,atsiprasau.jei kas nors ka nors suprato,prasau,patarkit
man atrodo, kad viskas pas jus netgi labai tvarkoj.
1. smagu, kad mazoji susidare toki grafikeli. Dabar galit truputi pasiplanuoti savo diena. Mano maziukei 3 menesiai ir mes kiaura para judam mazdaug 3 valandu ritmu: pavalgom, pabudraujam, pamiegam ir taip iki nakties. Nakti apseinam be bendravimo

Nutraukti likusi piena liepdavo prie ruso dar

Jei dukryte tik uzkando - reiskia pasiprasys greiciau valgyt ir tiek. Ne spece as, bet nemanau, kad del to pieno sumazes.
2. Tikrai ne per daznai. Maitinat kiek vaikas nori ir viskas liuks. Galit pabandyt retint

Isgirsit, kaip garsiai jusu lelyte moka rekt is bado ir savo kantrybe isbandysit, kiek ta rekima iskesit

Juokas juokais, bet kartais neatsistebiu musu gydytoju patarimais...
Svorio prieaugis irgi labai smagus, daugelis mamu is dziaugsmo katuciu plotu, jei tiek vaikas per menesi nuo pienuko priaugtu. Kai prades daugiau judeti ir maziau miegot, tiek svorio mergyte nebepriaugs.
Pilvuka daug kam skauda, taigi virskinimo sistema dar nesubrendus. Isaugsit. Pagulekit pries valgi ant pilvuko, jei matot, kad rieciasi ir verkia - paglostykit pilva, pasildykit, panesiokit lektuveliu. Gal kazka atrasit, kad pades.
Jei neramiai zinda, gal pienas per stipria srove teka? Ar pilvuka skauda? Gal nepatogiai guli? O gal aplink daug dirgikliu, i kuriuos ji jau pradeda reaguoti?
Mano nuomone, jus kaip tik viska gerai darot ir nuojauta jusu neapgauna

neklausykit tu ekspertu arba pasidomekit, kiek laiko jie savo vaikus zinde. Tokiu budu as greit atsirinkau, kieno patarimu klausyti... Sekmes