QUOTE(skorpioniukas @ 2012 04 29, 18:41)
inge, labai idomu isgirsti tavo istorijos tesini. buk gerute, parasyk kaip sekasi siuo metu zindyti kudikeli? mano istorija manau pansi i tavaja, mergyte gal kokiu 4 men pradejo prasciau zisti, kartais visai sukdavosi nuo kruties ir verkdavo, nesupratau kas vyksta, bendziau keisti maitinimo pazicijas: gulomis, sededama (mano iprastine) stovedama ir supuodama... nelabai gelbedavo, bandziau ir nutraukti pieneli, bet ir is buteliuko nenorejo traukt (kuo labai dziaugiuosi). pastebejau, kad prisnudus ji valgo noriai... taigi jau gera menesi taip ir maitinu mazyle, uzsupu gultuke, jau beveik miega ir dedu prie krutines, tada pavalgo. ejau is proto kai ji atsisakydavo kruties, visokiu minciu buvo (gal pieno mazai, gal neskanus, sunkiai bega ir t.t.)... komentaru irgi sulaukdavau, kad sitaip negali but, kad vaikas neramus prie krutines, kad galbut sunkiai bega pienelis.... jau vos neperejau prie misinuku, nes nusitraukti pientraukiu sunkiai sekdavosi, galvojau gal tikrai neteka tas pienelis, bet susiemiau ir maitinu dukryte pati (beveik miegancia)... aisku liudna kai kartais bandau pasiulyti jai budraujanciai kruti, o ji nusisuka arba tik kelis gurksnelius patraukia ir viskas.. tikiuosi uzteks kantrybes mums abiems ir mazyle ismaitinsiu savo pieniuku tiek keik jai bus tai butina... visoms mamytems kantrybes ir stiprybes kasdien!
Oi puikiai tave suprantu
Mano mazajai jau sesi menesiai, dabar valgo puikiai (tfu tfu tfu) ir beje, toliau sekmingai zinda ciulptuka
Pries tuos tris menesius atrode, kad pasaulis nustojo suktis, as taip pergyvenau... Tesesi viskas apie savaite laiko. Pamaitindavau tik miegancia, o kitaip - nieko. Itariu, kad galejo buti dantuku dygimo pradzia. Nors dar neturim nei vieno, bet kartais "uzeina" zirzimas, seiletekis, kramtuku grauzimas. Tuo metu siu pozymiu nebuvo. Taigi cia tik mano prielaida
Mesk is galvos misinelius, tiesiog reikia kantriai islaukt ta perioda, kad ir kiek laiko jis testusi...Puikiai suprantu, kaip sunku. Beje, nusitraukineti nepavykdavo ir man. Nei laso neistraukdavau... Bet kai zinda mazyle, pienas trykste bega. Drauges berniukui irgi uzeidavo tokie "streikai" vos ne kas pora menesiu. Bet staigiai praeina lyg niekur nieko
Kantrybes tau didziausios, pamatysi, viskas tikrai susitvarkys. Tik svarbu islaukt