Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis 1-12mėn. atsisako krūties

QUOTE(dezma @ 2010 12 08, 14:45)
nutraukiu pienuko su rankomis, ir duodu su sauksteliu gerti, tai taip man isgeria, su vandenuku ir mes zaidziame. Tai vakar viriau tris kartus kosyte, duonyte valgeme ir va taip pienuka ragavome, kitos iseities kol kas neradau, ir su uzmigdymu yra problemu, mes buvome iprate su (.) uzmigti. Kaip jusu krutine? nesutinusi? 4u.gif

krūtinė baisu doh.gif juk maitindavau (.) šešis kartus dienoje..Košės daviau, nelabai noriai irgi valgo..MP ir vandenuka girdau su švirkštu( be adatos , aišku), niekaip kitaip negeria, išpučia viską atgal..
Gal dantys g.gif aštuonis jau turim, pažiūrėjau, kaip ir krūminis vienas boluoja g.gif
Papildyta:
Užminga supamas, tai tame nėra problemos..
Atsakyti
Mamytes, nepraraskit vilties, jusu mazyliams MP dar laaaaabai reikalingas. Greiciausiai kruminuku augimo procesas prasidejo, jis gana ilgas, bet laikinas. mirksiukas.gif Kantrybes ir grazaus augimo.
(kita galima atsisakymo priezastis...mamytes pastojimas) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 12 08, 15:55)
krūtinė baisu  doh.gif juk maitindavau (.) šešis kartus dienoje..Košės daviau, nelabai noriai irgi valgo..MP ir vandenuka girdau su švirkštu( be adatos , aišku), niekaip kitaip negeria, išpučia viską atgal..
Gal dantys g.gif aštuonis jau turim, pažiūrėjau, kaip ir krūminis vienas boluoja g.gif
Papildyta:
Užminga supamas, tai tame nėra problemos..

as taip pat daznai maitindavau, o ir naktim po kelis kartus keldavosi unsure.gif o ka darote su krutine? ax.gif kaip mazinate spaudima? pas mane ji tiesiog su guzais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2010 12 08, 15:16)
Mamytes, nepraraskit vilties, jusu mazyliams MP dar laaaaabai reikalingas. Greiciausiai kruminuku augimo procesas prasidejo, jis gana ilgas, bet laikinas.  mirksiukas.gif  Kantrybes ir grazaus augimo.
(kita galima atsisakymo priezastis...mamytes pastojimas)  smile.gif

Ačiū už palaikymą wub.gif nes savijauta, ne tik fizinė, tragiška verysad.gif Aš dar nepasiruošusi nutraukti maitinimo.. verysad.gif
Vat apie tą neišryškintą variantą aš irgi svarsčiau..reikės pirkti testą. Nors apsisaug. pr. naudoju, bet juk nėra šimtaprocentinių..

QUOTE(dezma @ 2010 12 08, 15:40)
as taip pat daznai maitindavau, o ir naktim po kelis kartus keldavosi unsure.gif o ka darote su krutine? ax.gif kaip mazinate spaudima? pas mane ji tiesiog su guzais verysad.gif

Nusitraukinėju rankomis..jei taip ir toliau, tai reiks pientraukio, matyt g.gif
Viską darau kaip darydavau , kai guzai atsirasdavo( kokius penkis sykius yra buvę):
prieš nusitraukiant pašildau karšto vandens puode, o po visko - šaldau plastikiniu buteliuku su sušaldytu vandeniu( įvyniojusi į rankšluostuką)..nežinau ar čia gerai darau, ar tinka ir tokiu atveju...kai būdavo uždegimai, tai padėdavo.
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 12 08, 17:05)
Ačiū už palaikymą wub.gif nes savijauta, ne tik fizinė, tragiška  verysad.gif Aš dar nepasiruošusi nutraukti maitinimo.. verysad.gif
Vat apie tą neišryškintą  variantą aš irgi svarsčiau..reikės pirkti testą. Nors apsisaug. pr. naudoju, bet juk nėra šimtaprocentinių..
Nusitraukinėju rankomis..jei taip ir toliau, tai reiks pientraukio, matyt g.gif
Viską darau kaip darydavau , kai guzai atsirasdavo( kokius penkis sykius yra buvę):
prieš nusitraukiant pašildau karšto vandens puode, o po visko - šaldau plastikiniu buteliuku su sušaldytu vandeniu( įvyniojusi į rankšluostuką)..nežinau ar čia gerai darau, ar tinka ir tokiu atveju...kai būdavo uždegimai, tai padėdavo.

as irgi kompresus darau
Atsakyti
Šiaip ne taip įsiūliau thumbup.gif Po pietų miegelio, buvo dar apsnūdęs ir geros nuotaikos thumbup.gif Kaip toliau bus nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 12 08, 22:35)
Šiaip ne taip įsiūliau  thumbup.gif Po pietų miegelio, buvo dar apsnūdęs ir geros nuotaikos thumbup.gif Kaip toliau bus nežinau..

Sveika ir kaip sioandien sekasi? ar jums nakti nesikelia gerti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 12 08, 20:35)
Šiaip ne taip įsiūliau  thumbup.gif Po pietų miegelio, buvo dar apsnūdęs ir geros nuotaikos thumbup.gif Kaip toliau bus nežinau..

thumbup.gif Smagu! Manau susitarsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2010 12 09, 15:09)
Sveika ir kaip sioandien sekasi? ar jums nakti nesikelia gerti? 4u.gif

Sveika 4u.gif
bendroj sumoj, praeitą parą įsiūliau tris kartus..šiandien, skaičiuojant nuo praėjusios nakties iki dabar- keturis..mažokai, pergyvenu , kad gali trūkti skysčių..Košes vakar valgė atmestinai ir nedaug, šiandien - normaliai g.gif Tik daržovienę teko duoti kaip mažiukui- labai smulkiai sutrintą, nes tokios , kaip jau valgydavome, gabaliukais, atsisakė.Sprendžiu, kad dantys arba kas nors burnytėje, nes matosi, kad nori , bet kažkas sukelia skausmą verysad.gif Ir apžioja kažkaip ne taip , kaip nemokėdamas ir maitinimo pozą pakeitėm iš gulimos į sėdimą g.gif Pavyksta pamaitinti tik kai mieguistas ir , matomai, protą nugali instinktas..
Svarstau ar ryt nenuvežus gydytojai, kad pažiūrėtų burnytę..gal aš ko nematau..
O kaip jums sekasi?? 4u.gif
Papildyta:
O naktys tai neramios, užpraeitą miegojo man ant pilvo tik,nevalgė išvis, o praeitą tai nuo trijų buvo neramus, verkšleno, tada šiaip ne taip pavyko pamaitinti paryčiais ir užmigo..
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 12 10, 01:11)
Sveika 4u.gif
bendroj sumoj, praeitą parą įsiūliau tris kartus..šiandien, skaičiuojant nuo praėjusios nakties iki dabar- keturis..mažokai, pergyvenu , kad gali trūkti skysčių..Košes vakar valgė atmestinai ir nedaug, šiandien - normaliai g.gif Tik daržovienę teko duoti kaip mažiukui- labai smulkiai sutrintą, nes tokios , kaip jau valgydavome, gabaliukais, atsisakė.Sprendžiu, kad dantys arba kas nors burnytėje, nes matosi, kad nori , bet kažkas sukelia skausmą verysad.gif Ir apžioja kažkaip ne taip , kaip nemokėdamas ir maitinimo pozą pakeitėm iš gulimos į sėdimą g.gif Pavyksta pamaitinti tik kai mieguistas ir , matomai, protą nugali instinktas..
Svarstau ar ryt nenuvežus gydytojai, kad pažiūrėtų burnytę..gal aš ko nematau..
O kaip jums sekasi?? 4u.gif
Papildyta:
O naktys tai neramios, užpraeitą miegojo man ant pilvo tik,nevalgė išvis, o praeitą tai nuo trijų buvo neramus, verkšleno, tada šiaip  ne taip pavyko pamaitinti paryčiais ir užmigo..

Man jokiam stovi, neina iduoti, nei mieguistam nei pabudusiam, valgome tris kartus koses, vakar didziausia obuoli "sugrauze", tai nemanau kad burnyte skaudetu ax.gif gal matyt uzaugau ir nebenoriu. Nakti viena karta keliasi, verkia kol pasildau pienuka, kuri bunu is vakaro nusitraukusi, Tai taip gyvename... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2010 12 10, 14:27)
Man jokiam stovi, neina iduoti, nei mieguistam nei pabudusiam, valgome tris kartus koses, vakar didziausia obuoli "sugrauze", tai nemanau kad burnyte skaudetu ax.gif  gal matyt uzaugau ir nebenoriu. Nakti viena karta keliasi, verkia kol pasildau pienuka, kuri bunu is vakaro nusitraukusi, Tai taip gyvename... 4u.gif

Jetau, kokie įdomus tie vaikai doh.gif biggrin.gif Ni juoktis ni verkt..maniškis du kart šiandien valgė (.) su ašarom ir du kart be...suprask kaip nori.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 12 10, 21:14)
Jetau, kokie įdomus tie vaikai doh.gif  biggrin.gif Ni juoktis ni verkt..maniškis du kart šiandien valgė (.) su ašarom ir du kart be...suprask kaip nori.. g.gif

jo nesuprasi smile.gif as kaip suprantu man jau baigta su maitinimu unsure.gif
Atsakyti