QUOTE(Paulina26 @ 2010 08 12, 21:08)
o ar yra mamyciu,kurioms vis del to pavyko vaikiuka vel "uzkabinti" ant kruties, po to kai jis jos atsisake? isbandziau visus patarimus, bet mums nepavyko, jau trys savaites maitinames is buteliuko, kruties visai neima. nakti isiulyti pavyksta laaabai retai ir laaabai trumpam - kol susigaudo, kad cia tas "sudetingasis variantas". ar jau viskas prarasta?
man buvo, kad vaikas nebenorejo imt kruties kai jam buvo 8 menesiai
tuo metu kalesi pirmieji dantukai, paraudo gerkle, pakilo nemazha temperatura, absoliuciai nevalge jokios koshes
maniau kad isdurnesiu, o karsta buvo lauke 28 laipsniai pliuso, vaikas prakaitavo, sysiojo tik du kart dienoj, maniau jau veshiu i ligonine kad skyscius atsatytu ir pastatytu lashaline, bet vis save raminau, kad gamta juk shitaip iskrest negali
raminau save, tuo metu girdydavau vandenuka is puodelio arba gertuves su snapeliu, skambinausi zindymo konsultantem (aciu joms, nuoshirdziausiai, nes labai apramina tuo metu) na zhodziu nepasidaviau, sysiojo kad ir mazhai, vaikas atrode zhvalus, momenelis neikrites, na viskas kaip ir normaliai, 3-4 para pavyko priglaust vaika prie kruties, tiesa naktim as ji priglausdavau nes budavo apsimiegojes, tai naktim po 2-3 kartus pavalgydavo ir atsigerdavo, dienom - kaip iseidavo, jei pamiegodavo pietu miegelio, greit pakishdavau kruti, kad tik nieko nesuprastu ir paimtu ir nors kazkiek pazistu
va taip vat, tokie buvo vargeliai
maniau kad tuo metu isprotesiu, tiek psichologishkai as dar buvau nepasiruoshusi paleisti vaika nuo kruties, nors dauguma gyre, neva "dziaukis, paziurek kaip lengvai atjunkysi"
o man asaros tekedavau, kai maciau kad po truputi prarandamas rysys su mazhiuku
aciu Die viskas gerai baigesi, toliau glaudziasi