Sveikos, mamytes,
pas mane tokia bėda, iki 9 mėnesių vaikutis valgė mano pienelį be problemų, tiesa, paskutiniu laiku keldavosi tik paryčiais atsigerti MP, o šiaip voisa dieną ir naktį išbūdavo be jo. Skysčių vartoja apskritai nedaug, tai vienintelis atsigėrimas būdavo MP, bet va bėda kokia, kad jau dvi paros iš vis nebeima krūties Pagalvojau, gal pienukas baigėsi, bet ne, pasirodo jo yra. Siūlau krūti, lyg ir bando žiotis, bet labai greit persigalvoja, purto galvytę ir nusisuka Nesuprantu, kodėl jis jo atsisako, pirmus berniukus tai reikejo atpratinti nuo krūties, abu išmaitinau virš metų O va trečiasis pats nei iš šio, nei iš to paėmė ir atsisakė Labai norėčiau dar jį pamaitinti, tik nežinau kaip, tuo labiau, kad pienuko turiu Nusitraukti pienuko neina, o ir naudos mažai būtų, nes iš buteliuko gerti nemoka Gal galit man kas nors patarti, ką tokiu atveju reikėtų daryti? Ačiū
sveikos. nu ir vel man bedos
sulaukiau pirmuju savo mm po gimdymo (7,5 men buvo maziukei), per jas normaliai dar valge, bet tik atejo ovuliacija, nuo tos dienos, konkreciai tos dienos ji atsisako kruties- naktimis valgo kuo normaliausiai, kas 2 val, bet diena po koses duodu kruti- nu minute pageria, viskas. Paskui vidury dienos duodu (jau turetu buti prisipilde pienuko)- pageria vel minute ir spjauna, dairosi, bandau "kazkur ramiai" isitaisyti-- verkia, nes idomi aplinka, o ne valgymas
vakare isvis, pacepsi paemus speneli, bet nuryja gal 2-3 gurksnius. ir taip jau savaite laiko.
Primaitinu specialiu misiniu, del alergijos, bet ziuriu kuo toliau, tuo daugiau man jo reikia nes mano pienuko visai mazeja. Tiesa, kai pacepsi, nezisdama, as paspaudziu , man bega siokia tokia srovele, ne upes, bet bega kazkas... o mazoji kaip saldaini pasiciupusi ir tiek... nevalgo.
Noriu maitinti... bet vaiko alkano laikyti negaliu...
girdejau, kad pastojus gali pasikeisiti pienuko skonis, bet NUO PIRMOS DIENOS>? ir isvis nezinau, ar laukiuosi, dar vos pora dieneliu.
sulaukiau pirmuju savo mm po gimdymo (7,5 men buvo maziukei), per jas normaliai dar valge, bet tik atejo ovuliacija, nuo tos dienos, konkreciai tos dienos ji atsisako kruties- naktimis valgo kuo normaliausiai, kas 2 val, bet diena po koses duodu kruti- nu minute pageria, viskas. Paskui vidury dienos duodu (jau turetu buti prisipilde pienuko)- pageria vel minute ir spjauna, dairosi, bandau "kazkur ramiai" isitaisyti-- verkia, nes idomi aplinka, o ne valgymas
vakare isvis, pacepsi paemus speneli, bet nuryja gal 2-3 gurksnius. ir taip jau savaite laiko.
Primaitinu specialiu misiniu, del alergijos, bet ziuriu kuo toliau, tuo daugiau man jo reikia nes mano pienuko visai mazeja. Tiesa, kai pacepsi, nezisdama, as paspaudziu , man bega siokia tokia srovele, ne upes, bet bega kazkas... o mazoji kaip saldaini pasiciupusi ir tiek... nevalgo.
girdejau, kad pastojus gali pasikeisiti pienuko skonis, bet NUO PIRMOS DIENOS>? ir isvis nezinau, ar laukiuosi, dar vos pora dieneliu.
QUOTE(rasute.m @ 2010 05 17, 10:20)
bet va bėda kokia, kad jau dvi paros iš vis nebeima krūties
Gal irgi testa vertetu pasidaryti?
Jei vaikelis iki mazdaug metu atsisako kruties, tam yra priezastis, naturaliai taip anksti jie neatsisako. Gal dantukai? Gal pienlige?
nu o jei tie dantukai jau 5 menesius kaip dygsta po biski.... tai ka daryt...
QUOTE(Loveco @ 2010 05 21, 18:07)
sveikos. nu ir vel man bedos
misinukas yra saldesnis ,todel ji ir ji geria mieliau,visai neduok misinuko ,o kruti duok kai nores miegelio ,arba mieganciai
QUOTE(grazina37 @ 2010 05 22, 17:50)
misinukas yra saldesnis ,todel ji ir ji geria mieliau,visai neduok misinuko ,o kruti duok kai nores miegelio ,arba mieganciai
suprantu minti, viskas butu gal ir nieko, bet situacija tokia, kad misinukas yra pats karciausias is visu (jei kas zinot, neocate super alergiskiems), nes mano piene neva tai rado stafilokoka (pas vaika zarnyne, ant odeles taip pat), todel tas misinys kaip ir gydomasis skaitosi... bet ji geria noriai ir dar kaip. kai nori miegelio, duodu, bet valgo vis tiek tik tarsi juokaudama, neilgai... naktimis mieganciai igrudu, miega su manim, tai dar nieko, tik paryciais jau pradeda zyzti per miegus, spjauna, matyt mazai jau buna...
tada sumaitinu misinio (isivaizduokit, isgeria po mano pienuko DAR 200 ml misinio (8 men vaikas) ir miega tada jau pora valandu.
krutine minkstutele, spenelius taso, nes jie toookie minksti... anksciau kas 4-6 val maitindavau savo pieneliu, tai jausdavau, kad gerai bega, kad vaikas traukia ir ryja, o dabar jau to neber.... zinojau, kad taip gali buti su misiniu, bet jo reikejo kaip gydymo ir del to, ka maziuke per menesi tepriaugdavo po 200 gramu, budavo labai alkana ir istisai irzli, verksminga, tai...
QUOTE(ast_alaus @ 2010 05 21, 23:30)
Gal irgi testa vertetu pasidaryti?
Jei vaikelis iki mazdaug metu atsisako kruties, tam yra priezastis, naturaliai taip anksti jie neatsisako. Gal dantukai? Gal pienlige?
Tikrai ne, testo nereikia
Skambinausi gydytojai, klausiau, kodėl jis atsisako krūties, tai ji taip pat sakė, kad gali dėl dantukų Nu bet kad va, tie dantukai mums dygsta kas savaitę beveik Tuo labiau, kad pirmieji mano vaikiai kai dantis augino neatsisakė pienuko Žiūrėsiu, kuo viskas baigsis. Beje, aš vis dar nesulaukiu mmm, nors pilvuką maudžia jau keli mėnesiai Gal tai įtakoja, kad neima krūties
Mano dukryte neeme kruties vienu metu kai jai buvo pienlige. Paziurek liezuviuka ir vidine lupyciu puse ar nere baltu apnasu.
Veliau nors pienliges nebuvo ir vel nenorejo imti kruties. tai as maitindavau vaikstant.
Veliau nors pienliges nebuvo ir vel nenorejo imti kruties. tai as maitindavau vaikstant.
pienuko praktiskai nebeturiu...bet turiu antra zirniuka po sirdele
QUOTE(Loveco @ 2010 05 26, 18:45)
pienuko praktiskai nebeturiu...bet turiu antra zirniuka po sirdele
Sveikinimai
Pienuko dar bus, jei tik maitinsi. Ar jau nebesiulai?
QUOTE(ast_alaus @ 2010 05 26, 19:58)
siulau, bet dienos metu beveik visada nevalgo...matosi, kad nori, bet patraukus pradeda kaitalioti krutis, matyt nebega, galiausiai susinervina ir puola i isterija, o pamaciusi buteliuka net nusvinta... gaila, kad iki to priejau, bet ka dabar jau... siulau as jai kruti, bet mane pacia labai vargina ta daryt kas 30 min (nes tada kas tiek laiko isalksta ji). Duodu misinio ar koses, ir 3 valandas ramu. Ir taip nakti zindau pienuku kas 2 val, kartais dazniau. (turbut tik cepsi).
o ar yra mamyciu,kurioms vis del to pavyko vaikiuka vel "uzkabinti" ant kruties, po to kai jis jos atsisake? isbandziau visus patarimus, bet mums nepavyko, jau trys savaites maitinames is buteliuko, kruties visai neima. nakti isiulyti pavyksta laaabai retai ir laaabai trumpam - kol susigaudo, kad cia tas "sudetingasis variantas". ar jau viskas prarasta?