Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis 1-12mėn. atsisako krūties

mrgata, laikykis... sad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 22, 16:12)
mrgata, laikykis... sad.gif  unsure.gif

neturiu laiko parasyti placiau, bet noriu pasidziaugti, kad situacija gereja:)
Atsakyti
QUOTE(mrgata @ 2010 03 01, 10:43)
neturiu laiko parasyti placiau, bet noriu pasidziaugti, kad situacija gereja:)

thumbup.gif Dziaugiames ir mes kartu su tavimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis tai ir toliau valgytojas lunatikas. Miegodamas valgo idealiai. Kai nemiega, tai labai retai kada pavyksta sklandžiai įsiūlyt. Dažniau meta, nenori, nusisuka, verkia, tada užmiega, ir tik tada pavalgo. Bet svoris ir ūgis - kaip ant mielių, tai kaip ir nesijaudinu labai. Gaila tik kad į viešumą nelabai patogu eit, bo beveik garantija, kad kai reiks valgyt tyliai, tai kamputy pasižindyt neišeis...

O augdamas (jau 5 mėn.) dar pasidarė ir valgytojas-šnekutis-makaliukas: vietoje to, kad susikauptų ir pažįstų, tai tampo apykaklę, šneka kažką su spenuku burnoj, rankyte čiupinėja sau galvą, kojom malasi...
Atsakyti
QUOTE(EvitaMaria @ 2010 03 03, 03:35)
Maniškis tai ir toliau valgytojas lunatikas. Miegodamas valgo idealiai. Kai nemiega, tai labai retai kada pavyksta sklandžiai įsiūlyt. Dažniau meta, nenori, nusisuka, verkia, tada užmiega, ir tik tada pavalgo. Bet svoris ir ūgis - kaip ant mielių, tai kaip ir nesijaudinu labai. Gaila tik kad į viešumą nelabai patogu eit, bo beveik garantija, kad kai reiks valgyt tyliai, tai kamputy pasižindyt neišeis...

O augdamas (jau 5 mėn.) dar pasidarė ir valgytojas-šnekutis-makaliukas: vietoje to, kad susikauptų ir pažįstų, tai tampo apykaklę, šneka kažką su spenuku burnoj, rankyte čiupinėja sau galvą, kojom malasi...

o gal svetimoj vietoj kaip tik valgys, pamegink iseiti pas kokia drauge, kuri suprastu padeties tiksla smile.gif maniskis ir po ligos valgo miegodamas, bet as dziaugiuos, kad nors tiem pieniuko ima ir kad to pieniuoko nepraradau...

o kad 5 men turi snekuti tai viskas ok. toki jie visi:) maniskis tai pries snekejima pirma piena prisisaukdavo. tada pienelis tyska, o vaikas sneka.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrgata: 03 kovo 2010 - 08:29
va va - pienelį taškyti tai mėgėjas smile.gif, pasiurbia biški ir nebenori, o viskas tada aplink lieka šlapia. Na, bet manau tokie pasiurbčiojimai tik į naudą pieno gamybai gaunasi.
Atsakyti
mano mergytei jau 4 men. Valgem gerai augom greit, kas dabar pasidare, pasiskaiciau panasi situacija, ateina laikas valgyti, tai duodu, bet meta , verkia, tada vel duodu, galiausiai tuo pienu springsta ir vel verkia, kas cia yra, nakti valgo idealiai. doh.gif nesuprantu ar cia praeis, ar jau kazkas atsitiko?
nes man atrodo kad labai trumpai dabar zinda, kad pieno nesumazetu po tokiu isidirbinejimu..
pilvukai jau praejo o dantukams dar ne laikas...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano 7men 2.gif pats atsisake diena valgyti mano pienuka. valgo tik pries naktini miega ir nakti. ar reiketu diena nusitraukineti, kad jis visai nedingtu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2010 03 08, 13:27)
Sveikos 4u.gif
Mano 7men  2.gif  pats atsisake diena valgyti mano pienuka. valgo tik pries naktini miega ir nakti. ar reiketu diena nusitraukineti, kad jis visai nedingtu? 4u.gif

taip reiketu nusitraukineti jei nori islaikyti dienini pieneli, o jei tau pakanka naitinti naktimis tai nutraukimneti diena nebutina...
Papildyta:
QUOTE(nuliaX @ 2010 03 08, 10:49)
mano mergytei jau 4 men. Valgem gerai augom greit, kas dabar pasidare, pasiskaiciau panasi situacija, ateina laikas valgyti, tai duodu, bet meta , verkia, tada vel duodu, galiausiai tuo pienu springsta ir vel verkia, kas cia yra, nakti valgo idealiai. doh.gif nesuprantu ar cia praeis, ar jau kazkas atsitiko?
nes man atrodo kad labai trumpai dabar zinda, kad pieno nesumazetu po tokiu isidirbinejimu..
pilvukai jau praejo o dantukams dar ne laikas...

gali buti dantys, juk pas visus vaikucius skirtingai smile.gif
o pieno jei sumazes visada pasididinsi.. kad nespringtu truputuka nusitrauk, tada srove netokia stipri buna ..
Atsakyti
Mus netiketai irgi istiko panasi beda.. ne nezinau ka daryti ir ka galvoti.. verysad.gif Mano mergytei dabar 3 menesiai ir savaite, visa si laika kuo puikiausiai maitinomes tik mano pienuku ir nebuvo jokiu stresu. Visada valgem pagal poreiki, tiek kiek jai paciai noredavosi, diena dazniausiai kas 2-3h, nakti reciau, nes mergina labai kietai miega praktiskai iki paryciu.. soskes nenaudojam, mergaite rami pas mane.
Tai va , o beda tokia - vakar grizus is kiemo apie 15.30 mergina pradejo kaip visada rankytes kistis i burnyte, ciulpti pirstuka, zirzti, akivaizdziai rodydama kad alkana. Nu kadangi buvom valge pries geras 3 valandas, iskart pasiuliau kruti, o mergina ne per kur blink.gif 2min patrauke ir sypsosi, atsitrauke nuo kruties.. as dar pakalbinau, vel siulau ir nieko.. mergina pradejo kategoriskai atsisakineti! doh.gif Tai su visokiom kanciom, su asarom per geras 45 min, mergina viso gal tik 5 min tevalge..
Nu nieko galvoju, gal praeis valandzike, dvi, isalks ir normaliai pavalgys. Tai ka, mergina sau laiminga, besisypsanti, bekalbanti istempe vel 3 val, lyg ir jau noretu, bet kruties ne istolo, tik pamato, kad kisu artyn, iskart sukasi, pyksta, pradeda verkti.. Tai taip prasikamavom iki 22 vakaro, vaikas praktiskai nevalges puse dienos, mama soke verysad.gif Tai siaip ne taip apie 22.30 vaikas 10 min pavalge ir uzmigo.. nakti vel neprase, tai jau pati pries 6 ryto prisizadinau, tai vos 5 min patrauke, nors visada apie 20 - 25 min valgydavo (su atsirugimais), o dabar va diena - vel streikas! verysad.gif
Nu nebezinau ka daryti, ko jai ta mano krutine neitinka..
Siaip mergaite rami, nepikta, atrodo, kad net nenori valgyti, sypsosi, kalba.. Galvojau gal ausys, bet spaudziant nereaguoja, gal gerkle - bet lyg seiles ryja ir nepyksta.. nu nezinau.. gaila vaiko, gi tikrai turi buti alkana..o ir paciai krutine ispampus - pienelis per krastus verziasi..
Gal kam taip buve? Gal cia kokios iskrovos dienos? Nu neisivaizduoju..
Atsakyti
musiskis per pilnati dazniausiai taip "siurbcioja" 4u.gif nu man atrodo nepavalgo, bet jam turbut geriau zinot, ar jis cia gert labiau nori ar valgyt g.gif
Atsakyti
Man reikia irgi patarimų:
Situacija tokia:
vaikas gimė išnešiotas, bet per mažo svorio. Svoris ir toliau augo sunkiai. Valgėm visą laiką tik MP.
Su svoriu buvo įvairiai. Paskutinį kartą per 23d. paaugo 290g. Dabar mažiui 4mėn. ir tuoj savaitė. Svoris 5320g. Pagal augimo normas jau vėl nukrito žemiau leistinos minimalios ribos.
Iki šiol per daug nesijaudinau, valgydavo per parą apie 7k. Tačiau nuo vakar tik truputį pažinda ir daugiau neima, sukasi į šoną ir tiek. Aš nusitraukinėju pienelį, bet jis katastrofiškai greit mažėja. Iš buteliuko MP irgi beveik nevalgo. Jau po krūties siūliau ir mišinio ir to atsisako. Prieš savaitę padarytas kraujo tyrimas, rodikliai visi normalūs. Pats vaikas irgi elgiasi įprastai. Šian antra diena, o jis vis tiek nenori valgyt. Ką aš dar galiu padaryti?
Atsakyti