QUOTE(donatela @ 2005 05 17, 02:51)
Labas Daivukai. Kai mano mazasis gime man buvo ta pati problema. Nei krutines eme(nes nemokejo paimti), nei misinuko per labiausiai. Po pusvalandzio pavalges vel saukia, klykia( ypac nakti). Jam mamos pienuko truko. Is tos nezinios ka daryti galvojau kad iseisiu is proto. Bet zinai save raminau, kad vis tiek turi atsirasti pienelis ir vis dazniau glausdavau prie krutines ir viskas susitvarke. Va dabar mums jau sesi men. ir dar maitinu. Tai mano patarimas tau butu pirma stenkis nusiraminti pati nes vaikelis jaucia labai kai mama nervota ir dar del to kad tu nervota gali pienelis nesigaminti. Ir glausk kuo dazniau nors ir trumpam ir galvoju, kad turetu susitvarkyti. O del soskes ne visi vaikai ima. Kiti nuo pat mazumes neima ir neims ir nereikes. O kitiems nuo pirmu dienu ramintojelis.
O atpilineja visi vaikai daugiau ar maziau. Palaikyk stacia ilgeliau. Nezinau ar nors kiek padejau, bet zinok tikrai tave suprantu kuo puikiausiai, nes ta pati pati patyriau. Istvermes ir kantrybes tau linkiu. Jei ka rasyk, nes kartais ir pasiguosti norisi. Parasyk kaip jums toliau eisis. Sekmes
O atpilineja visi vaikai daugiau ar maziau. Palaikyk stacia ilgeliau. Nezinau ar nors kiek padejau, bet zinok tikrai tave suprantu kuo puikiausiai, nes ta pati pati patyriau. Istvermes ir kantrybes tau linkiu. Jei ka rasyk, nes kartais ir pasiguosti norisi. Parasyk kaip jums toliau eisis. Sekmes
Pritariu Donatelai Svarbiausiai nesinervink! Gi eisi ka tik iskepta sviezia mamyte,viskas tau nauja,neiprasta.Ir prie vaikiuko reikia priprasti,ir jam prie taves.O tam reikia laiko.Viskas susitvarkys,pamatysi.Dek vaika prie kruties dazniau,pieno daugiau gaminsis.O soskes ne visi vaikai nori,mano dukra iki 5 men. is vis jos nemego.Be to,vaikelis gali verkslenti ir del pilvuko putimo,ne tik del alkio.Linkiu kantrybes!