Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis 1-12mėn. atsisako krūties

QUOTE(sirdute @ 2007 06 28, 15:58)
O tu netycia nepasikvepinai? maniske kai issimaudziau ir losjonu pasitepiau irgi karta neeme, tai kol nenusiploviau to losjono ir neatgavau savo kvapo, tol neeme ir reke.

Ir man taip buvo atsitike. Issimaudziu vonioj su putom, tai oda prisigere ir buvo kartoko skonio, tai kol gerai nenuploviau, negere mazis.
O jei tik leisi atprasti nuo kruties, atgal nebeprisipratins. Gerai, kad jau pirmieji 6 men baigia praeiti, kai svarbus maitinimas MP. Sekmes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
maniske irgi pradejo atcisakinet ima tik ryte kai dar buna mieguista gal tikrai del kvepalu g.gif
Atsakyti
Na mano sunelis kai tik gime buvo atskirtas nuo manes, o kai jau galejau ji maitinti, kruties nebeeme, tai nusitraukinejau ir po poros savaiciu pienelis dingo, lig siol maitinu misinuku
Atsakyti
Mano ta pati bėda. Tik dukrytei dar nėra 5 mėn. O jau tik pamato, kad duosiu krūtį pradeda verkti ir sukasi į šoną. Pamaitinu tik miegančią. Taip visą savaitę jau vargstam. Pasidarė labai irzli ypač prieš užmiegant, nes visada pažysdavo ir užmigdavo, o dabar jau atvirkščiai. nebežinau ką ir daryti...

Tiesa dabar pagalvojau ar gali tam turėti įtakos pakeisti į klotėliai į liemenėlę? g.gif Prieš tai turėjau tokius storus su vata, o dabar pradėjau naudoti su kažkokiom granulytėm. Ir maždaug tuo pat metu pradėjo nebeimti krūties.

Labai lauksiu patarimų.
Atsakyti
zinoma gali tureti įtakos,jie labai reaguoja i kvapa ,maitinanciom mamytem patariama net kvepalu nenaudoti doh.gif
Atsakyti
Na pas mane irgi tas pats ir jau viskas - nutraukiau maitinimą... sad.gif Iš pradžių buvo pilvuko bėdos, bet žiaurios, nesupratom kodėl verysad.gif Niekas nepadėjo sad.gif Po to nebeimė krūties, pradėjau nutraukinėt į buteliuką ir duot tai viską atpildavo, absoliučiai viską, ir rėkdavo. Pradėjom mišinukais maitint, nes lelius alkanas buvo, nors maitinau ir maitinau nutrauktu pienu, dėl savo mitybos su gydytoja tariausi - atpildavo pilnai viską, nors tu ką verysad.gif Su mišinuku kaip bebūtų keista nebeatpildavo, tik kartais truputi, pilvukas praėjo, mažuliukas ramesnis tapo bigsmile.gif tikiuosi kai turėsime antrą stebuklą mano pienas tiks, nes maitinti smagu tikrai ir labai malonu ax.gif
Papildyta:
P.S. gal tam kad vaikiukas taip atpilynėjo turėjoo įtakos pieno kokybė, nežinau, nes vienu metu jau atrodė kad dingo pienas, nes įvyko nelaimė ir man buvo stresas, bet stebuklingu budu atsirado paskui tas pienas, na bet išėjo taip, kad mažiukas jo nebepriėmė... verysad.gif
Atsakyti
Maitininti vaikuti ilgai- stai mano svajone! vaikuciui katik suejo 5 men. kai buvo trys ,seimoje ivyko nelaime 3 dienas "laidojom" seimos nari, zinoma dalyvauti laiduotuvese su vaiku negalejau ,nuo to laiko vaikuciui kruties neisiulysi a nors tu ka sad.gif na 4 menesi dar dar dienomis po viena maitinima g.gif bet koks ten maitinimas , iki siol tik naktimis maitinau, jei atsikelia ,bet pastebejau kad nakti jau nebesikelia schmoll.gif viskas , neliko ir tos galimybes buti arti verysad.gif (bet dar nusitraukiu apie 40 ml. vakare
*ar turejo itakos didziulis stresas isgyventas tomis dienomis , ar galima grazinti nuostabiausias akimirkas gyvenime?
*gal kam taip buvo? ka te taip padariau? maciau parasyta, nutraukti maitinima kai pats atsisako, ar cia ne pats atsisake?
ikisti kruties man nepavyksta , nes gulimos padeties jis nemegsta, jei verkia jo nenuraminsi krutimi, nes galbut spienelio forma ne tokia , ikisus ji jis nejaucia kad ji jau jo burnyteje, padeda tik pirstas , arba ji reikia pakelt , na neisivaizduoju kaip gelbetis.. kuo labiau apie tai galvoju tuo blogiau jauciuosi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal jus kas susiduret su tokiu reiskiniu: mano mazius (5 su puse men) keistai elgiasi zisdamas - nepamenu, kada normaliai butu pazindes, dabar valgo taip - pazinda kelis ar keliolika gurksniu, tada meta, nusisuka, vel atsisuka, pazinda porakart, vel meta ir nusisuka ir taip jau visalaik. Duodu kita kruti, tai is jos arba pazinda normaliai ir paskui vel taip pat elgiasi, arba is karto ima-meta ima-meta.

Man neramu, kad jis taip ir nepavalgo normaliai (tuo labiau, kad nakti labai neramus buna, tai neaisku, ar cia dantys, o gal nuo neprivalgymo??). Jau savaite laiko gauna paragauti bulviu koses, o siaip dar maitinu tik MP. Kose valgo noriai.

Bandziau galvot ivairiu hipoteziu - gal pasikvepinus, tai jam nepatinka, gal blogai bega pienas (patikrinau, tai bega 3-5 sroveles, cia normalu??), gal jam neskanu (nors jokiu cesnaku ar siaip ko neiprasto nevalgau), gal tingi, gal dantis skauda (nors is buteliuko lyg ir puse bedos geria..)
Gal pienas greiciau baigiasi? Anksciau viena valgyma is vienos kuties valgydavo, dabar jau duodu is abieju, yapc kai taip elgiasi.. Jis pas mane didelis savo amziui - 10kg. Paskutini menesi priaugo 600gr, tai prieaugis lyg ir normalus, bet vis tiek neramu kad gal alkanas buna..

Gal kas susiduret su panasia problema?
Atsakyti
Aš sakyčiau kad gal tingi traukti kai pradeda sunkiau bėgti g.gif to priežastis gali būti draugystė su buteliuku, juk iš jo lengviau bėga rolleyes.gif bet šiaip siūlyčiau labai nepergyventi ir pažiūrėti kiek vėl priaugs juolab, kad sveriat tikrai nemažai, nes mes metų tiek sveriam ax.gif
Atsakyti
Maniškis lygiai taip pat valgo. Būna, kad dar ir rėkia, jei pilvuką pučia. Man toks vaizdas susidaro, kad jis nieko beveik neprivalgo. Be to, per ketvirtą mėn. priaugo tik 400 g. Bet keisčiausia, kad jis nėra alkanas, miega ir dieną, ir naktį, tik keliasi pavalgyti. Man jau taip neramu, kad ruošiuosi nuomotis svarstykles, jei vėl mažai priaugs. Tik verysad.gif Panevėžyje nerandu, kas galėtų išnuomoti.
Papildyta:
Beje, maniškis nedraugauja su buteliuku. Man kartais atrodo, kad jis tikrai tingi traukti, užtatai jokių buteliukų schmoll.gif
Atsakyti
Gal jam nosytė užsikimšus? Mano vaikutis tai elgėsi kai sloga buvo.
Atsakyti
Mano maziukas taip elgiasi, kai buna sotus arba kai prisirtja oro. tuomet asirugsta ir vel normaliai valgo.
Atsakyti