Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis 1-12mėn. atsisako krūties

mano mažei tik 3 men. ir viską ką parašėt ankščiau kaip apie ją doh.gif ir čia tikrai ne dantukai, tiesiog jai viskas aplinkui įdomu, kažkada galvojau, kad pieno nėra, tai daviau mišinuko tai tas pats beveik suvalgo tik apie 40 ml, tai taip ir žaidžiam su krūtim doh.gif tik naktį ir kai apsnudus normaliai valgo, o kitaip žaidžia rolleyes.gif
Atsakyti
toks vaizdelis, kad tai prasideda, kai mažiukams sueina 2mėn. Maniškė ne per seniausiai irgi pradėjo taip "žaisti" tik ji dar ir pyksta- išspjauna- o ten pienukas fontanais, taip puse pieno ir išteka, o kai naktį nusitraukinėju, valgo normaliai. BO štai dabar jau pora dienų po skiepų išvis beveik nevalgo doh.gif , jai taip būna nevalgymo dienos, tik miega ir tik šiek tiek pavalgo, o po skiepų tai tik kaukia ir nieko nevalgo, galvojau gal badauja, bet ne, nes per mėnesiuką ir 10 dienelių priaugo 1,300kg, tai manau kad ne iš bado gi ir visa riebuiliukė pasidarė, ir į ūgį 3cm paaugo, manau kad arba nervukai, arba diegliukai, arba pienligė- mat liežuviukas būdavo labai baltas, tiesa dabar kai daviau paragauti obuoliuko- pagelto g.gif , kažin kodėl? na gal ir nieko. dabar vat užmigo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal pienukas sunkiai arba per stipriai teka? g.gif

Musu dukruze neeme kruties po gimimo, niekas jai neikiso, nei sesutes, nei gydytojos..patraukia pora kartu ir meta lauk, verkia..tai emiau maitint su antspeniu..ilgai reikejo kantrybes, budavo verkia ji, nes nenori kruties, verkiu ir as blush2.gif bet uztai dabar 5 menesiai ir vis dar valgo tik MP thumbup.gif tiesa, su antspeniu, bet svarbu, kad gauna mano pienuka, o su laiku manau atsisakys ir antspenio smile.gif

Svarbiausia NEPRARASK KANTRYBES, IESKOK PATARIMU mirksiukas.gif daznai mamos nepasidomejusios placiau, ima duot misinuku verysad.gif As labai dziaugiuosi, kad sitaip nepasielgiau, nors ir buvo nelengva smile.gif
Atsakyti
na nezinau kas darosi jau pavargau doh.gif men.laiko tamposi prie krutines blink.gif i vakara aplamai man kantrybes buna nebeuztenka verysad.gif nebezinau ka ir galvoti,bet greiciausiai kaltininkai yra dantys,nes anksciau to nebuvo,siandien va karscio turim tai 37.5 tai 38 unsure.gif buna net taip, kad neisvalgo viso pienelio(kai paspaudziu bega ciurksle),arba atvirksciai tamposi ir zindo tol kol nieko nebelieka doh.gif anksciau jokiu problemu nebuvo,galiu pasakyti ir tai,kad kai valgome darzoviu kosyte ramus buna gal pora min.po to daeina iki verkimo.nesuprantu jau pradedu galvoti,kad pilvukas,gal issitirti reikia?na eisim pas gydytoja seimos 13d.gal ka naujo suzinosiu nors verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
šiandien susidūriau su tokia visai netikėta problema-mano dukrytė pradėjo nebeimti krūties, nieko nebesuprantu. Prieš tai kelias dienas per kiekviena maitinimą rėkdavo, nes turbūt suskaudėdavo pilvuką, o šiandien, grįžusi iš Aquaparko, ketinau pamaitinti ir ji visiskai suka galva i sona, rekia ir pan. Pagalvojau, gal skauda dantenas (nes siek tiek patinusios), tai nulekiau i vaistine tepaliuko, patepiau, bet vistiek neima nors tu ka.. Galvoju, ka cia daryti, tai paemiau ir nusitraukiau pienuko, ir ka jus sau galvojate-suvalge viska su malonumu . Niekaip nesuprantu, kas cia dabar atsitiko, kaip man dabar maitinti reikes, nejau nusitraukineti visada??
Atsakyti
mano dukryte irgi kai buvo pusantro menesio nebeeme kruties. vis dar bandydavau, bet ji tik rekdavo, tada duodavau misinuka, dar is pradziu ir nusitraukinedavau, taciau pienas labai greitai pasibaige, todel dabar jau valgom misinukus ir nieko jau nebepakewisi. sekmes
Atsakyti
Na bet kažkokia tai priežastis turi būti? gal šiaip ne nuotaika..pvz šiandien ryte pora kartų ji man valgė puikiai, na o diena, vėl koncertas prasidėjo verysad.gif Bandau dar biškeli ją pamigdyti, gal atsikėlus išalkusi atsikels ir pavalgys. Nes jei pradėsiu nusitraukinėti, tai pienuko iškart sumažės. unsure.gif
Atsakyti
Aš tai prieš pat miegą duodavau, arba miegančiam įkišdavau, traukdavo, bet nuo 8,5 mėn.neėmė net miegodamas, visaip bandydavau įsiūlyti, bet niekaip. tai nuo 8,5 mėn. ir nutraukiau maitinima. Pieno nenusitraukinėjau.
Atsakyti
QUOTE(ilonyte @ 2007 06 25, 18:25)
Aš tai prieš pat miegą duodavau, arba miegančiam įkišdavau, traukdavo, bet nuo 8,5 mėn.neėmė net miegodamas, visaip bandydavau įsiūlyti, bet niekaip. tai nuo 8,5 mėn. ir nutraukiau maitinima. Pieno nenusitraukinėjau.

Knygoj parasyta, kad gali atsisakyti maisto, kai skauda dantenas, skauda zysti gal. As tai taip manyciau. Dantukai dygsta g.gif
Atsakyti
gal del dantenu.. bet jei buteliuka ima,... g.gif savo ir maitinau is butelkos is pradziu, o paskui neeme kruties, reke rietesi spjove dar ir ziaukciojo. paskui uosvene pasiule maitimt per antspeni ir ka tu manai? vyrutis jau 3 menesiai puikiai geria pienuka per silikona lotuliukas.gif tik man nuo ju jau alergija, bet manau geriau jau elergija, nei misinukai. pabandyk
Atsakyti
Gal maze buvo pavargus ar taip ne nuotaika, todel pyko. Nebenusitraukinek, duok kruti, nes paskui visai atpras. Keliskart paverks, bet kai isalks labai, tai valgys ir is papuko mirksiukas.gif
Atsakyti
O tu netycia nepasikvepinai? maniske kai issimaudziau ir losjonu pasitepiau irgi karta neeme, tai kol nenusiploviau to losjono ir neatgavau savo kvapo, tol neeme ir reke.
Atsakyti