Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis 1-12mėn. atsisako krūties

Mums taip buvo, ilgai kankinomės kol išaugom doh.gif Tai tikrai dėl pilviuko - valgiau vien avižinę košę mėnesį laiko, galvojau, kad nuo mano suvalgyto maisto - a vis tik tie nermumai žindant nepraėjo schmoll.gif
O pieno nusitraukinėt tikrai nereikia, kad pažiūrėt ar užtenka doh.gif Geriausias rodiklis vaiko augantis svoris.

Kantrybės ir vieną dieną tai baigsis 4u.gif

p.s mums nepadėjo jokie espumizanai ar sab simpleksai, tik pilviuko masažas ar šiltas rankšluostukas ant pilviuko
Atsakyti
pasikonsultuok su savo daktare,nebijok ir drasiais klausk,nes mes nematom tavo leliaus ir nezinom ka tu valgai, tai kai pripasakosim tai ir plaukai tau pestu pasistos.
Atsakyti
as gallvojau, kad viena vaiksciojau pientrauki i rankinuka isimetus biggrin.gif bet pasirodo cia tokiu daug! biggrin.gif
o pas mus buvo taip: po gimdymo man bovo labai auksta temperatura, prakaitas bego upeliais tai matyt maziui tas nepatiko, pabando traukt- neiseina ir rekia (kur ten, traukt net nereikejo, nes pienas bego laisvai), bande, matyt, vios ligonines seseles mum padet, bet nesigavo verysad.gif susiorganizavau pientrauki ir viskas buvo liuks! thumbup.gif dar bandem be pientraukio apseit, bet nebesigavo ... as per daug ir nepergyvenau, svarbu, kad valge mano pienuka thumbup.gif taip gyvenom apie 2,5 men, po to mane biski vejas perpute, tai prasidejo visokie uzdegimai, guzai ir t.t doh.gif viena sav viena krutine, kita sav kita ir taip koki men su temperatura 40 ir daugiau verysad.gif vast taip ir perejom mes prie misinuko.... niekam nelinkiu tokio menesio koki turejau...
bet svarbiausia, kad augam sveiki ir dideli biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukrite irgi nepaeme kruties,isterika kazkokia tai uzeidavo,kandziuojo,as verkiu ir ji verkia.nutare daktare mus nekankint ir pasake vyrui pientrauki nupirkt.Nutraukiu piena ir dabar,na nepasakyciau kad man tai labai patiktu,man verkt norisi kai pamatau mamas maitinancias savo krutim. mano mama nuramindavo,sake surask ir sitam dalyke pliuso,tu gali iseiti ir man vaika palikti,as galiu pamaitint,nereikia visur vaika nesiot.svarbiausia kad vaikas mp valgo.
Atsakyti
na jo...mamos ėmė ir patarė...kuku
tikuosi spėjau ir dar maitini vaikutį. aš iki šiol maitinu, jokių problemų nebuvo, bet skaičiau apie tavo problemas:
1. jei teka pieno per didelė čiurkšlė, kūdikis nespėja jo žįsti, todėl springsta, verkia- prieš maitinimą gali truputi nusitraukti. sumažinti,, pieno bumą" 2. gal ppardėjei naudoti kažkokius pre stiprius/naujus kvepalus ar aromatus-tai kūdiliui gali nepatikti. teks sumažinti kvepinimasi, vengti aštriių kvapų
3. mamos mityba-gal netinkamai maitiniesi-ir pasikeitė oieno skonis. internete daug informacijos apie mamos mitybą. maistas turi būti visavertis, sveikas.
4.dauguma kūdikiųių mėgsta ramų, malonų žindimo procesą. aš kai maitinu, tai paniuniuoju, padainuoju ramią dainelę. jokių kitų pašaliniu garsų.
5. 8 mėnesių kūdikis turi būt maitinamas ir papildomu maistu. daržovių košės, kruopų košės, galima jau ir mėsos(veršiena, paukštiena). nenaudok jokių priekonių ir bulijonų, verdant mėsytę tinka įmest svogūną, česnaką. nenaudoju jokios druskos, cukraus.
Atsakyti
QUOTE(Mike @ 2007 02 02, 00:44)
Mano mazius irgi pradejo "issidirbineti" - pavalgo kokias 5min ir prasideda - apziurineja tapetus, sukasi i langa, snekuciuojasi su manim arba kaip tik sukasi i sona, paskui vel ciumpa speneli lyg tik dabar pamates, ir tuoj vel paleidzia schmoll.gif. Nutariu, kad nebenori, apsirengiu - tada po 10-15min vel asaros ir baisus badas blink.gif . Tai bandau besisukinejanti uzkisamuoju budu pamaitinti ir neleisti sukinetis, bet kazkaip neramu, kad blogus valgymo iprocius formuoju. Nebezinau kaip elgtis unsure.gif . Bet tokie beveik valanda trunkantys valgymai man neatrodo normalu...

Mums irgi taip buvo unsure.gif Bet dabar jau algo tyreles, tai nieko. Turbūt pasiilgsta mamos ir nebeišsidirbinėja biggrin.gif
Atsakyti
O gal mamai prasidėjo mėnesinės? Dėl to kuriam laikui pasikeitė pieno skonis ir nebenori žįsti? Tai praeina smile.gif
Atsakyti
mano maziuke raitosi,kai prisiryja daug oro.todel labai daznai kilnoju atsirugti.
Atsakyti
gal pieno skonis nepatinka
Atsakyti
Mums irgi tas pats, cia pilvukas ramybes neduoda.. Man tai padeda kai padeti kelis kartus pakeiciu, kol abu patogiai isitaisom doh.gif
Atsakyti
Mums panasiai vyksta.Pas chirurga nebuvom ir tikiuosi neprireiks...Pastebejau, kad laikas nuo laiko valgymas buna"nenormalus".Valgom tik MP ir tik is kruties, buteliuko neima.Nakti miegodamas valgo godziai, diena-budavo patraukia ir klykia, tada neduodu tik panesioju ir praeina. Pastaruoju metu valge tik nesiojant, jis valgydavo ir dairydavosi.Manau tai pilvuko skausmeliai ir tiek. Gal dar dantuku pradzia.Mums iki 2,5 men labai pute pilva, todel dabar as nelabai imu i plaucius del verkimo ar nevalgymo. Viska vaikutis susireguliuos savaime. O jei kas ne taip, juk kas men einame pas gydytoja, kuris matytu jei kas ne taip. Tai tiek to atsisakymo.Be to pradejom valgyti HIPP obuoliuku tyrele, kuri l. patinka manajam.
Atsakyti
mano zuikiui suejo 6men.ir pradejo issidirbineti doh.gif gal dantukai dygsta,o gal pieno permazai?nes kol pradeda begti tai turi pazysti kelias minutes?manau,kad del dantuku.....nes virsuj kalasi labai sunkiai doh.gif
Atsakyti