Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis 1-12mėn. atsisako krūties

QUOTE(Naujai iskepta @ 2006 10 26, 10:03)
sveikos.man irgi ta pati problema...manajam tik menuo.viska bandziau,ir atraugindavai ir pamasazuodavau polvuka,bet budavo tas pats,tiesiog raudonuodavo is pykcio doh.gif  bandziau nusitraukt ir duot is butekiuko tai suvalgydavo be problemu...kai paklausiau gyd tai sake jog truksta pieno del to nervojas kad nebega pakankamai,ir krutys jau nebetokios kokios buvo...viena kart nusitraukiau pribego normaliai,kita kart nusitraukiau-vos 50ml,tai primaitinau misinuku,tai normaliai...dar bandziau viena maitinima praleist ir pamaitint misinuku,o kita maitinima krutys jau budavo pilnos...nebesuprantu tai ar man truksta to pieno ar ne?!!!! g.gif  ryt eisim pas gyd svertis tai ziuresiu kiek priaugo

Krūtys jau ir nebus tokios kaip po gimdymo,jos žymiai minkštesnės.Jeigu pradėsi primaitinti,pieno tikrai sumažės.Gerk daug skysčių ir ir tikrai bus.O su pientraukiu man iš viso nenusitraukia,bet augam tai kaip ant mielių.Pirmą mėn 1,400,antrą 1,200.Gerai kad perskaičiau šitą temą,nes ir mums tokios problemos valgant būna.O tai ir man vaidenosi,gal pieno trūksta,o gal neskanu?Sėkmės visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir mano maziukas taip daro,paciulpia biski i nusisuka,po to ve atsisuka ir paima kruti.man kartais atrodo kad jis taip zaidzia biggrin.gif nes neverkia ir nepiksta.
Atsakyti
Tie nutraukinėjimai nieko neduos. O ką gydytoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edisada: 18 sausio 2007 - 13:43
Na ka pguodet - ta pati situacija, bet jau taisosi.

Musu gydytoja man isaiskino, kad:

1. nuo 6 sav lelius pradeda kisti rankytes i burnyte ir naturaliai uzsikrecia bakterijomis, prie juriu organizmas turi prisitaikyti ir sukurti zarnyno flora. Todel prasideda skausmai-spazmaui, zalesnis sudelis ir rietimaisi, papo spjaudymai
2. po 6 savaiciu baigiasi igimtas imunitetas, reikia igyti nauja
3. reikia plauti krutis
4. jei spjauna keusti kita
5. duoti espumizano gerokai pries valgi mazdaug nuo vidurdienio dar nepradejus rekti
6. o apnaseles buna visoms. Jei grybelis tai reikia ziureti i gomuriuka, o ne i liezuviuka. Jei gomuriukas paraudes su apnasomis - tada grybelis, kitaip visu zindomu kudiiu liezuviukai pabale
7. jei spjauna kruti, laikyti stacia ilgai, kol atsirugs arba paskraidinti, kad issipurpsetu ir nekist papo per prievarta. Espumizanas bus paveikes, bus paskraidyta ir pavalgys normaliau.

thumbup.gif pan buvo thumbup.gif sie patarimai
Atsakyti
Dar ir as noreciau pasisakyti apie mazylio muistymasi prie kruties, gal kam padesiu. Maniskis ir galvele suko i sona, ir verke baisiai, ir griebe ir spjaude ir tt. Po penkiu dienu neiskentusi issikvieciau gydytoja. Ogi pasirodo, ausyciu uzdegimas. Ir kai mazylis zinda, jam tiesiog ima labai skaudeti. Nors maniskis ciulptuka aktyviai ciulpe ir visa laika (be maitinimo) buvo ramus. Pradejom lasinti i ausytes vaistukus ir jau sekantis maitinimas buvo be verkimo ir muistymosi.
Atsakyti
Pas mane irgi tas pats jau greit 5men. kelias minutes patraukia godzei ir po to prasideda
zaidimas atsitraukia pasiziuri i akis nusijuokia ir vel prie papo arba iskisa liezuvi ir liecia speneli ir tiek juoko jam lotuliukas.gif O jei snauzdamas valgo tai po valgio vietoj soskes naudoja, o jei bandai istraukti tai taip stiprei isisiurbe kad net skauda doh.gif
Atsakyti
pas mane tas pats...pasima paziuri ,vel isideda i burna...bah,nesugeba jau pavalgyti normaliai..
Atsakyti
Na stai, suradom ir dar viena priezasti, del kurios mazylis muistosi smile.gif Issigydem ausyciu uzdegima, pradejom jau graziai valgyti ir stai tau vel tas pats - vel muistymasis ir verkimas, vel spjaudymas ir pan. Galvoju, gal dar nedagydem, vel skaudeti pradejo. Bet kazkaip eme ir toptelejo mintis - gal alkanas, gal MP truksta ? Paruose vyrelis misinuko ir stai - 120 ml ismauke vienu ypu, nei prasomas nei ikalbinejamas. Ir is karto ramus kaip belgas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Taigi ir aš į jūsų kompaniją... Žinot kol čia nepaskaitinėjau, galvojau, kad aš viena taip maitinu. Visos draugės galėdavo maitinti bet kur ir bet kaip. Jei aš kur pabandyčiau ne namuose- pagalvotų, kad kankinu vaiką.
Kurį laiką traukia normaliai, po to matyt sumažėja pieno srovė ir prasideda... schmoll.gif . Duodu kitą krūtį, ten irgi tas pats. Vienos krūties iš vias nelabai mėgsta, o kitą mieliau ir ilgiau traukia. pastebėjau,kad kai valgo snausdamas pienas stipriau bėga tam tikrais tarpais. Snausdamas ir daugiau suvalgo. O šiaip ir šaukiam ir spardomės ir pykstam, o būna ir spjaudomės ir šypsomės rolleyes.gif
Kalbėjau su gydytojo sesele- jos nuomone mano vyriukas šiek tiek tinginys ir gerai valgo kai pats pienas bėga, o kai reikia siek tiek pasidarbuoti ir "uždainuoja".
Aš tai atraduo šiam momentui vienintelį būdą: kai supyksta ir nebenori imti krūties duoda čiulptuką, nusiramina ir vėl duodu- taip kokius 5-10 kartų, tiek kiek reikia.
Atsakyti
QUOTE(belosneska @ 2007 01 11, 17:44)
as kelis kartus per maitinima pakeliu kad atsirugtu ir vel maitinu,nes bevalgydamas oro priryja todel ir muistosi smile.gif o siaip idomu jusu maziuku pilvukai gurgia tarsi upelis ciurlentu po maitinimo ir siaip?

Maniske labai muisosi rieciasi kojytem spardosi, bet kruties nepaleidzia, nuo to tampymo ir zaideliu ant spenelio atsiranda... sad.gif manau tai pilvukas...

tuos garsus kaip ciurlenima ir as girdziu smile.gif
Atsakyti
Smagu, kad ne as viena tokia keistuole kuri savo vaiko pamaitint "nesugeba". Du maitinau be vargo, o su situ treciuoju tai lyg pirmas vaikas butu - nieks nebesigauna. Valgo 3-4 min normaliai, o po to i visas puses muistosi, pyksta- tai maitinames "super" besinesiodami!!! irgi maniau kad pieno gal truksta, vis mastau ar nereikia primaitinti - o pas gydytoja nueinam -po 1,5 kg i menesi priaugam!!! - vos beatkeliu nesioti : 2-ju menesiu su rubais 7,4 kg svere. Reikejo viena diena isvaziuoti, tai pries tai pabandziau ar misinuka valgo - is karto po zindymo pasiuliau - ir ka jus manot - dar 80 gramu isvalge(daugiiau buteliuke nebuvo)!!!! Ir is buteliuko nesimuiste!!! tai jau nebezinau ka ir galvoti, ar jis cia badauja, ar tiesiog traukti tingi, ar pilvuka skauda.... Tikiuosi "isaugsim" is sitos problemikes:)
Atsakyti
QUOTE(dooovile @ 2007 02 01, 22:49)
Smagu, kad ne as viena tokia keistuole kuri savo vaiko pamaitint "nesugeba". Du maitinau be vargo, o su situ treciuoju tai lyg pirmas vaikas butu - nieks nebesigauna.  Valgo 3-4 min normaliai, o po to i visas puses muistosi, pyksta- tai maitinames "super" besinesiodami!!! irgi maniau kad pieno gal truksta, vis mastau ar nereikia primaitinti - o pas gydytoja nueinam -po 1,5 kg i menesi priaugam!!! - vos beatkeliu nesioti : 2-ju menesiu su rubais 7,4 kg svere. Reikejo viena diena isvaziuoti, tai pries tai pabandziau ar  misinuka valgo - is karto po zindymo pasiuliau - ir ka jus manot - dar 80 gramu isvalge(daugiiau buteliuke nebuvo)!!!! Ir is buteliuko nesimuiste!!! tai jau nebezinau ka ir galvoti, ar jis cia badauja, ar tiesiog traukti tingi, ar pilvuka skauda.... Tikiuosi "isaugsim" is sitos problemikes:)

zinot,skaitau,lyg apie savo leliu cia doh.gif
tik manishkis jau i vakara pradeda kvailioti:jis neturi kantrybes kiek supratau sulaukti,kol prades pienukas ciurkshle begti.tai ta minute ar dvi buna koshmaras.spjauna,rekia,vel ima,vel rekia bordinis.tuo metu matyt daug oro prisigaudo ziopciodamas,tai kai jis man atpylinet pradejo unsure.gif
del svorio priaugimo bedu neturim:1men 1,6 kg,2 men 1 kg,o 3 men 1,3 kg prieauglius.bet kiek nervu jam ir man,kol pavalgo doh.gif ir paneshioju,ir soske ikishu,bet kaukimo neishvengiam... schmoll.gif
kazin ka dar daryt?ryt del atpylinejimu pas gyd vaziuosim,tai pasikonsultuosiu,po to galesiu parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti