QUOTE(Naujai iskepta @ 2006 10 26, 10:03)
sveikos.man irgi ta pati problema...manajam tik menuo.viska bandziau,ir atraugindavai ir pamasazuodavau polvuka,bet budavo tas pats,tiesiog raudonuodavo is pykcio bandziau nusitraukt ir duot is butekiuko tai suvalgydavo be problemu...kai paklausiau gyd tai sake jog truksta pieno del to nervojas kad nebega pakankamai,ir krutys jau nebetokios kokios buvo...viena kart nusitraukiau pribego normaliai,kita kart nusitraukiau-vos 50ml,tai primaitinau misinuku,tai normaliai...dar bandziau viena maitinima praleist ir pamaitint misinuku,o kita maitinima krutys jau budavo pilnos...nebesuprantu tai ar man truksta to pieno ar ne?!!!! ryt eisim pas gyd svertis tai ziuresiu kiek priaugo
Krūtys jau ir nebus tokios kaip po gimdymo,jos žymiai minkštesnės.Jeigu pradėsi primaitinti,pieno tikrai sumažės.Gerk daug skysčių ir ir tikrai bus.O su pientraukiu man iš viso nenusitraukia,bet augam tai kaip ant mielių.Pirmą mėn 1,400,antrą 1,200.Gerai kad perskaičiau šitą temą,nes ir mums tokios problemos valgant būna.O tai ir man vaidenosi,gal pieno trūksta,o gal neskanu?Sėkmės visoms