Seip pasimuisto valgydamas tik tada kai uzeina pilvuko skausmai O del atpilinejimo bedu neturim
Sveikos,
nežinau ką daryti valydama pienuką iš mano papuko, mažė pastoviai verkia ....
Ką daryti? Pienuko yra daug,net per kraštus bėga...
Bandau maitinti sėdėdama, gulėdama, niekas nepadeda... Nei nešiojimai, nei masažai pilvuko... Mažoji, valgo pienuką, kelis gukšnius padaro ir rėkia.... Nuraminu, valgo vėl keli gurkšniai ir vėl rėkia ir t.t.
Vartojam sabsimplex , po 10 lašų... Ne prieš kiekvieną maitinimą... Tačiau manau jis mums mažai padeda...
Pačiai noris verkti...
Prašau patarimo...
Bandau maitinti sėdėdama, gulėdama, niekas nepadeda... Nei nešiojimai, nei masažai pilvuko... Mažoji, valgo pienuką, kelis gukšnius padaro ir rėkia.... Nuraminu, valgo vėl keli gurkšniai ir vėl rėkia ir t.t.
Vartojam sabsimplex , po 10 lašų... Ne prieš kiekvieną maitinimą... Tačiau manau jis mums mažai padeda...
Pačiai noris verkti...
Prašau patarimo...
QUOTE(Amelita @ 2006 12 19, 17:15)
Sveikos,
Pačiai noris verkti...
Prašau patarimo...
Pačiai noris verkti...
Prašau patarimo...
Siaip jau Sabsimplex padeda, tik jo dozes turi buti didesnes (tiksliai neatsimenu, berods 15 ar 20 lasiuku) ir butinai pries kieviena valgi ar iskart po jo. Nezinau, kiek mazutei amziaus? Bet jei tai pirmieji jos gyvenimo menesiukai, teks kazkaip juos prakentet Mes irgi vargom, ir masazuodavom pilvuka, ir nesiodavom ir kt. Zodziu, as galvojau, kad neiskentesiu, imsiu duoti misini, kad tik neberektu, o pagalvojus apie maitinima siurpas kresdavo. O paskui viskas eme tvarkytis. Palaipsniui pastebejau, kad ir Sab Simlplex nebereikia, ir pavalgo puikiai. Zodziu, tai neamzina padetis, tik reikia kazkaip iskenteti
QUOTE(Shater @ 2006 10 31, 18:26)
Patarkite, ka daryti su atrugimu?Neradu atskiros temos siam reikalui, mano mazylei tik 7 dienos, bet turiu bedu su atrugimu, nes valgom taip: kokias 20 minuciu vaikiukas pazinda, tada as bandau ja pakelti, kad atsirugtu, kadangi esu dar silpna po gimdymo, ilgai laikyti stacios neiseina, tad atremiu i pagalvele, tada ji pradeda zagseti kokiu 15 minuciu, jokiu atrugimu garsu negirdziu....Galiausiai griebia kruti ir valgo tol, kol nuluzta...Ir taip visada..Neuzmiega kitaip, kaip tik persivalgius pienelio..Ar tai normalu?Ir ka daryti ateityje? Ypac nakti?
pradžioje ir mes turėjome bedu su atrugimu, vyras po kiekvieno maitinimo naktimis po valanda vaiksciodavo ir sededavo bandydamas atrugint. ir nieko. gali būti, kad naujagimiams tiesiog nelabai būdinga atsirugti... Po kokio menesio pats vaikutis eme atsirugti beveik iskart vos tik pakeli staciai. dziaugsmo buvo mums daug dabar kartais gerai atsirugsta, kartais reikia ilgeliau palaukti... bet dabar atsirado kita problemyte - atsirugsta taip garsiai, kad net kitam kambarygirdeti , bet kartu ir atpila
Mųsū mažulė taip pat atpylinėja ir tikrai gausiai. Gydytoja sako kad per daug privalgo MP, nes svoris auga normaliai, tai šį mėnesį bandau maitinti trumpiau, tai tikrai mažiau atpila žiūrėsim kaip bus reikalai su svoriu Mūsiškė irgi muistydavosi, bet po kokių 10 min. tai ikišdavau soskę ir nurimdavo
mano zuikuciui irgi taip kartais buna ,bet pastebejau kad po to praejus kalioms minutems ji arba pasitustina arba pagadina ora
Papildyta:
labukas pirma dukrytes menesi taip kartais irgi budavo bet po to dartare patare nusitraukt pienuko siek tiek pries maitinima kad nebutu tokia kieta krutis ir kudikis galetu normaliai apzioti ,man padejo, juo lab kad kudikelis dar nemoka normaliai ir taisyklingai zysti , bet nepergyvenk po to viskas pasitaisys maniskei jau 5 menesiukas eina ir dabar jau nesvarbu ar pilna krutis ar ne ji jau moka zysti ir nieks jei nesutrukdys pavalgyti o be to veliau susireguliuos ir pienelio gamyba, sekmes
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2006 12 19, 17:15)
Sveikos,
Pačiai noris verkti...
Prašau patarimo...
Pačiai noris verkti...
Prašau patarimo...
labukas pirma dukrytes menesi taip kartais irgi budavo bet po to dartare patare nusitraukt pienuko siek tiek pries maitinima kad nebutu tokia kieta krutis ir kudikis galetu normaliai apzioti ,man padejo, juo lab kad kudikelis dar nemoka normaliai ir taisyklingai zysti , bet nepergyvenk po to viskas pasitaisys maniskei jau 5 menesiukas eina ir dabar jau nesvarbu ar pilna krutis ar ne ji jau moka zysti ir nieks jei nesutrukdys pavalgyti o be to veliau susireguliuos ir pienelio gamyba, sekmes
Kai laukiausi, buvau apsisprendusi, kad maitinsiu kūdikėlį pati ir kiek galima ilgiau..puikiai žinau, kaip tai naudinga tiek mamai, tiek kūdikiui Dukrytė gimė per Cezario operaciją, tad iškart to pienelio ir nebuvo pradėjo atsirasti po poros dienų..bet iškilo problema-mergytė neėmė krūtinės..ligoninėje, kol nebuvo pienuko, davė mišinuko iš buteliuko..kiekvienas bandymas pamaitint iš krūtinės net su sesučių pagalba baigdavosi nesėkmingai ji tik verkė ir nežįsdavo..tada pabandėm su antspeniu..po truputėlį žįsdavo, bet nepavalgydavo, nors pienukas bėgdavo..grįžom namo, daviau žįst su antspeniu, tai vos pažinda ir verkia, normaliai nepavalgo emiau nusitraukinėt pienuką ir maitint iš buteliuko, bet pati labai išgyvenau ir išgyvenu dėl to, kad mažoji neima iš krūtinės, nors visokiausius variantus bandžiau..o dabar dar ir pienuko mažiau benusitraukiu, iš abiejų krūtinių tik vienam kartui pavalgyti nusitraukinėju kas dvi val. maždaug, bijau, kad jei tai darysiu rečiau ir pienuko gaminsis dar mažiau
Mamytės, ar jums niekam nebuvo tokių problemų? Taip noriu pati maitinti dukrytę, bet..
Mamytės, ar jums niekam nebuvo tokių problemų? Taip noriu pati maitinti dukrytę, bet..
Sveika
Lygiai tokia pacia problema turejau ir as Gimusi mano mergaite visiskai neeme kruties,prikista prie jos rekdavo,muistydavosi,lyg ir buvo kelis kartus i traukus,visos seseles is eiles vaiksciojo,ir bandem maitinti,bet nieko nesigavo,pirma para taip ir prasikankinom Antra para liepe,kad atveztu misinio,ir jau maitinau juo,ir iki siol maitinu Dar bandziau nusitraukineti,bet nieko nesigaudavo,nutraukdavau ne daugiau 20ml.,tai taip ir pradejau maitinti misiniu Is pradziu labai bijoja,del mergaites sveikatos,juk dabar visur tik ir kisama ,motinos pieno nauda,bet nieko tokio neatsitiko,auga stipri,didele ir niekad nebuvo sirgus,net ir temperatura pakilus nebuvo
Linkiu stiprybes Jus ne pirma ir nepaskutine,kartais taip atsitinka ir niekas negali paaiskinti kodel Pati per greitai nuleidau rankas ir pasirinkau lengviausia buda,nelinkiu jum to,gal dar viskas susitvarkys Bet dar ligoninei man pasake nerekdyti vaiko,nekisti per prievarta...Linkiu sekmes surandant savo iseiti
Lygiai tokia pacia problema turejau ir as Gimusi mano mergaite visiskai neeme kruties,prikista prie jos rekdavo,muistydavosi,lyg ir buvo kelis kartus i traukus,visos seseles is eiles vaiksciojo,ir bandem maitinti,bet nieko nesigavo,pirma para taip ir prasikankinom Antra para liepe,kad atveztu misinio,ir jau maitinau juo,ir iki siol maitinu Dar bandziau nusitraukineti,bet nieko nesigaudavo,nutraukdavau ne daugiau 20ml.,tai taip ir pradejau maitinti misiniu Is pradziu labai bijoja,del mergaites sveikatos,juk dabar visur tik ir kisama ,motinos pieno nauda,bet nieko tokio neatsitiko,auga stipri,didele ir niekad nebuvo sirgus,net ir temperatura pakilus nebuvo
Linkiu stiprybes Jus ne pirma ir nepaskutine,kartais taip atsitinka ir niekas negali paaiskinti kodel Pati per greitai nuleidau rankas ir pasirinkau lengviausia buda,nelinkiu jum to,gal dar viskas susitvarkys Bet dar ligoninei man pasake nerekdyti vaiko,nekisti per prievarta...Linkiu sekmes surandant savo iseiti