Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis 1-12mėn. atsisako krūties

QUOTE(Naujai iskepta @ 2006 10 29, 06:46)
na mes irgi priaugom nemazai,gime 3560g,o daba 4700g... smile.gif as vis da bandau duot kruti,bet jis kol bega daug valgo ramiai,o po to net raudonuoja doh.gif  manau tingi zysti smile.gif

Tai gal tada, kai jau pradeda raudonuot ir tinget, pabandyk pakeist kruti. Juk tada is kitos krutines begs geriau. Sekmes:)
Atsakyti
Na man tai vis tik susidurus su sia problema padejo atruginimas. Gaila, kad pradzioje apie tai nezinojau, bet kai jau ir taip su vyru suvokeme, kad gal tame saknys, tada i rankas papuole angliska knygute, kur tam buvo skirta gana daug demesio. Kai tik kudikis imdavo muistytis ir verkti, vyras ji imdavo ant ranku, nesiodavo puse minutes, o kartais ir penkias, kol atsirugdavo ar siaip aprimdavo, tada vel duodavo man. Kartais ta tekdavo pakartoti po kelis kartus per maitinima. Man si strategija padedavo, gal kam irgi pades, bet aisku, kad tai sprendimas ne visoms. Matyt yra ir kitokiu bedeliu verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 10 29, 10:35)
Turim ir mes šitą problemą. Iš pradžių supanikavau, nes ji ne tai kad muistėsi, o tiesiog spiegė nesavu balsu, kai bandžiau jai įsiūlyti krutį, makalavo rankytėm ir kojytėm, paraudonavo visą, baisu blink.gif Viena iš versiju, kad jai iš tikrųjų nepatinka, kaip pienas iš pradžių trykšta fontanu, o paskui laša pamažu. Bandžiau nutraukti į buteliuką ir sumaitinti- valgo normaliai, nesimuisto.
Dar per valgymą prisirija oro, bet atsirugus, viskas kartojasi nuo pradžių.
Keisčiausia, kad visus tuos skandalus ji kelia prie vienos kruties, o prie kitos apsiramina. Ir toje ''nemėgstamoje'' krutyje yra daugiau prieno...Jau nieko nebesuprantu, gal kam nors taip buvo?
Bet iš ryto, kai ji yra labai alkana, godžiai valgo iš abieju ir nesimaivo biggrin.gif

Mums analogiška situacija doh.gif doh.gif Dar ir atpilinejam fontanais, bet svoris auga gerai biggrin.gif Nors ir muistosi prie kruties, bet buteliuko su nutrauktu pienu išviso neįmanoma įkišti, prasideda isterika doh.gif
Atsakyti
Patarkite, ka daryti su atrugimu?Neradu atskiros temos siam reikalui, mano mazylei tik 7 dienos, bet turiu bedu su atrugimu, nes valgom taip: kokias 20 minuciu vaikiukas pazinda, tada as bandau ja pakelti, kad atsirugtu, kadangi esu dar silpna po gimdymo, ilgai laikyti stacios neiseina, tad atremiu i pagalvele, tada ji pradeda zagseti kokiu 15 minuciu, jokiu atrugimu garsu negirdziu....Galiausiai griebia kruti ir valgo tol, kol nuluzta...Ir taip visada..Neuzmiega kitaip, kaip tik persivalgius pienelio..Ar tai normalu?Ir ka daryti ateityje? Ypac nakti?
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2006 10 31, 18:26)
Patarkite, ka daryti su atrugimu?Neradu atskiros temos siam reikalui, mano mazylei tik 7 dienos, bet turiu bedu su atrugimu, nes valgom taip: kokias 20 minuciu vaikiukas pazinda, tada as bandau ja pakelti, kad atsirugtu, kadangi esu dar silpna po gimdymo, ilgai laikyti stacios neiseina, tad atremiu i pagalvele, tada ji pradeda zagseti kokiu 15 minuciu, jokiu atrugimu garsu negirdziu....Galiausiai griebia kruti ir valgo tol, kol nuluzta...Ir taip visada..Neuzmiega kitaip, kaip tik persivalgius pienelio..Ar tai normalu?Ir ka daryti ateityje? Ypac nakti?

Ne visi vaikai atrugineja. Musu pradzioje irgi budavo, kad neatrugdavo, ypac daug prisivalges ir nakti, tada tiesiog nuluzdavo ir tiek. Taciau turejom problema su atpylinejimu, tai vos ne iki 8-o menesio po kiekvienio maitinimo nesiodavome, pradzioje 20 min, veliau 15 min.
Atsakyti
QUOTE(aistiushka_ @ 2006 10 31, 18:53)
Ne visi vaikai atrugineja. Musu pradzioje irgi budavo, kad neatrugdavo, ypac daug prisivalges ir nakti, tada tiesiog nuluzdavo ir tiek. Taciau turejom problema su atpylinejimu, tai vos ne iki 8-o menesio po kiekvienio maitinimo nesiodavome, pradzioje 20 min, veliau 15 min.

Sveikute, maniskis atpylinejo taip pat. Kaip tu sakai - fontanais:) Namai atrode pas mus:) Nespejom valyt ir patys su vyru rubu keistis. Nenusaugodavom, laikydavom marliuka, bet vaikinas pasisukdavo ir vistiek isigudrindavo atpilti:) As tikrai ne karta suabejojau, ar jam kas lieka is pienuko:) Bet svoris augo gerai, viskas gerai buvo, tai nepergyvenau. Dabar jau 6 menesiai mums, o vis tiek atpylineja, ne tiek daug, bet uztenka:)

Del atsirugimo tai pastebejau, kad vieni vaikai greitai atsirugsta, o kiti, tuo tarpu ir musiskis kartais po 10 minuciu atsirugsta. Tai as darau tarp maitinimo pertrauka ir tada jau duodu maziu vyrui, kad panesiotu arba stacia palaikytu. Danielius musu dabar jau 9,5 kg, tai nera lengva ji laikyti:) Uz tat i pagalba reikia kviest teti:) Kai atsirugsta, tada toliau graziai valgo, jei ne, tai muistosi labai....
Atsakyti
Matot, Mamos, mano beda ta, kad dukruze IS VISO neatrugsta.Tai ir galvoju, ar ji tiesiog oro neitraukia, ar cia kas ne taip? Bet gyvena, nezliumbia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 01 lapkričio 2006 - 13:58
QUOTE(Shater @ 2006 11 01, 13:55)
Matot, Mamos, mano beda ta, kad dukruze IS VISO neatrugsta.Tai ir galvoju, ar ji tiesiog oro neitraukia, ar cia kas ne taip? Bet gyvena, nezliumbia..

neatsirugsta, reishkia jai nereikia. nepergyvenk. jei butu kazhkas ne taip, pastebetum.
Atsakyti
QUOTE(Ievuzhe @ 2006 11 01, 13:08)
Danielius musu dabar jau 9,5 kg, tai nera lengva ji laikyti:)

Oho kaip sauniai auga thumbup.gif Mes zymiai vyresni ir tai tik 9,650 kg

QUOTE(Shater @ 2006 11 01, 14:55)

Man atrodo viskas gerai. Ateis laikas ir ims po truputi atrugineti. Nepamenu kada mano sunus pirma karta atrugo, bet tikrai to reikejo palaukti...
Atsakyti
mano mazyle patraukus kruti pora kartu irgi pradeda muistytis , sukioti galvyte , verkti iki paraudonavimo - pienliges neturim , o del pilvuko - net nezinau , na gal g.gif galvojau gal pieno nera , bet kai ji pradeda muistytis , spusteliu kruti - svirkscia fontanu mastau.gif . dukryte gime 3025g , 2men svere 4400. dabar primaitinu misiniu. is buteliuko ir pieneli , ir misini traukia nesimuistydama . tai vat ir nesuprantu kame cia reikalas cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(^lauryte^ @ 2006 12 09, 17:05)
mano mazyle patraukus kruti pora kartu irgi pradeda muistytis , sukioti galvyte , verkti iki paraudonavimo - pienliges neturim , o del pilvuko - net nezinau , na gal  g.gif  galvojau gal pieno nera , bet kai ji pradeda muistytis , spusteliu kruti - svirkscia fontanu  mastau.gif . dukryte gime 3025g , 2men  svere 4400. dabar primaitinu misiniu. is buteliuko ir pieneli , ir misini traukia nesimuistydama . tai vat ir nesuprantu kame cia reikalas  cray.gif  cray.gif  cray.gif

mano visi vaikai muistesi, taitydavosi, daugiausiai trecias, nu bet ismaitinau daugiau nei po pusmeti. Nezinau nuo ko cia priklauso... Per miegus tai pavalgydavo normaliai, bet jei dienos metu doh.gif Tai buvau atradus buda maitinti bevaikstant ir belinguojant, tada normaliai pritraukdavo... Tik jau prie zmoniu taip nepazaisi, todel tekdavo prie zmoniu maitint is buteliuko, nes namie tai vaizdelis ziaurus budavo...
Atsakyti
Sveikute, mes atpylinejome fontanais. Pradzioje kai traukia kruti yra ramus, bet po kokiu 5 min. pradeda klikti ir atpylineti. Klikia iki raudonumo, spardosi. Atsirugsta ir vel tas pats. Pabandziau duoti zvakutes spascupreel. Tai homeopatinis prieparastas. Po dienos viskas susitvarke smile.gif atpyla bet po nedaug.

Atsakyti