anksciau eidavo su rutomis.
Jus verciau pasakykite, ka jusu vaikai gavo dovanu is krikstateviu.
Turiu per gera savaite sugalvoti. Pakabukas su grandinele atkrenta, nes krisktatevis yra juvelyras
QUOTE(Silvute @ 2005 05 27, 11:58)
Turiu per gera savaite sugalvoti. Pakabukas su grandinele atkrenta, nes krisktatevis yra juvelyras
Dovanų tai tikrai daug gavo . Krikštatėviai padovanojo labai simpatišką rankinį laikroduką . Kad atsimintų kokia proga gavo , kitoje pusėje išgraviruota data , pirma komunija ,krikštatėviai . Manyčiau kad tai laaabai gera dovanėle .
QUOTE(LinaBoo @ 2005 03 15, 16:13)
Dėl oro tai gegužė dar taip toli, kad spręsti bus šalta tai tikrai negalima. O suknelių, jeigu Kaune, galima išsinuomoti bazėje, geltonam pastate, 3 salėj, vaikiškų prekių skyriuje. Šiuo metu nežinau ar yra, bet kai sezonas, tai visada būna. Ir kainos normalios 30-70 lt.
Ačiū Išgelbėjai. Buvau savaitgaly ten. Gavau O ta kaina kur parašei tai ne nuomos, o pardavimo kaina! Savo mergičkai nupirkau už 50lt. (buvo ten ir brangesniu iki 350Lt Prieš tai buvau nuomos punkte. Tai ten suknelės, kurių nuoma 70lt. buvo žymiai baisesnės. Dar gavau super batelius tam pačiam ar gretimam sandėlyje (nepamenu ) ir visai žmoniška kaina - 38lt. Madingi, apvaliom nosim
Vainkėlį pinsiu iš gyvų gėlių
Dabar galiu atsipūtus laukti birželio 12
QUOTE(Silvute @ 2005 05 27, 10:58)
Tikiuosi nebus jau per vėlu ,bet mano dukrai sesė dovanojo žvakę, rožančių ir škaplerį .Sakė buvo bažnyčioje ir ten jai paaiškino ką reik dovanot krykšto mamom ir krykšto tėčiams Bėja ji dar jai dovanojo sidabrinį laikrodį ant rankos
O ką reikia dovanoti ne krikšto mamom? Mano dviejų pusseserių dukros tą pačią dieną prie pirmos komunijos eina. Reikia kažką padovanoti Laikrodis labai gera idėja atrodo, bet kad abi jau turi laikrodžius Galvojau, po grandinėlę su kryželiu nupirkti, bet kažkaip banalu atrodo
Gal turit kokių idėjų?
Gal turit kokių idėjų?
QUOTE(Insomnia @ 2005 06 12, 20:05)
O ką reikia dovanoti ne krikšto mamom? Mano dviejų pusseserių dukros tą pačią dieną prie pirmos komunijos eina. Reikia kažką padovanoti Laikrodis labai gera idėja atrodo, bet kad abi jau turi laikrodžius Galvojau, po grandinėlę su kryželiu nupirkti, bet kažkaip banalu atrodo
Gal turit kokių idėjų?
Gal turit kokių idėjų?
galiu patarti nedovanokit vienodu dalyku abiem mergaitem bent spalva skirtinga parinkite ar pan ir dar nepirkite per dauk vaikisku dalykeliu
Tokios temos, pasirodo, dar nėra.
Mano ketvirtokas pradėjo ruoštis Pirmajai Komunijai. Vaikščioja į pamokėles bažnyčioje, kiekvieną sekmadienį turės eiti į Mišias.
Viskas gerai, tik esu nepatenkinta, kad pamokėles veda ne kunigas, o jauna katechetė, kuri, pasirodo, su vaikais nesusitvarko...
Siūlau pasišnekėti mamas, kurių vaikai ruošiasi šiai šventei.
Mano ketvirtokas pradėjo ruoštis Pirmajai Komunijai. Vaikščioja į pamokėles bažnyčioje, kiekvieną sekmadienį turės eiti į Mišias.
Viskas gerai, tik esu nepatenkinta, kad pamokėles veda ne kunigas, o jauna katechetė, kuri, pasirodo, su vaikais nesusitvarko...
Siūlau pasišnekėti mamas, kurių vaikai ruošiasi šiai šventei.
Sveikos,
Ne visiems net pedagogams yra duota "susitvarkyti" su vaikais..juos sudominti.
Manau sia tema yra kalbama formo temoje "Tikyba ar etika"
Ir ne visi kunigai..o jie ypac uzimti
Ne visiems net pedagogams yra duota "susitvarkyti" su vaikais..juos sudominti.
Manau sia tema yra kalbama formo temoje "Tikyba ar etika"
Ir ne visi kunigai..o jie ypac uzimti
Minėtoje temoje nėra kalbama apie Pirmąją Komuniją.
Kada reikia pradėti ruoštis? Kiek žinau, vienose parapijose priima trečiokus, kitose- ketvirtokus. Ruošimasis vyksta nuo rugsėjo iki birželio.
Kada reikia pradėti ruoštis? Kiek žinau, vienose parapijose priima trečiokus, kitose- ketvirtokus. Ruošimasis vyksta nuo rugsėjo iki birželio.
Bet gerai, kad viskas vieną dieną, o mano sūnus eina į pamokėlę antradienį, o į Mišias sekmadienį. Mūsų bažnyčioj daug grupių, todėl visą savaitę katechetė darbo turi. Kai kuriom dienom net du kartus per dieną.