Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

anksciau eidavo su rutomis.
Jus verciau pasakykite, ka jusu vaikai gavo dovanu is krikstateviu.
Turiu per gera savaite sugalvoti. Pakabukas su grandinele atkrenta, nes krisktatevis yra juvelyras
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2005 05 27, 11:58)
Turiu per gera savaite sugalvoti. Pakabukas su grandinele atkrenta, nes krisktatevis yra juvelyras

Dovanų tai tikrai daug gavo . Krikštatėviai padovanojo labai simpatišką rankinį laikroduką . Kad atsimintų kokia proga gavo , kitoje pusėje išgraviruota data , pirma komunija ,krikštatėviai . Manyčiau kad tai laaabai gera dovanėle .
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 03 15, 16:13)
Dėl oro tai gegužė dar taip toli, kad spręsti  bus šalta tai tikrai negalima. O suknelių, jeigu Kaune, galima išsinuomoti bazėje, geltonam pastate, 3 salėj, vaikiškų prekių skyriuje.  Šiuo metu nežinau ar yra, bet kai sezonas, tai visada būna. Ir kainos normalios  30-70 lt.

Ačiū clap.gif clap.gif clap.gif 4u.gif Išgelbėjai. Buvau savaitgaly ten. Gavau thumbup.gif O ta kaina kur parašei tai ne nuomos, o pardavimo kaina! Savo mergičkai nupirkau už 50lt. (buvo ten ir brangesniu iki 350Lt Prieš tai buvau nuomos punkte. Tai ten suknelės, kurių nuoma 70lt. buvo žymiai baisesnės. Dar gavau super batelius tam pačiam ar gretimam sandėlyje (nepamenu blush2.gif ) ir visai žmoniška kaina - 38lt. Madingi, apvaliom nosim thumbup.gif
Vainkėlį pinsiu iš gyvų gėlių biggrin.gif
Dabar galiu atsipūtus vacation4.gif laukti birželio 12 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2005 05 27, 10:58)

Tikiuosi nebus jau per vėlu ,bet mano dukrai sesė dovanojo žvakę, rožančių ir škaplerį .Sakė buvo bažnyčioje ir ten jai paaiškino ką reik dovanot krykšto mamom ir krykšto tėčiams ax.gif Bėja ji dar jai dovanojo sidabrinį laikrodį ant rankos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxx: 02 birželio 2005 - 10:07
O ką reikia dovanoti ne krikšto mamom? smile.gif Mano dviejų pusseserių dukros tą pačią dieną prie pirmos komunijos eina. Reikia kažką padovanoti g.gif Laikrodis labai gera idėja atrodo, bet kad abi jau turi laikrodžius doh.gif Galvojau, po grandinėlę su kryželiu nupirkti, bet kažkaip banalu atrodo schmoll.gif
Gal turit kokių idėjų?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2005 06 12, 20:05)
O ką reikia dovanoti ne krikšto mamom? smile.gif Mano dviejų pusseserių dukros tą pačią dieną prie pirmos komunijos eina. Reikia kažką padovanoti  g.gif  Laikrodis labai gera idėja atrodo, bet kad abi jau turi laikrodžius doh.gif Galvojau, po grandinėlę su kryželiu nupirkti, bet kažkaip banalu atrodo  schmoll.gif
Gal turit kokių idėjų?

galiu patarti nedovanokit vienodu dalyku abiem mergaitem bent spalva skirtinga parinkite ar pan ir dar nepirkite per dauk vaikisku dalykeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte ausra: 14 birželio 2005 - 17:10
Tokios temos, pasirodo, dar nėra.
Mano ketvirtokas pradėjo ruoštis Pirmajai Komunijai. Vaikščioja į pamokėles bažnyčioje, kiekvieną sekmadienį turės eiti į Mišias.
Viskas gerai, tik esu nepatenkinta, kad pamokėles veda ne kunigas, o jauna katechetė, kuri, pasirodo, su vaikais nesusitvarko...

Siūlau pasišnekėti mamas, kurių vaikai ruošiasi šiai šventei.
Atsakyti
Labas,
pasidalinkite žiniomis ax.gif Prieš kiek laiko reikia pradėti lankyti pamokėles? Kokia tvarka? Kiek mėn. trunka mokslas? Nuo ko pradėti? Ačiū
Atsakyti
4u.gif Sveikos,

Ne visiems net pedagogams yra duota "susitvarkyti" su vaikais..juos sudominti.
Manau sia tema yra kalbama formo temoje "Tikyba ar etika"
Ir ne visi kunigai..o jie ypac uzimti
Atsakyti
Minėtoje temoje nėra kalbama apie Pirmąją Komuniją.

Kada reikia pradėti ruoštis? Kiek žinau, vienose parapijose priima trečiokus, kitose- ketvirtokus. Ruošimasis vyksta nuo rugsėjo iki birželio.
Atsakyti
As savo ketvirtokeli irgi pries pora savaiciu baznycioje uzrasiau. Turejom eit praeita sekmadieni i misias, o po to i pamokele, bet as pamirsau visai blush2.gif Gaila, kad visa tai vyksta savaitgali, nes mes megstam tokiu metu kur nors isvaziuot, bet ka darysi rolleyes.gif Ziuresim, kaip poryt seksis g.gif
Atsakyti
Bet gerai, kad viskas vieną dieną, o mano sūnus eina į pamokėlę antradienį, o į Mišias sekmadienį. Mūsų bažnyčioj daug grupių, todėl visą savaitę katechetė darbo turi. Kai kuriom dienom net du kartus per dieną.
Atsakyti