Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

QUOTE(Bekasė @ 2013 04 23, 18:35)
mes pries pora metu ten sunui kostiuma butent tokiai progai ir pirkome. Kainavo 160-180 lt (neprisimenu jau tiksliai)

Oi, tai džiugu, reikia planuot kelionę. O ar nepastebėjot, ar vien juodi, ar ir šviesių būna?
Atsakyti
Mamytes susiduriau su problema,- pakviete giminaiciai i sunelio pirma komunija(10metu).Bet ka dovanu berniukui? mergaitem tai lengviau,tradiciskai kazka is aukso.O su berniukais sudetingiau,nes kazkaip nesusiduriau..gal patartumet kazka is savo patirties..aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2013 04 23, 16:10)
Tikrai, o gal kam teko pastebėti gal yra ir berniukams kostiumų?
Pabandykite paieškoti skelbimų portaluose.

Yra Gariunuose, kaina apie 80lt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE() Šypsenėlė ( @ 2013 04 24, 08:15)
Mamytes susiduriau su problema,- pakviete giminaiciai i sunelio pirma komunija(10metu).Bet ka dovanu berniukui? mergaitem tai lengviau,tradiciskai kazka is aukso.O su berniukais sudetingiau,nes kazkaip nesusiduriau..gal patartumet kazka is savo patirties..aciu 4u.gif

Sidabrine grandinele(grubesnio pynimo) su kryziuku tinka ir berniukams, ir mergaitems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė @ 2013 04 24, 07:15)

Na, aš saviškiui nupirkau "BIBLIJA KIEKVIENAI DIENAI".
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 24, 07:38)
Yra Gariunuose, kaina apie 80lt. 4u.gif

O, sakykit, kur maždaug ieškoti reikėtų?
Atsakyti
QUOTE() Šypsenėlė ( @ 2013 04 24, 08:15)

Jo, ir man butu idomu kaip cia su tom dovanom.Kryzelio nenoriu dovanoti, tiesiog negalima, toks prietaras. Ka dar, kokia smulkmena? Gal uzteks geliu? Pasimeciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2013 04 24, 15:23)
Kryzelio nenoriu dovanoti, tiesiog negalima, toks prietaras.

Kad ne visai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2013 04 23, 20:01)
Oi, tai džiugu, reikia planuot kelionę. O ar nepastebėjot, ar vien juodi, ar ir šviesių būna?

tada buvo ir sviesiu, ir tamsiu.
Mes pirkome tamsu, bet ne visiskai juoda, o toki kaip dryzuota.
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2013 04 24, 08:51)

O, sakykit, kur maždaug ieškoti reikėtų?

Dabar nepasakysiu, nes palapiniu miestelio atstovai persikele i paviljona ta dideli. As daug prekiu neberandu doh.gif Tiesiog nezinau, kurioj vietoj paviljone reiktu ju ieskoti. Bet buna tokiu skyriu, kur prekiauja vien krikstynu atributika, ten ir komunijai skirtu rubu yra, tiek mergaitems sukneliu, tiek berniukams kostiumu.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 04 24, 21:03)
Kad ne visai taip smile.gif

Nu jo, nuomoniu ivairiu yra. As pati dirbu juvelyrineje, tai jau seniai niekas nebeperka kryziuku, nebent kokie kaimieciai.Vis dazniau klientai sako, kad negalima, nes uzkrauni savo bedas tam zmogui ar kazka panasaus. Zodziu patikejau biggrin.gif , todel ir esu pasimetusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2013 04 25, 10:34)
Nu jo, nuomoniu ivairiu yra. As pati dirbu juvelyrineje, tai jau seniai niekas nebeperka kryziuku, nebent kokie kaimieciai.Vis dazniau klientai sako, kad negalima, nes uzkrauni savo bedas tam zmogui ar kazka panasaus. Zodziu patikejau  biggrin.gif , todel ir esu pasimetusi  g.gif

Girdėjau ir aš tai, bet galvoju, jei tas kryželis yra pašventinamas bažnyčioje, tai visos blogosios prasmės turėtų negalioti g.gif mes savo dukriukui krikštynoms auksinį kryželį dovanojome. Dabar krikštasūnio komunija bus, tai irgi vienas iš variantų yra sidabrinis kryžiukas, bet reiks dar su mama pasitarti.
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2013 04 25, 10:34)
Nu jo, nuomoniu ivairiu yra. As pati dirbu juvelyrineje, tai jau seniai niekas nebeperka kryziuku, nebent kokie kaimieciai.Vis dazniau klientai sako, kad negalima, nes uzkrauni savo bedas tam zmogui ar kazka panasaus. Zodziu patikejau  biggrin.gif , todel ir esu pasimetusi  g.gif

Negalima dovanoti SAVO nesiota grandinele su kryzeliu, tada taip, uzkrauni savas bedas vaikui, o nupirkti nauja daikta, kuris dar papildomai pasventinamas baznycioje-jokiu bedu neperkelia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 25, 07:41)
Dabar nepasakysiu, nes palapiniu miestelio atstovai persikele i paviljona ta dideli. As daug prekiu neberandu doh.gif Tiesiog nezinau, kurioj vietoj paviljone reiktu ju ieskoti. Bet buna tokiu skyriu, kur prekiauja vien krikstynu atributika, ten ir komunijai skirtu rubu yra, tiek mergaitems sukneliu, tiek berniukams kostiumu.

Labai ačiū. Reiks užsimt paieškomis. O aš kažkaip įsivaizdavau, kad ieškot reiktų prie vyriškų kostiumų.
Atsakyti