Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

Sveikos mamytes, siulau paziureti tinklapi www.komunija.lt. Grazu, kai vaikai vienodai aprengti. Ir nekainuoja daug, ir"vestuviniu" princesiu nebuna ir rupescio maziau. Super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrikas @ 2013 04 19, 10:00)
Sveikos mamytes, siulau paziureti tinklapi www.komunija.lt. Grazu, kai vaikai vienodai aprengti. Ir nekainuoja daug, ir"vestuviniu" princesiu nebuna ir rupescio maziau. Super  4u.gif

Taip aš irgi už vienodumą, bet klausimas, kaip jį padaryti, kai nesutinka dauguma???
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2013 04 15, 13:09)
Labai graži idėja thumbup.gif .

o man tai kvaila ideja.
pati ligi siol pas tevus rasciau savo pirmosios komunijos suknele (o ko verti ir atsiminimai, kai su kriksto mama kartu rinkomes suknele ir ja po to man siuvo).
Ir nors pas mus irgi bus su albomis. Tevai pasirinkimo teises galima sakyti neturejo - pasake per susirinkima, kai vaikai jau virs menesio i uzsiemimus vaiksciojo. Ir tai beje pirmas kartas musu baznycioje, pries tai taip nebudavo

QUOTE(barra @ 2013 04 15, 13:09)
bet patikekit kokių ''princesių'' ir "jaunųjų" būna doh.gif

kodel del keliu neturinciu skonio turi kenteti visi like?
O ir tai, kad vaikai bus su albomis nereiskia, kad po jomis gales vilketi dzinsus tai kad islaidos tik dvigubos.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2013 04 19, 18:36)
o man tai kvaila ideja.
pati ligi siol pas tevus rasciau savo pirmosios komunijos suknele (o ko verti ir atsiminimai, kai su kriksto mama kartu rinkomes suknele ir ja po to man siuvo).
Ir nors pas mus irgi bus su albomis. Tevai pasirinkimo teises galima sakyti neturejo - pasake per susirinkima, kai vaikai jau virs menesio i uzsiemimus vaiksciojo. Ir tai beje pirmas kartas musu baznycioje, pries tai taip nebudavo
kodel del keliu neturinciu skonio turi kenteti visi like?
O ir tai, kad vaikai bus su albomis nereiskia, kad po jomis gales vilketi dzinsus tai kad islaidos tik dvigubos.

Na, kiek žmonių, tiek nuomonių, o aš lieku prie savosios smile.gif .
Atsakyti
Merginos, sakykit kokios pareigos krikšto mamos per komuniją? Kuo turėčiau pasirūpinti?
PS.: Krikštasūniui 11 m.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 04 22, 07:35)
Merginos, sakykit kokios pareigos krikšto mamos per komuniją? Kuo turėčiau pasirūpinti?
PS.: Krikštasūniui 11 m.

g.gif Ydomu ir man pasidare.Manau esi kaip svecias ir tiek.Gal daugiau per dirmavone reikalinga krikstamote.
Maniskes is viso ne nebus kriksto tevü. schmoll.gif Sesuo mano su vyru ir jie LT.Tai ne neatvaziuos.Labai durnas men.KAip bagiasi LT pamokos.
As jau supirkau dekoracijas stalo papuosimui.Geliu puokstes uzsakiau.Laiko jau nebedaug ir liko.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2013 04 22, 08:35)
kokios pareigos krikšto mamos per komuniją? Kuo turėčiau pasirūpinti?

Konkrečių užduočių krikštatėviai kaip ir neturi. Užteks to, jei dalyvausit PK šventėje smile.gif
Galima dar kokią atminimo dovanėlę įteikt. Aš praeitais metais savo 10,5 metų krikštasūniui, suderinusi su jo mama, dovanojau sidabrinę grandinėlę su kryželiu.
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2013 04 12, 21:44)
Pas mus vaikų nereikia puošti, bus visi vienodai aprengti. Pačioj bažnyčioj nuomoja albą, tai kad ir atpuola galvos skausmas

tikrai gera idėja. Mūsų bažnyčioje to dar nėra. o aš vargstu, nes nerandame dukrai suknelės. Nuomos punktuose nėra mažų dydžių ir tai dauguma man nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingo10 @ 2013 04 22, 08:50)
g.gif Ydomu ir man pasidare.Manau esi kaip svecias ir tiek.Gal daugiau per dirmavone reikalinga krikstamote.

siaip, jeigu ziureti pagal tradicijas, tai vaiko apranga priklausytu pasirupinti ( kaip ir per krikstynas) - o realiai, tai reiketu tevu paklausti ir bus viskas aisku.
Mes tikimes tik dalyvavimo ceremonijoje.
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 04 23, 09:49)
tikrai gera idėja. Mūsų bažnyčioje to dar nėra. o aš vargstu, nes nerandame dukrai suknelės. Nuomos punktuose nėra mažų dydžių

o manai, kad tenai jau bus kiekvienam vaikui pagal figura pasirinkimas?
Vienam bus per platus, kitam per ilgas, treciam per trumpas ir t.t.
Albu uzsakinejimui klaseje vaikai vieni kitus i ugi ismatavo ir viskas - pagal tai (jeigu bus galimybe) jiems jas ir rinks.

QUOTE(Borzika @ 2013 04 23, 08:31)
Aš praeitais metais savo 10,5 metų krikštasūniui, suderinusi su jo mama, dovanojau sidabrinę grandinėlę su kryželiu.

as zadu savo dukrai per komunija dovanoti grandinele su kryziuku, kuria man mano mama dovanojo per komunija.
Atsakyti
O gal kas buvote Gariūnuose? Gal ten galima nusipirkti gražią suknutę?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 04 23, 10:46)
O gal kas buvote Gariūnuose? Gal ten galima nusipirkti gražią suknutę?

Tikrai, o gal kam teko pastebėti gal yra ir berniukams kostiumų?

Pabandykite paieškoti skelbimų portaluose.
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2013 04 23, 16:10)
Tikrai, o gal kam teko pastebėti gal yra ir berniukams kostiumų?

mes pries pora metu ten sunui kostiuma butent tokiai progai ir pirkome. Kainavo 160-180 lt (neprisimenu jau tiksliai)
Atsakyti