Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

Laba diena,
aš irgi norėjau ir vizijoj mačiau savo mergaitę su linine suknelę, bet persigalvojau ir pasipuošėme megzta, buvo super thumbup.gif
Gegužės mėn. dar būna apgaulingas ir nevisada labai šilta, tai jaučiausi pataikiusi į 10-ką. biggrin.gif
P.S. vėliau galėsiu įdėti foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu, nes ir mes kaip tik jau laukiam tos dienos.
Mums ir arteja si grazi svente-Komunija. Bus per Sekmines-Geguzes 19d.
Rübus kaip ir susipirkom.Gyvenam Vokietijoje. Pasiruosimas Komunijai man cia labai patinka. Kunigas lenkas, o mokina dvi vokietes moterys-katechetes.Lankom kas antra sestad.pamokeles pora valandu ir tada ta sekmad.dalyvaujam sv.Misiose. Grupeje 3mergaites ir 9berniukai. Buvo isvyke i kelione su nakvyne. Ruosesi pirmai Ispazinciai, dare zvakes. Kas antra sekmad.büna vaiku misios. Tai pora pagalbininku visus vaikucius issiveda is baznycios i atskira sale. Dirba kokius darbelius ir pries sv.Sakramenta vel atveda i baznycia. O paskutini men.sekmad.buna Seimos misios. Paruosia programele ir per misias parodo. thumbup.gif Vaikai eina su meile.
Atsakyti
ruošiames ir mes,gegužį šventė,pernai mano mergaitė labai nenorėjo,aš jos neverčiau,o šiemet labai patinka tikybos mokytoja,dėl to ji noriai mokosi ir lanko pamokas bažnyčioje,pati namuose kartoja poterius,sūnus šaiposi iš jos,nes jis religija persisotino,nes baigė katalikišką mokyklą,kuriuoje patyrė patyčias,tad kažkaip kratosi dabar religijos,ir visko kas susiją su ją.
suknelė padaviau siuvėjai siūti,bateliai nupirkti,bažnyčiai 5o lt sumokėta,bet nežinau kur nusipirkti rožančių ir škaplerį.
Atsakyti
QUOTE(Ingo10 @ 2013 03 17, 16:34)
Keliu tema i virsu, nes ir mes kaip tik jau laukiam tos dienos.
Mums ir arteja si grazi svente-Komunija. Bus per Sekmines-Geguzes 19d.
Rübus kaip ir susipirkom.Gyvenam Vokietijoje. Pasiruosimas Komunijai man cia labai patinka. Kunigas lenkas, o mokina dvi vokietes moterys-katechetes.Lankom kas antra sestad.pamokeles pora valandu ir tada ta sekmad.dalyvaujam sv.Misiose. Grupeje 3mergaites ir 9berniukai. Buvo isvyke i kelione su nakvyne. Ruosesi pirmai Ispazinciai, dare zvakes. Kas antra sekmad.büna vaiku misios. Tai pora pagalbininku visus vaikucius issiveda is baznycios i atskira sale. Dirba kokius darbelius ir pries sv.Sakramenta vel atveda i baznycia. O paskutini men.sekmad.buna Seimos misios. Paruosia programele ir per misias parodo. thumbup.gif Vaikai eina su meile.

Gražu pas jus. Vaikai, kai yra kuo nors sudominami, visuomet patys rodo iniciatyvą dalyvauti... Pas mus vis dar kažkokia sunkiai suvokiama prievarta egzistuoja. Nuo rugsėjo kiekvieną ketvirtadienį turi lankyti pamokas, o kiekvieną sekmadienį dalyvauti šv. mišiose. Visi šie dalyvavimai yra užtvirtinami tos mokytojos parašais, tam tikslui kiekvienas vaikas turėjo įsigyti spec. knygeles. IR VISA VeIKLA, nieko įpatingo, nieko naujo, nieko sudominančio ir motyvuojančio.... Jau dabar dukra pavargo, ne visada nueina, o dar iki birželio toli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 03 balandžio 2013 - 14:05
Tokiu dalyku kad pasirasyt ar buvai Misiose nera. schmoll.gif Kiekvienas vaikas ateina y baznycia,uzdega savo zvake ir sedasi y suola,esanty pirmoje eileje.Kunigas juos ir taip mato.O katechetes ir nevisada büna.Velykü pirmad.turejo büt ir programele.Po sv.Misiu kiausiniu ieskojimas.Tik mes bisky planus pakeitem ir isvykom,tai nebuvom.Bet aisku ir nieko nesakys.Nes jau is anksto sakem,kad per Velykas isvykstam dazniausiai y trumpa kelione.
Karta y menesy,kol vaikai sedi pamokelese,mes tevai sedim atskiroj patalpoj ir geriam kava,arbata su kunigu.Plepam visokiom temom.Klausia kunigas kaip ruosiames svest ir t.t. Beliko tik 3 ejimai y pamokeles ir bus baigta.Diena pries dar bus visokios repeticijos,ispazintis ir viskas.
Atsakyti
Ingo10-kurioj baznycioj Jus?
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2013 04 11, 16:47)
Ingo10-kurioj baznycioj Jus?

Mes Vokietijoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust mamyčių kaip rengsit savo berniukus šią gražią šventę? Aš labai norėčiau gauti šviesų smėlio spalvos kostiumą, bet sunkiai sekasi su paieškomis... doh.gif Gal kas patartumėt kur galima butų gaut? Gal kokią nuorodėlę įmestumėt?
Iš anksto dėkoju aciuks.gif .
Atsakyti
Ka padovanoti mergaitei pirmosios komunijos proga?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2013 04 12, 19:48)
Ka padovanoti mergaitei pirmosios komunijos proga?

Nezinau ar LT yra tokiu "Pirmos komunijos prisiminimu albumu" Ydedu kaip pavyzdy http://www.weltbild..../kommunion.html As esu dovanojus drauges mergaitei Konformacijos proga ir dabar gaus maniske Pirmos komunijos proga sia knyga thumbup.gif .Sulipinsim nuotraukas kelias,sveciai surasys palinkejimus.Bus prisiminimui grazi dovana. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2013 04 12, 10:11)
Norėjau paklaust mamyčių kaip rengsit savo berniukus šią gražią šventę?

Pas mus vaikų nereikia puošti, bus visi vienodai aprengti. Pačioj bažnyčioj nuomoja albą, tai kad ir atpuola galvos skausmas
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2013 04 12, 20:44)
Pas mus vaikų nereikia puošti, bus visi vienodai aprengti. Pačioj bažnyčioj nuomoja albą, tai kad ir atpuola galvos skausmas

Labai graži idėja thumbup.gif . O pas mus kol kas dar neprieinama prie to vieningumo. Berniukai kaip berniukai, jie paprasčiau, bet patikekit kokių ''princesių'' ir "jaunųjų" būna doh.gif

Tai negi niekas nerengs berniukų kostiumais?
Atsakyti