Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

gal kas turite sveikinimų pirmosios komunijos proga?labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

mes jau priememe Pirmaja Komunija Geguzes 16 diena. Dareme dideli baliu, mergyte gavo daug geru dovanu, net nesitikejau. Visiems prizadejau, kad padarysiu komunijos laikrastuka su nuotraukomis,

o dabar neturiu nuostabiu ideju, kaip, kad kartais randu cia- Supermamose. Taip beskaitinedama buvau pasidariusi nuostabu laikrastuka mazajai Krikstynu proga, o dabar norisi visiems atsidekoti kazkuom panasiu Komunijos proga. Gal Jus turit ka panasaus?

Prasau blush2.gif [attachmentid=199536][attachmentid=199536]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaPuta: 04 birželio 2010 - 00:08
QUOTE(*4ever @ 2010 05 27, 21:27)

Tegu Pirmosios Komunijos proga uždegta žvakutės liepsnelė niekada neužgęsta tavo širdyje ir būna tarsi toji amžinoji šviesa,vedanti žmogų(tave)tvirtu tikėjimo keliu iki pat jo (tavo)gyvenimo pabaigos.

Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 05 27, 19:27)

Pirmą kartą, pirmą kartą mane Jėzus aplankys
Ką galėsiu Jam ištarti, kaip pažvelgsiu į akis.
Pirmą kartą, pirmą kartą visa išpuošta baltai
Tarsiu, Viešpatie, neverta, viską viską Tu matai.

Pirmą kartą, pirmą kartą į širdelę Jis ateis
Į širdelę Jo sutvertą, didį džiaugsmą man suteiks.

Pirmą kartą, pirmą kartą smarkiai plaka man širdis,
Jėzau Jėzau, prisiartink, Tavęs laukiu- ar girdi?

----------------------------------------------------------------------

Skirk laiko duoti,
Diena per trumpa, kad
būtum savanaudis.
Skirk laiko draugiškumui,
Tai laimės kelias.
Skirk laiko darbui,
Tai sėkmės kaina.
Skirk laiko gailestingumui,
Tai raktas į dangų.

Skirk laiko mąstymui,
Tai- stiprybės šaltinis.
Skirk laiko maldai,
Tai didžiausia jėga žemėje.
Skirk laiko juokui,
Tai sielos muzika.
Skirk laiko žaidimui,
Tai- amžinos jaunystės paslaptis.
Skirk laiko mylėti ir būti mylimam,
Tai- Dievo duota privilegija.
Atsakyti
Aš galvojau, kad komunija yra šeimos šventė ir dalyvauja tik artimieji. O čia kai paskaičiau, tai net nebežinau kaip elgtis, nes mano sūnaus pirmoji komunija jau sekmadienį g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliosss @ 2010 06 07, 21:04)
Aš galvojau, kad komunija yra šeimos šventė ir dalyvauja tik artimieji. O čia kai paskaičiau, tai net nebežinau kaip elgtis, nes mano sūnaus pirmoji komunija jau sekmadienį  g.gif

O koks skirtumas g.gif Mano sūnaus Pirmoje Komunijoje dalyvavo tik mes, mano tėvai, nes su jais gyvenam ir sūnaus krikšto tėvai. Namie suvalgėm torto, išgėrėm kavutę, vėliau važiavom jaunimas truputi į gamtą, tiksliau su automobiliais važinėjomės po trasą ( aišku be manęs g.gif , nes bijau). Mes taip ramiai, kad ir vaikui šventė būtų, ne tik suaugusiems. Dovanų gavo pinigėliais ir vaikišką Bibliją ( puiki dovana, labai vertinga ir atsiminimui išlieka thumbup.gif )
Dabar einu į krikštamotes tai ir pirkau Bibliją dovanų, beliko tik užrašyti. Dar galima ir kokį medalioną. Krikštasūniui pirkau, tai 60 lt mokėjau, sidabrinis, apvalus, atsidaro, viduje įdėsiu mažytę nuotraukutę su Marijos ar angelo atvaizdu, dar galvoju graviruoti.
Sūnus kitą metą eis Sutvirtinimo sakramento, tai jau turiu minčių padaryti laikraštuką apie tris tris pagrindinius jo jau priimtus sakramentus: krikštą, Pirmą komuniją ir sutvirtinimą. Atsiminimui.
Atsakyti
QUOTE(daliosss @ 2010 06 07, 22:04)
Aš galvojau, kad komunija yra šeimos šventė ir dalyvauja tik artimieji. O čia kai paskaičiau, tai net nebežinau kaip elgtis, nes mano sūnaus pirmoji komunija jau sekmadienį  g.gif

as ja tokia irgi laikau.
Ir buciau buvusi tikrai patenkinta, jeigu kai kurie asmenys ta proga nebutu savo apsimestinio susidomejimo demonstrave.

o siaip praaejo viskas gerai - bent jau taip atrodo, nes per visa planavima, rupinimasi ir t.t. nelabai ir maciau ka, tiksliau sventes nelabai jauciau.
Su antru vaiku jau bus lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 09 birželio 2010 - 12:36
Sveikos,
gal kas galit foto įmesti, pažiūrėti, idėjų pasisemti... Kaip gražiai pasipuošti žvakutę, ar reikia ten rūtų kur įdėti??? g.gif Jau šį sekmadienį mano panikė eis ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 17 birželio 2010 - 21:22
kur leisti pirmai komunijai ar į Katedrą ar Bernardinų bažnyčioje? Gal pasidalintumėte patirtimi. Mes ketinam šiemet eiti.
Atsakyti
QUOTE(JURJUR @ 2010 08 03, 15:04)
kur leisti pirmai komunijai ar į Katedrą ar Bernardinų bažnyčioje? Gal pasidalintumėte patirtimi. Mes ketinam šiemet eiti.

Bernardinai jau perpildyti blink.gif reikejo registruotis geguzes menesi
Atsakyti
QUOTE(JURJUR @ 2010 08 03, 16:04)

Savo parapijoje ax.gif Ar ir šioje srityje pučia mados vėjai.
Atsakyti
Sveikos mamos,

Gal galite pasidalinti patirtimi, ar kuri leidote vaikuti ruostis pirmajai komunijai Kauno Sobore. Ar reikia lankyti misias kiekviena sekmadieni? Kokiomis dienomis reikia lankyti pamokeles?
Is anksto aciu, nes noreciau dukryte siemet ruosti pirmajai komunijai sioje baznycioje.
Atsakyti