Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

QUOTE(Aga @ 2010 05 12, 19:47)
Aš krikšto dukrai dovanosiu sidabrinę grandinėlę su pakabuku angelu, man labai patiko, kažkaip nenorėjau kryželio, angeliuką galės nešiot ax.gif Ir dar žadu plaukų šepetį dadėti, išdeginsiu kokį angelą ir jos vardą ant jo ax.gif čia šiaip toks priedukas lotuliukas.gif

Šukuotis nemėgsta? biggrin.gif
Atsakyti
Nea, čia šiaip bus su vardu atsiminimui, turės asmeninį smile.gif
Atsakyti
Buvau radusi labai gražius žodžius užrašyti ant atvirutės, bet dabar neberandu verysad.gif , gal kas užmatėt, įmeskit nuoroda, bučiau dėkinga bigsmile.gif
Atsakyti
Tai ar niekas nedarys fotografiju salone? g.gif As taip noriu iamzinti vaikus pasipuosusius.
Atsakyti
mano vaikinas jau priėjo pirmą komuniją šį savaitgalį....gaila aš kažkaip nesugalvojau nueiti į atelje nufotografuoti, fotografavom tik su savais fotoaparatais ir tie patys į pabaigą išsikrovė...po bažnyčios pasisėdėjom namie oras buvo puikus, vaikai žaidė lauke....viskas labai šaunu...
Atsakyti
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 05 19, 22:03)
mano vaikinas jau priėjo pirmą komuniją šį savaitgalį....gaila aš kažkaip nesugalvojau nueiti į atelje nufotografuoti, fotografavom tik su savais fotoaparatais ir tie patys į pabaigą išsikrovė...po bažnyčios pasisėdėjom namie oras buvo puikus, vaikai žaidė lauke....viskas labai šaunu...

Mūsų bažnyčioje visų Mišių metu filmuojama ir fotografuojama. Tėvai gali vėliau pasiimti CD su filmu ir nuotraukų. Kokybė būna pakankamai gera.
Atsakyti
gal kas zino ar reikia mergytei deti ant galvos vainikeli ? Apsirenge bus su albomis.
Mums pirma komunija si sestadieni.

Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2010 05 20, 21:07)
gal kas zino ar reikia mergytei deti ant galvos vainikeli ? Apsirenge bus su albomis.
Mums pirma komunija si sestadieni.

Tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 11, 18:12)
Pernai krikštasūniui ta proga padovanojau NT ir vaikišką maldynėlį. Sekmadienį bus krikštaduktės PK, tai dovanosiu irgi tą patį.

nu pasijuokiau pati is saves tongue.gif perskaiciau NT ir issiverciau "nekilnojamasis turtas" doh.gif sedziu apsalus g.gif tai tik kelis kartus perskaicius,dasilo blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2010 05 20, 22:07)
nu pasijuokiau pati is saves  tongue.gif perskaiciau NT ir issiverciau "nekilnojamasis turtas"  doh.gif sedziu apsalus  g.gif  tai tik kelis kartus perskaicius,dasilo  blush2.gif

Jei krikštamotė nežino, kas yra NT, tada, matyt, jai reikėtų pačiai dar pasimokyti kiek biggrin.gif
Anksčiau būdavo knygynuose, bet aš negavau. Man viena pardavėja pasakė, kad tiražas pasibaigė. Tada nuvažiavau į tokią religinę krautuvėlę prie Aušros Vartų ir ten gavau...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 20, 23:22)
Jei krikštamotė nežino, kas yra NT, tada, matyt, jai reikėtų pačiai dar pasimokyti kiek biggrin.gif
Anksčiau būdavo knygynuose, bet aš negavau. Man viena pardavėja pasakė, kad tiražas pasibaigė. Tada nuvažiavau į tokią religinę krautuvėlę prie Aušros Vartų ir ten gavau...

pasimokysiu kitais metais mirksiukas.gif sunus eis pirmos komunijos ax.gif
dovanu nupirkau vaiku biblija vagos knygyne ir sidabrine apyranke,kuria pasventino kunigas ax.gif krikstasunis liko patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
drauges berniukas eina pirmos komunijos,pacioj sventei nedalyvausim,bet norim po komunijos pasveikint prie baznycios. Patarkit ka galima padovanoti?
Atsakyti