Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

QUOTE(***PUZLE*** @ 2010 04 23, 17:57)
Jeigu Vilniujtai tokia parduotuve yra prie ausros vartu ten ir biblija nupirsit ir sventa rasta rei seip visokiu dovaneliu yra krykstui ir komunijai.

Deja, bet ne Vilniuje verysad.gif
Atsakyti
Tai gal tada parasykit is kokio jus miesto ir gal atsiras kas zino kur nusipirkti galima biblija.
Atsakyti
Biblija vaikams (net triju rusiu) maciau Pegaso knygyne. Buvo ir labai graziai isleista pilna Biblija, bet ir kainavo virs triju simtu...
Atsakyti
Kaune Kazimiero knygyne Vilniaus gatvėj netoli Rotušes yra pirkti vaikiškų spalvotų Biblijų. Kaina jei neklystu apie 70 g.gif Bet bijau sumeluoti kainą ax.gif Nu bet kažkur tai unsure.gif
Atsakyti
Aš iš Rokiškio smile.gif Gal ir pas mus Pegase bus kokių vaikškų Biblijų g.gif
Atsakyti
Sveikos,gal patartumet ka padovanoti 11 metu kriksto sunui pirmos komunijos proga. smile.gif Kryzeliu grandineliu tikrai nenesios schmoll.gif Noretusi kaska idomaus,atsiminimui,bet gal,kad ir susije su ta svente butu g.gif Nesugalvoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.mik @ 2010 04 22, 22:01)
Sveikutes...

o ar butinai turi dalyvauti kriskto tevai?
ar yra ten kazkosios spec.apeigos, kur reikalingi tevai ar kriksto tevai...
mes su vyru neseniai po skyrybu, tai ziauri tema musu susitikimams...
bet nesinori ir vaikui gadinti sventes...
o kriksto tevai tai galima sakyt visai su mumis (ir mes su jais smile.gif) nebendrauja... nezinau, ka daryti sad.gif
...

tikriausiai bus kokia repeticija pries svente, bent jau pas mus buvo, tai suzinosit viska mirksiukas.gif
siaip tevai reikalingi tik viena karta, kai laimindami uzdeda ranka vaikui ant galvos, krikstotevai ceremonijoje nedalyvauja
o del nebendravimo su krikstotevais, tai perkrikstyti aisku negalima, bet naujus krikstotevus galima prisaikdinti be visos kriksto ceremonijos, nes du kartus nekrikstijama, tik tu pareigu apsiemimui smile.gif
Atsakyti
Na, pas mus tai tikrai jokios repeticijos nebus. Žinau tik tiek, kad ateiti prieš 15 min. O kaip jūsų vaikai jaučiasi, ar laukia komunijos? Maniškei jau užsakėme suknelę, tai dabar negali sulaukti, o komunija tik gegužės 30. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija R @ 2010 05 05, 18:41)
Na, pas mus tai tikrai jokios repeticijos nebus. Žinau tik tiek, kad ateiti prieš 15 min. O kaip jūsų vaikai jaučiasi, ar laukia komunijos? Maniškei jau užsakėme suknelę, tai dabar negali sulaukti, o komunija tik gegužės 30. ax.gif

Mums tai bus repeticija 13d o svente 22d men dukra nelaukia nes kazko bijo o suknele jau turim mirksiukas.gif
Atsakyti
mums siandiena jau buvo repeticija ir vaikai ejo ispazinties tongue.gif , pirma komunija bus si sestadieni
Atsakyti
Aš su tuo pačiu klausimu, kuris jau buvo čia aptartas lotuliukas.gif Šį savaitgalį bus krikšto sūnaus komunija. Gal turite kokių idėjų dovanai? ax.gif Viena mano pusė sako, kad reikia pirkti tai kas vaikui patiktų - iš žaislų srities, kita pusė sako, kad reiktų kažko simbolinio: knygos, angelo skulptūros, kokio talismano.... rolleyes.gif Kokie jūsų pamąstymai? Ką norėtumėt, kad jūsų vaikučiai gautų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2010 05 05, 21:43)
Aš su tuo pačiu klausimu, kuris jau buvo čia aptartas  lotuliukas.gif Šį savaitgalį bus krikšto sūnaus komunija. Gal turite kokių idėjų dovanai?  ax.gif Viena mano pusė sako, kad reikia pirkti tai kas vaikui patiktų - iš žaislų srities, kita pusė sako, kad reiktų kažko simbolinio: knygos, angelo skulptūros, kokio talismano.... rolleyes.gif  Kokie jūsų pamąstymai? Ką norėtumėt, kad jūsų vaikučiai gautų?  biggrin.gif

Aš likau patenkinta Biblija, kurią gavo vaikas dovanų. Be to ją perskaitė, liko atminčiai. Šiaip tai ji didelė ir kainavo tikrai daug. O gal galima vienu šūviu nušauti du zuikius: yra Biblijų ir pigesnių kažkur apie 25-30 lt. Tai va, prie tos Biblijos galima ir kokį nebrangų žaisliuką pridėti. Neaišku kiek pinigėlių tam norite skirti g.gif Be to Vilniuje prie Aušros vartų yra religinių daiktų parduotuvė, tai sakė, kad ten yra nebrangių sidabrinių medalionų. Kaina nuo 17 lt prasideda. Gal galima kažką sugalvoti g.gif
Atsakyti