Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

QUOTE(Žibuoklė @ 2010 03 21, 13:15)
Man irgi labai aktualus sitas klausimas, nes mano sunus geguzes men eina i Pirma Komunija smile.gif
O sakykit kur svesite po baznycios ? Gal turite koki scenriju ? Pasidalinkite idejomis smile.gif
Aciu

jetus blink.gif tokiu dalyku net neapgalvojau doh.gif kaip scenarijus ar kazko panasaus...o siais laikais gal kazkas tokio ir buna g.gif bigsmile.gif ax.gif
sakiau krikstatevius pakviesiu kad kartu butu rolleyes.gif o po to ar namie ar kavinukeje papietausim ir viskas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
mums irgi labai reikia suknelės, ūgis apie 150 cm...Klaipėdoje. Visus skelbimus apžiūrėjau, nieko nerandu... kad tik neliktų ievos kostiumu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lly @ 2009 10 12, 12:17)
klausimelis nepraktikuojantiemas katalimas.
ar jusu nerezina istisus metus viaka vedzioti pas kunigeli, kad galetu prieiti prie komunijos? mano laikais uzteko 2 sav. lankyti,.o dabar, negana to, kad vaikas 3m kaip lanko tikybos pamokas, kurias nepavadinciau pamokomis, dar metus lankyti, remti baznycia. nesu netikinti, man svarbi komunija, taciau manau, kad to per daug. ka jus manote?

nelabai aš gilinuos į tokius reikalus, ką žinau, tvarka yra tvarka, bet va tas mokestis, mane pritrenkia - bažnyčioje visais laikais buvo pinigai aukojami, tiek kiek gali, o čia jau būk geras susimokėk, man ir tie 5 lt/mėn ištikrųjų daug, o už visus metus prašo 60 lt ir nesuprantu, kaip gaunasi tie 60 lt, gi vaikas telanko tik 8 mėn???
Žodžiu sakoma - durną ir bažnyčioj muša
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 23 kovo 2010 - 17:35
Mano sunus praeitais metais priejo pirmos komunijos. Sveciai buvom tik seima ir seneliai. Todel negaliu patart, kaip organizuot didesne svente. Graziausia pacioje baznycioje. Vaikuciai pasipuose. Susikaupe kaip kokie angeliukai. Paskui nusifotografavome visi ir nuejome i picerija. Grize namo uzraseme palinkejimus suneliui ir paleidome balionais. Net graudu buvo. O jis toks svarbus jautesi ta diena.
Atsakyti
Sveikos, mano dukra ir eis geguzi prie pirmos komunijos bet man domina klausymas kiek mazdaug laiko vyksta svente baznicioj ir ka poto veikiat su sveciais ar kur vaziuojat ar namuose svenciat, Dekui is anksto.
Papildyta:
kiek mazdaug laiko trunka svente pirmos komunijos pacioj baznycioj? Nes norim uzsakyti kavine o nezinom kelintai valandai. 4u.gif
QUOTE(pienetupiene @ 2010 03 28, 17:51)
Mano sunus praeitais metais priejo pirmos komunijos. Sveciai buvom tik seima ir seneliai. Todel negaliu patart, kaip organizuot didesne svente. Graziausia pacioje baznycioje. Vaikuciai pasipuose. Susikaupe kaip kokie angeliukai. Paskui nusifotografavome visi ir nuejome i picerija. Grize namo uzraseme palinkejimus suneliui ir paleidome balionais. Net graudu buvo. O jis toks svarbus jautesi ta diena.

Kaip grazu ir tie balionai taip patiko ACIU uz ideja o svente ir pas mus bus nedidele tik artimieji.
Atsakyti
tiek kiek trunka misios,o cia jau ivairiai vieni kunigai megsta issiplesti per pamoksla,kiti nelabai,bet plius minus apie valanda
Atsakyti
As manau, kad 1,5-2 val, nes po misiu dar nuotraukas daro (bent jau pas mus taip bus), tai irgi uztrunka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žibuoklė @ 2010 03 31, 21:37)
As manau, kad 1,5-2 val, nes po misiu dar nuotraukas daro (bent jau pas mus taip bus), tai irgi uztrunka smile.gif

Dekui, jau dabar daug maz zinosim kiek uzims laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurevaga @ 2008 04 15, 21:50)
4u.gif Suku galvą, kur pirkti ar nuomoti, o gal siūti suknelę pirmai komunijai. Pasidalinkite patirtimi. Gal kas turite kokių gražių nuotraukyčių, kaip rengėte savo paneles šiai šventei.

Turguje yra pilna thumbup.gif ir kokių gražių mačiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurevaga @ 2008 04 15, 21:50)
Suku galvą, kur pirkti ar nuomoti, o gal siūti suknelę pirmai komunijai.

mums ir labai aktualu, labai nenoriu vaiko leist su tortine suknele, bet vaikas nori, taciau bandom abi kazkoki kompromisa rast 4u.gif
Atsakyti
nuomotis pigiai galima 4u.gif
Atsakyti
sveikos, sakykit ką rengiasi berniukai per pirmą komuniją? ir ar yra kokios tradicijos po komunijos jau pačiai šventei?
Atsakyti
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 04 09, 10:16)
sveikos, sakykit ką rengiasi berniukai per pirmą komuniją? ir ar yra kokios tradicijos po komunijos jau pačiai šventei?

Aš rengiau tokį kostiumuką: juodos kelnės, juoda liemenė, balti marškinukai. Daugmaž visi berniukai taip buvo, dar buvo su tikrais kostiumais, švarkeliais. Berniukams nieko mandro neišpaišysi. Aišku galima siūti kažką iš lino g.gif Bet mūsų kaimukyje tai šitaip rengia berniukus. O vat mergaitėm... bigsmile.gif blink.gif Yra kaip yra, be to ne visi berniukai nori kažko mandresnio. schmoll.gif
Tradicijos g.gif Net nežinau schmoll.gif Atsimenu kai aš ėjau Pirmos Komunijos, tai mano krikšto mama man rūtų vainikėlį nupynė ir albumą padovanojo. Daugiau tai kažko turbūt nelabai ir yra. Nors galima išmastyti: leisti balionus, kurti tokį kaip laikraštuką, juk nebūtinai tik vestuvėms ir krikštynos, daryti dar kokius nors gražumus. Čia jau kaip fantazija neša.
Atsakyti