Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

mamo sunus irgi eina pirmos komunijos tik nezinau kaip reingti ar butinas svarkas ar uztenka baltu baltinuku g.gif
Atsakyti
savo Krikstadukrai dovanosiu Vaiku Biblija... 4u.gif gal kas turit grazia minti ar palinkejima..uzrasyti tokia proga g.gif aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opse-Deize: 21 gegužės 2009 - 08:23
QUOTE(Agneska @ 2009 05 12, 12:07)
Tokia pat problemą turiu ir aš, ką padovanot krikšto sūnui? gal mamytės galit patart? Galu gale nieko nesugalvojus, dovanočiau pinigeliais, bet kiek ju dovanot? Nors norėtusi ko nors originalaus, kad liktu atminčiai..... doh.gif

Maniškio gautos dovanos-Maldaknygė,sidabrinės grandinėlės ant rankos,ant kaklo,sidabrinis kryželis mirksiukas.gif ....Manau ilgam išliks prisiminimui 4u.gif .

Tegu Pirmosios Komunijos proga uždegta žvakutės liepsnelė niekada neužgęsta Tavo širdyje ir būna tarsi toji amžinoji šviesa, vedanti žmogų tvirtu tikėjimo keliu iki pat jo gyvenimo pabaigos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyliu: 21 gegužės 2009 - 13:51
Sveikos. Visos kaip isprotejusios cia ruosemes pirmai komunijai. smile.gif Pasidalinkim sumanymais kur svesim . Juk po baznycios vis tiek kazka veikti reikia, bet ka tokio originalaus sugalvoti neismanau. blush2.gif
Atsakyti
4u.gif šiandien įsigijome suknutę. Esame patenkintos. Belieka vainikėlius gyvų gėlių užsakyti ir vaikams rožančius su škaplieriais nupirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxx37 @ 2009 05 14, 15:35)
Kaip suprast baliai?
Tai sukvieti svecius ir aciu viso gero g.gif Manau ,kad labai grazu svecius pakviest sventiniams pietums 2-3 val.,pasedet,pakalbet ir issiskirstyt.Na kazkaip pazymet,o ne ant suoliuko sampana isgert.
O gal kas turi ideju ,kaip ta viska po komunijos pasvest .

Na man turbūt ir nesuprantamas, tas momentas, svečių prikvietimas.Nes man tai šeimos šventė, + krikšto tėvai.
Nes šį savaitgalį, kur eisim į komuniją, tėvai pirmiausia pareiškė, kad bažnyčioje nelaukia nieko o ateit tik į balių,kuriame bus virš 30 žmonių, su gyva muzika šokiais pokiais.
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 05 29, 08:50)
Nes šį savaitgalį, kur eisim į komuniją, tėvai pirmiausia pareiškė, kad bažnyčioje nelaukia nieko o ateit tik į balių,kuriame bus virš 30 žmonių, su gyva muzika šokiais pokiais.

Bet, juk bažnyčios durys atviros visiems. Įdomiai pareikšta. Tai jei neateiti pažiūrėti viso proceso bažnyčion, tai koks tikslas eiti į balių??
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2009 05 29, 09:14)
Bet, juk bažnyčios durys atviros visiems. Įdomiai pareikšta. Tai jei neateiti pažiūrėti viso proceso bažnyčion, tai koks tikslas eiti į balių??

Tai aš ir sakau, kad lieka tik paprastas balius, be jokios prasmės.
Mes eisim į bažnyčią, nes vaikui mano turėtų patikti, o sveikint jau sveikinsim kada vyks tas balius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2009 05 29, 09:14)

drinks_cheers.gif mūsų svečiams buvo pasakyta kada vyks ceremonija visi norintys dalivavo visoje procesijoje thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi ruosiames Pirmai Komunijai, gal kuri zinot, kur Vilniuje galima nusipirkti grazia dezute susideti pirmos Komunijos daikteliams?
Atsakyti
QUOTE(aidi @ 2009 06 03, 22:26)
Mes irgi ruosiames Pirmai Komunijai, gal kuri zinot, kur Vilniuje galima nusipirkti grazia dezute susideti pirmos Komunijos daikteliams?

Prie Aušros vartų yra puiki tokių dalykėlių parduotuvė mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
Mes taip pat gyvenam šios šventės laukimu.
Tik iškilo klausimėlis, ar užsakyti gyvų gėlių vainikėlį (iš kokių gėlyčių geriausiai pinti), ar tiesiog su sagučiais gražiai pasukti.
Dar gal žinote, ką reikia turėti mergaitei bažnyčioje be žvakės?
Atsakyti