Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

as ir buvau uzsakiusi vainikeli is baltu gelyciu i plaukus ir tom paciom gelytem papuose zvake, l. grazu
Atsakyti
Musu vaikas irgi dar mazas, bet si sekmadieni vyro krikstadukros pirmoji komunija, tai labai buvau nustebusi kai suzinojau kad ji bus bernardinu baznycioje, kur 400 jau vaiku doh.gif , idomu ar cia visur taip ar tik ten todel kad tai BERNARDINAI g.gif
As kogero uz tai kad kuo maziau vaiku butu, tada kazkaip nesijausi maseje zmoniu blush2.gif galima gi rasti baznyteliu, kur ne taip visi grustusi. smile.gif
Atsakyti
Bernardinuose yra tikrai daug grupių vaikų , bet jie eina nuo gegužės pradžios kas sekmadienį , tai grusčių kaip ir neturėtų būti.
Atsakyti
Šiandien krikštasūnio pirmoje komunijoje buvo nemažai gražių mergyčių. Bet viena įstrigo labiausiai. suknele iš lino (mano stiliaus ir medžiaga ir pats modelis), i galvoje gyvos gėlytės panašios iš ramunes bigsmile.gif
Atsakyti
Mano krikšto dukra ėjo Pirmos Komunijos Vilniaus Katedroje smile.gif .Mišiose buvo apie 30 vaikų su tėvais,vienu žodžiu tik viena grupė.Buvo daug vietos,niekas nesigrūdo,nesistumdė thumbup.gif Mums patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes. o kazin ar tokia proga tinka uzdeti verinuka ant kaklo g.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 05 24, 18:59)
sveikutes. o kazin ar tokia proga tinka uzdeti verinuka ant kaklo g.gif

Aš gal nedėčiau. Nors, gal pagal suknelės apykaklę gal ir tiktų kas nors kuklaus. Mano dukra kitą sekmadienį eis prie Pirmos komunijos, tai nedėsiu jokių vėrinukų ar grandinėlių. Mūsų suknelė prie kaklo tokia uždara, gal ir tiktų, bet nieko nedėsiu.
Atsakyti
o as dejau rolleyes.gif . per daug jau ta suknele buvo atvira (ant sleikuciu) ir nemandra tokia. ir nemazai mergaiciu buvo su kokiais kaklo papuosalais mirksiukas.gif
Atsakyti
oi jau mano vaikinukas priėjo prie Pirmos komunijos thumbup.gif praeitą sekmadienį.O man kaip tai ir palengvėjo veinu rūpestėliu smile.gif bet labai jau tie vaikučiai būna gražūs išpuošti smile.gif
Atsakyti
doh.gif musu konmunija birzialio 8 diena, 8 valanda ryto. kaip jums laikas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2008 05 28, 10:10)
doh.gif musu konmunija birzialio 8 diena, 8 valanda ryto. kaip jums laikas. doh.gif

Laikas tai tikrai thumbup.gif. Per pirmąsias sekmadienio Mišias Pirmoji komunija. Gal ir yra racijos, bet jau labai anksti. Kurioje čia bažnyčioje ?
Atsakyti
Mūsų buvo 8,30 val komunija smile.gif Labai geras laikas, nes ryte atbuvai bažnyčioj, tada visa diena jau laisva, daryk ką nori, ne taip kaip pvz komunija 14 val, rytas sugadintas jau gaunas, nes nei kažką daryt, nei ką iki tol.

Atsakyti