Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

o as galiu pasigirti kadangi budama maza nepriejau pirmos komunijos tai dabar eisiu kovo gale.bijau labai,nezinau kokias nuodemes sakyti,kaip ka daryti blush2.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 08, 20:59)
bijau labai,nezinau kokias nuodemes sakyti,kaip ka daryti blush2.gif  ax.gif  doh.gif

Mano draugė kiek eidavo(kol į mokyklą ėjo),vis sakydavo,kad nulaužė medelį-jai būdavo didelė nuodėmė lotuliukas.gif .

Mano kavalierius gegužės 18 d. eis prie pirmos komunijos.Taip kad intensyviai mokomės poterius smile.gif .Bet patarkit kaip berniuką reikia papuošt g.gif .Kiek esu mačiusi,tai juodos kelnės ir balti marškinukai-man tai nelabai patinka blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Margita @ 2008 03 13, 00:04)
Mano draugė kiek eidavo(kol į mokyklą ėjo),vis sakydavo,kad nulaužė medelį-jai būdavo didelė nuodėmė lotuliukas.gif .

Mano kavalierius gegužės 18 d. eis prie pirmos komunijos.Taip kad intensyviai mokomės poterius smile.gif .Bet patarkit kaip berniuką reikia papuošt g.gif .Kiek esu mačiusi,tai juodos kelnės ir balti marškinukai-man tai nelabai patinka blush2.gif .

Dažniausiai rengia kaip kad ir sakei: juodos kelnės, balti baltinukai. Aišku, berniuko labai jau neišpuoši, tačiau man šviesios kelnytes gražiau atrodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingulis @ 2008 03 04, 13:28)
O kokios galimos dovanos pirmosios komunijos proga? Neužilgo krikšto sūnus priims pirmą komuniją, todėl suku galvą dėl dovanos.. Patarkite  4u.gif

nežinau, gal visi skirtingai ką sugalvoja, bet manau kad mergaitei gali būti grandinėlė su pakabuku kryžiuku, berniukui koks siuvenyrinis angeliukas iš stiklo. Tuos daiktelius prieš tai bažnyčioj pašventina tie kurie dovanoja.
Atsakyti
bet tai pas mane kunigas toks geras,sake mano viena nuodeme yra neatleistina,tipo kad gyvenu su vyru ne santuokoje.tai saku ka man daryt.sako si karta bus atleista,o poto tipo nebeatleis.nu sakau tai ka poto man celibto laikytis?tai jis man sako tik nevaidink, kad jus lovoj su vyru saskem zaidziat.tai kai taip uzlenke nezinau kaip isisvartysiu.sako tipo kad jam turiu pasakyti netik kad gyvenu nesantuokoj,bet kad ir turiu lytinius santikius.
jis kuo toliau tuo labaiu man neaiskus darosi kazkoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 13, 18:57)
bet tai pas mane kunigas toks geras,sake mano viena nuodeme yra neatleistina,tipo kad gyvenu su vyru ne santuokoje.tai saku ka man daryt.sako si karta bus atleista,o poto tipo nebeatleis.nu sakau tai ka poto man celibto laikytis?tai jis man sako tik nevaidink, kad jus lovoj su vyru saskem zaidziat.tai kai taip uzlenke nezinau kaip isisvartysiu.sako tipo kad jam turiu pasakyti netik kad gyvenu nesantuokoj,bet kad ir turiu lytinius santikius.
jis kuo toliau tuo labaiu man neaiskus darosi kazkoks g.gif

vajezau, ar jiems rimtai net tokius dalykus reik sakyt? O kur parašyta kad turėjimas lytinius santykius yra nuodėmė? g.gif Na kažkaip jau čia kunigas turbūt senų pažiūrų pasitaikė.
Atsakyti
Mano merginos eina prie pirmos komunijos 06.04.08. Praktiskai uz 10dienu. O pas mus prisnigo doh.gif Vilksis vaikai ant sventiniu sukneliu kailinius ir zieminius batus ausis lotuliukas.gif
Bet geriausia, kad jos man klausima uzdave. Jei mes valgom kristaus kuna,o kunigai dar ir jo krauja geria, tai mes kanibalai. Tai jos man sako , kad ir jos dabar taps kanibalais blink.gif blink.gif blink.gif Nezinau ko jos ten ir ismoko, kad tokie svarbus klausimai liko neatsakyti ir tik vienus poterius tesugebejo ismokti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 26 kovo 2008 - 23:41
QUOTE(Ingulis @ 2008 03 04, 15:08)
Perskaičiau visą temą.. Gaila, kad didžioji jos dalis ne į temą..  verysad.gif  Gegužės mėnesį krišto sūnus priims pirmą komuniją.. jam 11 metų.. ką būtų galima padovanoti? gal atsiras daugiau mamyčių, kurios patars, duos idėjų  4u.gif

Man atodo, tiktu auksinis ar sidabrinis krizelis su grandinele tokia proga.
Maniskes eis uz 10 dienu ir jau as zinau, kad gaus auksinius kryzeliu su grandinelem. ax.gif Pusesere issipliurpe biggrin.gif
Atsakyti
Kaip keista, taip anksti komunija blink.gif Mano dukros bus gegužės vidury, tai irgi iš viso šių metų "kurso" pirmoji banga. Gali būti šalta, o gali ir ne unsure.gif Suknelę parsisiuntėm su gėlytėm ant petukų (dukrai leidau pačiai išsirinkti), tai netgi nebeišeitų kažką ant viršaus apsivilkt, negražiai atrodytų blush2.gif

Maniškė per pamokėles irgi gerai suskėlė - ruošė išpažinčiai ir prie nuodėmių paminėjo burtininkavimus, magijas visokias ir t.t. O ji paklausė, ar tuomet pačių kunigų atliekami egzorcizmai ne nuodėmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2008 03 30, 12:21)
Kaip keista, taip anksti komunija  blink.gif Mano dukros bus gegužės vidury, tai irgi iš viso šių metų "kurso" pirmoji banga. Gali būti šalta, o gali ir ne  unsure.gif Suknelę parsisiuntėm su gėlytėm ant petukų (dukrai leidau pačiai išsirinkti), tai netgi nebeišeitų kažką ant viršaus apsivilkt, negražiai atrodytų  blush2.gif

Maniškė per pamokėles irgi gerai suskėlė - ruošė išpažinčiai ir prie nuodėmių paminėjo burtininkavimus, magijas visokias ir t.t. O ji paklausė, ar tuomet pačių kunigų atliekami egzorcizmai ne nuodėmė  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai kad cia visada taip anksti, nas tai surista su velykom.

Viena manuju eidama ispazinties pasake kunigui apie nuodemes taip: man nieko tokio neatejo i galva. Vertimas is vok. kalbos. Zodziu, neprisimena. doh.gif

Bet geriausia, kad mes turim baznycioj buti 8.30. Nezinau, kaip viska ir suspesiu. Dvi ispuosti, paciai issiruosti ir kad MB neveluotu doh.gif
Atsakyti
O gal,mamytes,turit kokiu nors minciu kaip ta diena idomiai praleisti?Ta prasme vistiek po baznycios planuojate kazkoki pasisedejima,tai gal kazka idomaus savo vaikuciams ruosiate?
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 04 01, 22:25)
na ir anksti doh.gif ir kodėl tokiu laiku daro..? g.gif  tai reikės suktis kaip vijurkui... sekmės 4u.gif

Aciu 4u.gif
Nezinau kodel taip anksi. per pirmaji tevu susirinkima kunigas sake, kad zino jog visi nepatenkinti del ankstumo, bet vistiek taip pat darys kaip visada(anksti) doh.gif
Atsakyti
priejau pirma komunija.po ispazinties jauciausi kaip isprievartauta viduri baltos dienos doh.gif
Atsakyti