Noriu paprašyti pagalbos: mano sesės vaikams greitai Pirmoji komunija. Kadangi pati gyvenu ne Lietuvoje, noriu nusiųst pasveikinimo atvirukus, tačiau niekaip nesugalvoju ką tokio užrašyti . Bandžiau ieškoti internete, bet nieko neradau . Specialius atvirukus jau turiu, yra nedidelis tekstas užrašytas angliškai, tačiau norisi ką nors gražaus dar parašyti, o pati niekaip nesugalvoju
aš ieškojau, bet neradau specialių atvirukų Lietuvoje, o žodžius buvau sugalvojusi Motinos Teresės parašyt (bet taip ir liko neįgyvendintas sumanymas):
Skirk laiko mąstymui,
Tai stiprybės šaltinis,
Skirk laiko maldai,
Tai didžiausia jėga žemėje,
Skirk laiko juokui,
Tai sielos muzika.
Skirk laiko žaidimui,
Tai amžinos jaunystės paslaptis,
Skirk laiko mylėti ir būti mylimam,
Tai Dievo duota privilegija.
Skirk laiko duoti.
Diena per trumpa, kad būtum savanaudis.
Skirk laiko skaitymui,
Tai išminties fontanas,
Skirk laiko draugiškumui,
Tai laimės kelias,
Skirk laiko darbui,
Tai sėkmės kaina.
Skirk laiko gailestingumui,
Tai raktas į Dangų.
Skirk laiko mąstymui,
Tai stiprybės šaltinis,
Skirk laiko maldai,
Tai didžiausia jėga žemėje,
Skirk laiko juokui,
Tai sielos muzika.
Skirk laiko žaidimui,
Tai amžinos jaunystės paslaptis,
Skirk laiko mylėti ir būti mylimam,
Tai Dievo duota privilegija.
Skirk laiko duoti.
Diena per trumpa, kad būtum savanaudis.
Skirk laiko skaitymui,
Tai išminties fontanas,
Skirk laiko draugiškumui,
Tai laimės kelias,
Skirk laiko darbui,
Tai sėkmės kaina.
Skirk laiko gailestingumui,
Tai raktas į Dangų.
grazus zodziai , as pernai kriksto dukrai atviruka nupirkau tiesiog su stilizuotais angelais, man jis buvo mielas, o zodelius kazkur buvau radusi, pataisiau kaip man norejosi ir uzrasiau...
Mamytės iš Kauno, niekada neleiskit vaikams mokytis pas šv.Antano parapijos "mokytojas".
Mokytoja , kuri visai negerbia tėvų (siusirinkime pralaikė dvi valandas ir vis guodėsi, kokia ji užsiėmus ir kaip laiko visai neturi), negali mokyti vaikų tikėjimo tiesų ...(( Ko ji vaikus moke visus metus -neaišku...Turbūt, laiko neturėjo...Dabar kai iki 20-to liko trys dienos - vaikus ėmė mokyti eiti išpažinties, gąsdinti, kad ateis kunigas ir neprileis prie Pirmosios komunijos...Vakar pralaikė vaikus nuo 19 iki 21:30. Geras laikas vaikams Mano vaikas ėmė bijoti ir kunigo ir bažnyčios ir...tos šventės...
Didysis sūnus lankė pamokėles Vytauto bažnyčioj - mes visi buvom patenkinti ir laimingi. Jokio spaudimo, jokių gąsdinimų, jokių rinkliavų...
Mokytoja , kuri visai negerbia tėvų (siusirinkime pralaikė dvi valandas ir vis guodėsi, kokia ji užsiėmus ir kaip laiko visai neturi), negali mokyti vaikų tikėjimo tiesų ...(( Ko ji vaikus moke visus metus -neaišku...Turbūt, laiko neturėjo...Dabar kai iki 20-to liko trys dienos - vaikus ėmė mokyti eiti išpažinties, gąsdinti, kad ateis kunigas ir neprileis prie Pirmosios komunijos...Vakar pralaikė vaikus nuo 19 iki 21:30. Geras laikas vaikams Mano vaikas ėmė bijoti ir kunigo ir bažnyčios ir...tos šventės...
Didysis sūnus lankė pamokėles Vytauto bažnyčioj - mes visi buvom patenkinti ir laimingi. Jokio spaudimo, jokių gąsdinimų, jokių rinkliavų...
Man rodos visose baznyciose truputi pagasdina,pries komulija Musu ir atejo issigandusi,bet sake jei ispirmo karto neislaiko ,leidzia antra kart
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 22, 19:31)
kaip ismokina, tai vaikai ir moka. labai jau valdzia kunigai paeme. nori vadovauti, gasdinti, o kur dieviskoji meile, supratimas, geris? tokiu elgesiu tik atbaidys nuo BAZNYCIOS, (o ne nuo Dievo).
mano berniukas sekmadieni jau prieme pirmaja komunija , tikrai niekas jo negasdino, nebijojo nei egzaminelio, nei ispazinties, labai buvo grazi svente, ejo 22 vaikai, tai tikrai nedaug ir viska matem ir girdejom... vaikai ejo iki altoriaus sustoje po du, o salia po teveli ar mamyte, prie altoriaus tevai su vaikais pasibuciavo(susitaike, atleido vieni kitiems) vaikai mum ant katos padare kryzeli, mes vaikams ir tada juos palikom suoluose prie altoriaus, o mes galejom isitaisyti baznycios priekyje...
kunigas paprase nesigrusti prie altoriasu su fotoaparatais ir neuzgzti sios sventes prasmes, o baznycios parupintas fotografas saziningai visus vaikus nufotografavo , svarbiausia akimirka , labai esu patenkinta pasiruosimu ir kluminacija
QUOTE(praavil @ 2007 05 22, 21:05)
mano berniukas sekmadieni jau prieme pirmaja komunija , tikrai niekas jo negasdino, nebijojo nei egzaminelio, nei ispazinties, labai buvo grazi svente, ejo 22 vaikai, tai tikrai nedaug ir viska matem ir girdejom... vaikai ejo iki altoriaus sustoje po du, o salia po teveli ar mamyte, prie altoriaus tevai su vaikais pasibuciavo(susitaike, atleido vieni kitiems) vaikai mum ant katos padare kryzeli, mes vaikams ir tada juos palikom suoluose prie altoriaus, o mes galejom isitaisyti baznycios priekyje...
kunigas paprase nesigrusti prie altoriasu su fotoaparatais ir neuzgzti sios sventes prasmes, o baznycios parupintas fotografas saziningai visus vaikus nufotografavo , svarbiausia akimirka , labai esu patenkinta pasiruosimu ir kluminacija
Na tikrai, pas jus labai graži šventė. Labai nerimauju, kaip mums pavyks. Pas mus bus laaaabai daug vaikučių. Ir kiekvienais metais būna tokios spūstys, kad ne visi į bažnyčią gali patekti. Per tas spūstis, vaikai alpsta. O apie norą matyt savo vaiką, tai nelabai galima ir svajot. Svarbu į bažnyčią įeiti. Tokie dalykai nėra malonūs, norėtųsi tokią dieną būti kartu su vaiku, šalia jo.
Tavo vaikiškas mažas pasaulis
Dar apgaubtas stebuklų skraiste,
Ir veidukas dar švyti kaip saulė,
Kai miegodama šypsais sapne.
Tu tyra ir trapi asmenybė,
Dar nei melo, klastos nežinai.
Tegul būna ilgai, dar ilgai....
Dar apgaubtas stebuklų skraiste,
Ir veidukas dar švyti kaip saulė,
Kai miegodama šypsais sapne.
Tu tyra ir trapi asmenybė,
Dar nei melo, klastos nežinai.
Tegul būna ilgai, dar ilgai....
Nusprendziau pasiuti,nes kelios progos nusimato,reikia tokios universalesnes
Bet dabar labai reikia berniukui kostiumo....ar ji galima butu issinuomuoti? O gal kuri uzmatet pirkti? Labai prasau patarimo
Bet dabar labai reikia berniukui kostiumo....ar ji galima butu issinuomuoti? O gal kuri uzmatet pirkti? Labai prasau patarimo
QUOTE(Lucca @ 2007 06 13, 13:03)
Nusprendziau pasiuti,nes kelios progos nusimato,reikia tokios universalesnes
Pažiūrėk nuomos punktuose, turėtų būti, Vilniuj daug punktų tikrai rasi. O prieš tai paskambinėk, nereikės lakstyti. Nes pirkt gal nelabai apsimoka, juk tie vaikai taip greitai auga
sveikos,
norejau paklaust keliu metu mazdaug vaikai eina pirmos komunijos. gavau ziniu, kad mano kriksto dukra eis rugpjuti, bet jei tada tik bus 8 sueja man kazko atrodo per maza dar, ar cia visi tokie maziukai eina
norejau paklaust keliu metu mazdaug vaikai eina pirmos komunijos. gavau ziniu, kad mano kriksto dukra eis rugpjuti, bet jei tada tik bus 8 sueja man kazko atrodo per maza dar, ar cia visi tokie maziukai eina
Pagrinde eina baige 4klases,musu taip pat .