Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji Komunija

Jau atsiunte mums suknute,labai nuostabi thumbup.gif wub.gif Dbar tik laukiam pirmosios komunijos,sake bus Gegužės pabaugoje arba Birželio pradžioje 4u.gif
Atsakyti
As tai dar tik ruosiuosi pradeti suknele rupintis blush2.gif , bet komunija bus balandzio gale tai maza konkurencija. Kita savaite (jei maziuke sirgimo neprates) reiks eit rinktis. O gal galit rekomenduoti? Labai "vestuviniu" nenoriu 4u.gif

Siaip kaunietem rekomenduociau Mikalojaus baznycia. Uzsiemimai vyksta pirmadieniais arba treciadieniais vakarais, jei tevai nori gali tuo metu lankyti paskaitas suaugusiems (man visai patiko).
Lankymas vaikams pageidautinas, bet jei ispeji gali nedalyvauti (aisku, jei pastoviai nedalyvausi netiks). Dabar jau prase eiti sekmadieniais i misias i ta baznycia (nes anksciau galejo lankytis ir kitur), reikia paziureti kaip vaikai elgiasi ir mokosi giedoti giesmes sventei. Labai uzsiima su vaikais ir man sunkiau iseiti is namu negu dukrai ax.gif . Jei yra galimybe prase paaukoti po 5 LT/men, bet nenori, kad tai taptu kliutis atejimui (jei nepaduodi niekada nepapraso). Man patinka, ypac kai buvau prisiklausius apie vaiku santazavimus del lankymu, ismokimu ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Mia#: 27 vasario 2007 - 21:55
QUOTE(Pasaulyte @ 2007 02 18, 11:23)
Jau atsiunte mums suknute,labai nuostabi thumbup.gif  wub.gif Dbar tik laukiam pirmosios komunijos,sake bus Gegužės pabaugoje arba Birželio pradžioje 4u.gif

Idek foto 4u.gif Ir kokia kaina? 4u.gif
Nes mes irgi ieskome sukneles. O gal kas turite parduoti? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Kainavo 240lt
Atsakyti
Ir man rūpestis, nes krikšto dukra eina prie pirmosios komunijos. Nieko dar nebuvau skaičius, bet kažkodėl pati sugalvojau, kad išnuomuosiu suknelę. Net negalvojau priklauso ar ne. Ir poto galvoju kai nufotografuosim, tai vieną nuotrauką padaryti ar kokį montažą, ar tik šiaip į gražius rėmelius ir manau, kad pakaks. Auksinį kryželį dovanojome krikštynoms, kokių smulkmenų pirkti nesinori, o visokiems brangesniems papuošalams, ar daiktams bus dar daug progų.
Tik dėl suknelių įdomu, kiek suprantu dauguma nuomuojatės, o ir pirkti nepastebėjau, kad kur būtų g.gif
Atsakyti
Mane kamuoja didelis galvos skausmas, ką padovanoti Pirmos komunijos proga 13-os metų vaikinukui nuo tėvų, bet ne materialią dovaną, o atminčiai šios progos. Maldaknygę, rožančių dovanos seneliai? Perskaičiau visą temą, radau tik klausimus g.gif Labai laukiu minčių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinutė: 23 balandžio 2007 - 15:18
Man jau tas "malonumas" si sekmadieni rolleyes.gif , dar pati busiu idarbinta - reiks nesti atnasas, tai sakiau, su salyga, jei rankos nedrebes biggrin.gif . Dabar jau sapnuoju kaip maniskei seksis...
Mes panai sakem "Sventa rasta" nupirksim. Gales skaityti kai uzsiemimu nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 04 23, 21:34)
Man jau tas "malonumas" si sekmadieni  rolleyes.gif , dar pati busiu idarbinta - reiks nesti atnasas, tai sakiau, su salyga, jei rankos nedrebes  biggrin.gif . Dabar jau sapnuoju kaip maniskei seksis...
Mes panai sakem "Sventa rasta" nupirksim. Gales skaityti kai uzsiemimu nebus  biggrin.gif

oooo kaip greit? kokioje cia parapijoje? g.gif
geras dalykas Sv.R. Tik prikite su komentarais, tai kai uzaugs, gales ne tik pati Sv.R. skaityt, bet ir komentarus - paaiskinimus 4u.gif
Mes patys apie tai irgi mastom ax.gif
Atsakyti
O gal galite pasakyti, kur Šv. Rašto ieškoti, knygynuose??? Ir kokia maždaug kaina jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sinutė @ 2007 04 25, 07:30)
O gal galite pasakyti, kur Šv. Rašto ieškoti, knygynuose??? Ir kokia maždaug kaina jo  blush2.gif

taip, knygynuose. Katalikiskas knygynas man atrodo yra prie Ausros varu, jeigu ko nemaisau blush2.gif
Na, kainos tiksliai nezinau. Isivesk i google paieska ir rasi kainas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2007 04 24, 19:33)
oooo kaip greit? kokioje cia parapijoje?  g.gif 

Kaune, sv.Mikalojaus. Yra 3 grupes, tai norejo isskirstyti ir kad nebutu per Motinos diena (o nuo birzelio vaikams atostogos, gal keliones prasides geguzes gale). Ir siaip labai rekomenduoju - maniske su didziausiu noru eina ir jau tariasi kaip po metu susitikima darys biggrin.gif

QUOTE(sinutė @ 2007 04 25, 07:30)
O gal galite pasakyti, kur Šv. Rašto ieškoti, knygynuose??? Ir kokia maždaug kaina jo  blush2.gif

Katalikiskuose knygynuose (nes labai daug leidimu buvo ir net pritaikytu siuolaikiniams laikams doh.gif ), kainos nuo 50 atrodo,as nuziurejau uz 86, geras popierius, normalus sriftas.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Oi kaip gerai kad suradau šitą temą thumbup.gif , nes taip pat esu krikšto mama ir noriu padovanoti, kažką tokio, kad mergaitei liktų visam gyvenimui, bet niekaip nesugalvoju g.gif ir čia perskaičiau labai įdomių dalykų thumbup.gif .

Tik kažkaip paskaičiau, kad gal reikėtų už suknelės nuomą (nes nuomuojasi) man pinigėlius atiduoti mamai, nes kartu nebuvau kaip jos abi nuomavosi g.gif , ar iš vis suknele aš neturiu rūpintis g.gif

Buvau sugalvojus padaryti auksinę grandinėlę su krikštaduktės vardu, vėliau būtų galima ir ant rankos padaryti kokiai kitai progai g.gif , bet dabar jau kitaip galvoju g.gif
Atsakyti