Sveikutes, gal kas žinot gera salona Kaune pirmos kumunijos suknelių?dar yra laiko, bet mano mergaite labai smulkutė tai nežinau ar rasiu ką nuomuoti?norėčiau pasižiūrėti gal teks siūti?
Sveika,
nuomavomės suknelę Kaune prie Centrinio pašto, Kanto gatvėje mažutėje parduotuvėlėje. Mano dukra irgi smulkutė, bet radau tinkančią suknelę. Nepatinka labai mezginiuotos-nėriniuotos, labai gausiai pripuoštos. Ten radau kuklią, Gode kirpimo suknelę, nupirkau gražias pirštinaites. Geriau dėl nuomos susitarti iš anksto, nes kai prasideda komunijos, tai suknelės būna užsakytos mėnesui ir daugiau į priekį.
Šiaip salonų, nuomuojančių sukneles komunijai yra gana daug. Pradžioje pavaikščiojau viena, paskui kai daug maž išsirinkau, nusivedžiau dukrą pasimatuoti. Kitus priedus pirkau bažnyčios kioskelyje, paskui dar yra Šv. Kazimiero knygynas einant link Katedros, tai ten irgi galima smulkmenų nusipirkti.
Vainikėlį ant galvos užsakiau iš gyvų gėlių dizaino salone, ten apipynė ir žvakę. Laba mano manymu gražiai padarė. ir kaina nebuvo kosminė. Dar ir dabar džiaugiuosi prisimius. Jei domina, gal atsiųsčiau nuotrauką.
nuomavomės suknelę Kaune prie Centrinio pašto, Kanto gatvėje mažutėje parduotuvėlėje. Mano dukra irgi smulkutė, bet radau tinkančią suknelę. Nepatinka labai mezginiuotos-nėriniuotos, labai gausiai pripuoštos. Ten radau kuklią, Gode kirpimo suknelę, nupirkau gražias pirštinaites. Geriau dėl nuomos susitarti iš anksto, nes kai prasideda komunijos, tai suknelės būna užsakytos mėnesui ir daugiau į priekį.
Šiaip salonų, nuomuojančių sukneles komunijai yra gana daug. Pradžioje pavaikščiojau viena, paskui kai daug maž išsirinkau, nusivedžiau dukrą pasimatuoti. Kitus priedus pirkau bažnyčios kioskelyje, paskui dar yra Šv. Kazimiero knygynas einant link Katedros, tai ten irgi galima smulkmenų nusipirkti.
Vainikėlį ant galvos užsakiau iš gyvų gėlių dizaino salone, ten apipynė ir žvakę. Laba mano manymu gražiai padarė. ir kaina nebuvo kosminė. Dar ir dabar džiaugiuosi prisimius. Jei domina, gal atsiųsčiau nuotrauką.
Ačiū už adresiukus, mes abi su dukra labai laukiam nuotraukyčių.Labai sudomino gyvos gėlės.
QUOTE(Insomnia @ 2005 06 12, 18:05)
O ką reikia dovanoti ne krikšto mamom? Mano dviejų pusseserių dukros tą pačią dieną prie pirmos komunijos eina. Reikia kažką padovanoti Laikrodis labai gera idėja atrodo, bet kad abi jau turi laikrodžius Galvojau, po grandinėlę su kryželiu nupirkti, bet kažkaip banalu atrodo
Gal turit kokių idėjų?
Gal turit kokių idėjų?
jeigu gyvenat vilniuje, tai gal liepkalnio g. 1 SOLO salonas siulo visai nebloga kolekcija.mes uzrezervavom geguzes 14.
Proginių drabužių nuoma / SOLO ... Adresas: Liepkalnio g. 1, Vilniaus m,
Tel. 8-5-2611696, 8-698-06096
QUOTE(Scorp99 @ 2006 03 28, 22:24)
Va čia tai gera įdėja gal gali nuotraukytę atsiųsti
Norėjau patarimo komūnijos eina dukrtyė ir mano krikšto vaikas 11 metų , ką jam nupirkti dovanų niekaip nesugalvoju
Mano antrokė lanko etiką.Dabar iškilo klausimas - ką daryt,jei nelankome tikybos,bet norime prieit pirmos komunijos?Nes aš vis dar galvoju(gal klystu),kad jei vaikas lanko etikos pamokas,tai juos ten visus kažkaip bendrai ,,organizuoja" tam reikalui. Kas žinot,ką daryt,kaip planuot tą pirmą komuniją,nes kiek iš vaikystės pamenu,reikdavo prieš tai palankyt pas kunigą pamokėles...Tai reikia turbūt eit į bažnyčią ir tartis?Kas turit patirties,prašom apšvieskit,nes aš visai tame reikale žalia.
Mano sūnus taip pat antrokas,pasirinkę irgi etiką.Dukra jau praėjus šitą etapą,pirmąjai komunijai vaikučiai ruošiami trečioje klasėje į pabaigą mokslo metų .
Ruošiami įvairiai,čia nuo miesto ir mokyklos priklauso.Dukra tai vaikščiojo į pamokėles bažnyčioje,savaitėje 1 kartą ir dar reikėjo metus rinkti parašus(kas mėnesį eiti išpažinties ir kunigas pasirašydavo)
Tačiau tu per daug nesijaudink,nes pradžią tikrai padarys mokykla,bent jau nukreips kada ir kur eiti,nepriklausomai etiką ar tikybą lankot.
Ruošiami įvairiai,čia nuo miesto ir mokyklos priklauso.Dukra tai vaikščiojo į pamokėles bažnyčioje,savaitėje 1 kartą ir dar reikėjo metus rinkti parašus(kas mėnesį eiti išpažinties ir kunigas pasirašydavo)
Tačiau tu per daug nesijaudink,nes pradžią tikrai padarys mokykla,bent jau nukreips kada ir kur eiti,nepriklausomai etiką ar tikybą lankot.
QUOTE(*ramunė* @ 2006 04 17, 21:43)
Dukra tai vaikščiojo į pamokėles bažnyčioje,savaitėje 1 kartą ir dar reikėjo metus rinkti parašus(kas mėnesį eiti išpažinties ir kunigas pasirašydavo)
O jetus metus rinkti parašus?nugi tikra biurokratija tai mums jau dabar reiktų juos rinkt pradėt,norint kitą pavasarį kad prietume...
O kad pradžią padarys mokykla...tikiuosi,bet nelabai esu tuo tikra...Tie ,kurie lanko tikybą,tai tikiu,kad bus ruošiami,o tie ,kurie etiką...kažin ?
QUOTE(Amazing @ 2006 04 18, 14:28)
O jetus metus rinkti parašus?nugi tikra biurokratija tai mums jau dabar reiktų juos rinkt pradėt,norint kitą pavasarį kad prietume...
O kad pradžią padarys mokykla...tikiuosi,bet nelabai esu tuo tikra...Tie ,kurie lanko tikybą,tai tikiu,kad bus ruošiami,o tie ,kurie etiką...kažin ?
Tie kurie lanko tikybą,jiems nereikia eiti į pamokas vykstančias bažnyčioje.Tai tik toks pliusas pasirinkusiems tikybą.Parašus pradėsite rinkti kai gausite tokią geltoną knygelę,ją duos kunigas.O dėl tų parašų tai tikrai ABSURDAS .Tačiau čia dar ne viskas:priėjus pirmos komunijos duos žalią knygutę ir vėl reikės metus rinkti parašus,jų reikia norint gauti SUTVIRTINIMO SAKRAMENTĄ.
Na o po visų šių procedūrų labai retai kuris vaikas nori eiti į bažnyčią
Visos kalbat tik apie mergaites, o ką su bernu daryt??? Maniškis jau šį sekmadienį eina Kaip rengti? Klasikinės kelnės + balti marškinukai? Žvakę gal pirksiu vaškinę naują, nes krikštynų suminkė per sesės krikštą Patiko idėja žvakę gėlytėm apipint Ar tiks bernui? Ko dar gali prireikti??? Esu visa pasimetime...
Mano dukra pernai ėjo pirmos komunijos, tai kunigas susirinkimo metu davė keletą patarimų: 1. labai patogu žvakei padaryti "sijonėlį" (platesnės juostelės ar šiaip gražios medžiagos gabaliukas surauktas gumele, yra ir pirkti), kad karštas vaškas nelašėtų vaikui ant rankos. "Sijonėlį" papuošiau rūtų šalelėmis (užkišau). Berniukui žvakę taip pat galima puošti gyvomis gėlėmis;
2. vaikas rankose turi laikyti tik žvakę, kuri gali būti krikšto arba naujai nupirkta. Akcentavo, kad nereikia rankelių apvynioti jokias rožančiais, škaplieriais, kt.
Gražios Jums šventės
2. vaikas rankose turi laikyti tik žvakę, kuri gali būti krikšto arba naujai nupirkta. Akcentavo, kad nereikia rankelių apvynioti jokias rožančiais, škaplieriais, kt.
Gražios Jums šventės
mano sesei 14 metu irgi pirma komunija. bet ji stamboka tokia ir auksta. tai galvoja, kad reikia pirkti, nes nuomai sukisi pinigelius. o nupirkta galima nesioti