a as vaikscioju, tik kad tos policijos dar ne sykio nemaciau
QUOTE(enrikule @ 2007 10 04, 07:31)
na nezinau kaip kiti, bet mes jau antri metai kuo puikiausiai naudojam flexi automatini pavadi ir tikrai neturiu nusiskundimu, patvarus dalykelis ir labao patogus, dar turbut ilgai tarnaus bet tiesiog norisi pakeisti i nauja ir ilgesni (dabar kikoj maciau kad yra iki 8 metru) sutinku kaip kazkas sake kad perkant energingam suniui pavadi reikia svori padaugint is dvieju
bet jei maniskis sveria iki 50kg, tai tada toks pavadys per silpnas? nes mes turim toky iki 50kg...
Taigi dabar patarsiu visiems,kurie nelabai nusimano,koki pavadeli pirkti:
MAZI,VIDUTINIO DYDZIO SUNYS:
neaktyvus,leti ar siaip nesitampantys:
geriausia pirkti siaura ir odini ar medziagini antkakli ir ne per stora pavadeli su patogiu ir geru uzsegimu.
aktyvus ir tampantys sunys:
pirkite plona grandinele arba smaugiamaji medziagini antkakli.pasaiteli pirkite platesni ir stipriau susiuta visur,nes smarkiai traukiamas gali nutrukti.
DIDESNI IR DIDELI SUNYS:
ramus,neaktyvus,tingus:
pirkite grandine.ne del to,kad reiketu tramdyti suni,o todel,kad praeiviai nebijotu.pavadi pirkite ne siaura,paprasta.
aktyvus ir besitampantys sunys:
pirkite vienguba stora arba keliu ,,sluoksniu,, grandine.nepirkite su spygliais nes tai,mano manymu tikrai suns zalojimas(naudojamas grieztoje dresuroje).pavadys tiktu stiprus,gal sintetinis.
Na tiek apie pavadzius ir pasaitus.gal kam nors pades apsispresti perkant pavadeli ir pasaita
MAZI,VIDUTINIO DYDZIO SUNYS:
neaktyvus,leti ar siaip nesitampantys:
geriausia pirkti siaura ir odini ar medziagini antkakli ir ne per stora pavadeli su patogiu ir geru uzsegimu.
aktyvus ir tampantys sunys:
pirkite plona grandinele arba smaugiamaji medziagini antkakli.pasaiteli pirkite platesni ir stipriau susiuta visur,nes smarkiai traukiamas gali nutrukti.
DIDESNI IR DIDELI SUNYS:
ramus,neaktyvus,tingus:
pirkite grandine.ne del to,kad reiketu tramdyti suni,o todel,kad praeiviai nebijotu.pavadi pirkite ne siaura,paprasta.
aktyvus ir besitampantys sunys:
pirkite vienguba stora arba keliu ,,sluoksniu,, grandine.nepirkite su spygliais nes tai,mano manymu tikrai suns zalojimas(naudojamas grieztoje dresuroje).pavadys tiktu stiprus,gal sintetinis.
Na tiek apie pavadzius ir pasaitus.gal kam nors pades apsispresti perkant pavadeli ir pasaita
Sveiki, gal kas pasidalintumėte, kur yra gražių antkaklių šuneliams, nes visose Kikose ir supermamrketuose tikrai skurdus pasirinkimas ir visur visi vienodi
na,jei turit laiko ir noro tureti TIKRAI grazu antkakli ar pasaiteli,tuomet geriausia yra vaziuoti i parodas.ten buna tikrai geras pasirinkimas
QUOTE(tawaretamonra @ 2008 04 28, 21:29)
na,jei turit laiko ir noro tureti TIKRAI grazu antkakli ar pasaiteli,tuomet geriausia yra vaziuoti i parodas.ten buna tikrai geras pasirinkimas
Tikrai noriu ir važiuosiu, tik sulaukt reikia tų parodų ir dar didesnės kokios jaučiu, nes mažose, atskirų veislių, tai nelabai gal ir būna? Kantrybės trūksta
QUOTE(Zuma @ 2008 04 29, 08:13)
Tikrai noriu ir važiuosiu, tik sulaukt reikia tų parodų ir dar didesnės kokios jaučiu, nes mažose, atskirų veislių, tai nelabai gal ir būna? Kantrybės trūksta
Užsisakyk iš ebay ar pvz čia http://www.trixieandpeanut.com/ , mano mylimiausia parduotuvė
QUOTE(Zitlali @ 2008 04 28, 21:55)
na petnesos nera labai gerai.Musu veislininke mums pasake,kad jei suo labai aktyvus tai petnesos gali iskreivinti suns pecius .tai gresia ypac maziems suniukams. taigi tiek
Sveiki, norejau uzklausti, kas gali patarti geras petnesas suniui? pirkau kikoj, odines, paprastos, bet mes jau isaugom is ju, siaip man labai patinka, ir net mano suo kai buna su petnesom maziau traukia, ir siaip manau geriau nei antkaklis, tik vat dabar kiek ziurejau Kikoj, man nepatiko ne vieni is ju, o tokie su kauliukai, reguliojantys, irgi kazkokie "levi", tai laukiu patarimo, manau odiniai geriausi??