Įkraunama...
Įkraunama...

Ankakliai, pavadėliai ir kiti reikmenys

Ačiū visoms. Prapultis kažkokia doh.gif Nusiėmiau grandinę šuniui nuo kaklo ir raitau dabar pagal pavyzdžius. Nėra taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.
Atsakyti
Šios foto gerai iliustruoja, kuria puse dėti antkaklį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 21 rugsėjo 2007 - 16:51
Patarkit prasau, kur galima isigyti patikima automatini pavadeli 30 kg labradorei - ziurejau Kikoj, bet ten kainuoja nuo 70 Lt, gal zinot kur galima gera daikta pigiau nusipirkti? Koki vertetu labradorei pirkti antsnuki? Suo aisku labai geras, bet sutinkami zmones buna nelabai geri biggrin.gif
Atsakyti
Dėl antsnukio dar nieko nežinau, bet pati neneniai pirkau savo šuniui automatinį pavadį. Iki 50 kg šuniui, 5 metrų ilgio "Flexi" firmos kainavo 55 Lt. Buvo ir pigesnių - iki 60 kg šuniui 4 metrų ilgio bene apie 40 litų kainavo, bet prastesnės firmos. Lengvesniam šuniui turbūt dar pigiau. Visas tas gėris - "Kretingos vettiekimo" parduotuvėse, kurių yra Klaipėdoje, Kretingoje ir Palangoje (nematau, iš kokio esi miesto).
Atsakyti
QUOTE(grase @ 2007 10 01, 16:19)
Visas tas gėris - "Kretingos vettiekimo" parduotuvėse, kurių yra Klaipėdoje, Kretingoje ir Palangoje (nematau, iš kokio esi miesto).

Is Vilniaus:)
Atsakyti
QUOTE(labaigerai @ 2007 10 01, 15:21)
Is Vilniaus:)

Va tokie yra pigiau, tik nežinau ar patikimi.

http://www.manosuo.l...andparent_id=53
Atsakyti
siek tiek domejausi automatiniais pavadziais, tik ten buvo forumas apie energingesnes veisles sunis, tai ten rekomenduoja imti pavadi dvigubai didesniam svoriui, nei pats suo sveria.

apsvarsciau visus uz ir pries ir nusprendziau, kad man tokio brangaus daikto nereikia. turiu tris paprastus nailoninius pavadzius, kuriuos visada perku per ispardavimus kikoj, maximum man jie kainuoja 7 lt ir dar turiu viena ilga pavadi, kuri pasidariau is paprasciausios virves ir tas man kainavo is viso kapeikas. planavau, kad jis bus naudojamas tik kol suo bus mazas, bet kad jis puikiausiai tinka ir dabar, jai suaugus.
Atsakyti
pavadėlių savo šunims rūpestingai nerinkom. kol pirmasis buvo mažas, vedžiojom su petnešėlėm. paskui kai pradėjom pratinti prie antkaklio, nupirkau tokį "gotišką" su ilgais spygliais, o prie jo -- grandinę. bet nuo to antkaklo vėliau išsiklaipė ir atsikabino tas žiedas pavadžiui segt. po to turėjom keletą pigių nailoninių antkaklių su plastmasinėm sagtim -- šlamštas paskutinis, nes mano šuo nors ir nedidelis būdamas juos vis nutraukdavo. todėl dabar turi odinį antkaklį su metaline sagtim. o kai atsirado kalytė, tai užmovėm jai tas pačias petnešėles.

o va su antsnukiais problematiška. retai kas pas mus prekiauja mažiems šunims skirtais antsnukiais.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 10 01, 15:55)
kol pirmasis buvo mažas, vedžiojom su petnešėlėm.

o kai atsirado kalytė, tai užmovėm jai tas pačias petnešėles.

Biškį atsargiau su tom petnešėlėm - jos narina alkūnes.
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2007 10 01, 15:11)
Biškį atsargiau su tom petnešėlėm - jos narina alkūnes.

kaip narina? ar iš viso tada negalima, ar čia nuo šuns dydžio priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 10 01, 17:14)
kaip narina? ar iš viso tada negalima, ar čia nuo šuns dydžio priklauso?

Mano nuomone, geriau iš viso nereikia.O jauniems šunims ypač. Petnešos yra reikalingos darbui: kai kuriems šunims fasui, kitiems - rogių traukimui ar kitokiam. O gyvenime geriausia - antkaklis, grandinėlė, bet ne petnešos.
Atsakyti
Na o mes, vokietistai, visa amunicija vezames is Vokietijos, deja pas mus tokiu daiktu nera............
Atsakyti