Įkraunama...
Įkraunama...

Ankakliai, pavadėliai ir kiti reikmenys

QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 11 14, 15:48)
o pirkot lt ar siuntėtės per ebay? įdomu ar kokybė skiriasi, bet įtariu, kad neee smile.gif

As tai itariu juos urmu paperka ir tada jau per skelbimus pardavineja, kaip ir ultragarsinius antibarkus. As savo blondei is senuku dviratininko prisegama mirksiuka uz keleta litu nupirkau, visai mums gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@Lindrele@ @ 2013 11 14, 15:01)
Va radau kokia ten parduotuvė :
Akvazoo parduotuvė, PM "Urmas"
Pramonės pr. 16
Rytinė galerija 12 salė.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 11 14, 15:01)
As tai itariu juos urmu paperka ir tada jau per skelbimus pardavineja, kaip ir ultragarsinius antibarkus. As savo blondei is senuku dviratininko prisegama mirksiuka uz keleta litu nupirkau, visai mums gerai  biggrin.gif

Man irgi toks vaizdas susidaro,jie tenai juk apie 3-4e kainuoja
Atsakyti
QUOTE(@Lindrele@ @ 2013 11 14, 16:01)
Va radau kokia ten parduotuvė :
Akvazoo parduotuvė, PM "Urmas"
Pramonės pr. 16
Rytinė galerija 12 salė.

ačiūūū! bet 30lt, tai visai ne pigiai smile.gif randu ebay po 3 dolerius. va, - http://www.ebay.com/...=item56569860c4 ir dar
http://www.ebay.com/...=item232ee0e91b

QUOTE(cile @ 2013 11 14, 16:01)
As tai itariu juos urmu paperka ir tada jau per skelbimus pardavineja, kaip ir ultragarsinius antibarkus. As savo blondei is senuku dviratininko prisegama mirksiuka uz keleta litu nupirkau, visai mums gerai  biggrin.gif

gudriai, galvojau ir aš apie paprastą mirksiuką, bet bijau, kad tokio nepastebėčiau, nes numauna tarp medžių, krūmų ir kt šabakštynų. O per ebay čia kur radau, tai gaunasi pigiau nei 10lt, Lietuvoj pigiausiai radau 17-20lt, o pagal foto, tai tokie patys smile.gif turbūt bandysiu užsisakyti, nors ir reiks palaukti ilgėliau.
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 11 14, 14:14)
norėjau paklausti ar naudojat LED antkaklius kas nors? Jau antri metai gundausi juos nupirkti, nes nervina, kad kai tamsu, paleidi šunį, tai jo beveik ir neįžiūrėsi. Ar padeda jie? Ar tikrai tinka ant jo segti pavadėlį? nebus per silpnas, nesutrūks, ar naudoti geriau kaip antrą, papildomą antkaklį? labai laukiu nuomonių 4u.gif

Mano draugė turi pardavimui gražų, fyfišką biggrin.gif tai jis tvirtas, oho, grynai kaip antkaklis. Gi ir nuo kainos priklauso kokybė.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 11 14, 16:11)
Mano draugė turi pardavimui gražų, fyfišką biggrin.gif tai jis tvirtas, oho, grynai kaip antkaklis. Gi ir nuo kainos priklauso kokybė.

aišku priklauso. Bet palyginau foto, kur ebay tuos antkaklius parduoda ir kur Lietuvoj, tai tokie pat antkakliai. Tik lietuviai verslą daro ir dvigubą antkainį (jei ne daugiau) užsideda. Bet tai ir čia viskas normalu, nieko nesakau smile.gif tik esu taupus žmogus, tai man geriau paieškoti tokį pat daiktą pigiau nusipirkti, nei pult pirkti pirmą pasitaikiusį.
Gal įmeskit tą antkaklį pardavimui? Koks dydis? Ar labai fyfiškas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 11 14, 15:19)
aišku priklauso. Bet palyginau foto, kur ebay tuos antkaklius parduoda ir kur Lietuvoj, tai tokie pat antkakliai. Tik lietuviai verslą daro ir dvigubą antkainį (jei ne daugiau) užsideda. Bet tai ir čia viskas normalu, nieko nesakau smile.gif tik esu taupus žmogus, tai man geriau paieškoti tokį pat daiktą pigiau nusipirkti, nei pult pirkti pirmą pasitaikiusį.
Gal įmeskit tą antkaklį pardavimui? Koks dydis? Ar labai fyfiškas?  biggrin.gif

40 cm, rožinis ir žiba rožiniai. Nu fyfinis, į balių musiet eit galima g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 11 14, 15:19)
Gal įmeskit tą antkaklį pardavimui? Koks dydis? Ar labai fyfiškas?  biggrin.gif

Atsiunčia juk ne dykai . Tai gan panaši kaina ir gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 11 14, 17:42)
Atsiunčia juk ne dykai . Tai gan panaši kaina ir gausis  mirksiukas.gif

Galima keliese pasikooperuot tada tikrai bent perpus gaunas...biciule pakabuka su vardu is kazkur siuntes, tai tikrai pusiau gavosi. O pagaliau ne vien is ebay siuncias, yra ir tiesioginiu Kinijos ir pan.e-parduotuviu...aisku, reik tuo uzsiimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 11 14, 17:42)
Atsiunčia juk ne dykai . Tai gan panaši kaina ir gausis  mirksiukas.gif

tai kad dykai, daugumoj yra freeshiping'as. O kur ne freeshiping'as, tai jis vistiek kainuoja maždaug 0.99 dol. ir net ir tuo atveju gaunasi pigiau, nei pirkti Lietuvoj mirksiukas.gif
Atsakyti
tik nepamirskit kad is Kinijos siuntinukas menesi keliauja mirksiukas.gif
tai cia jau kaipkas nori.. ar laukti menesi ar sumoket siektiek daugiau ir gauti per kelias dienas smile.gif

del spalvu kurias gyvai turejus tai pastebejau kad is toliausiai matosi melyna ir balta.
pernai pirkau orandzini... tai kai rakose laikai melyna ir ta orandzini tai atrodo kad taippat sviecia, o kai suo laksto tai melynas is toli ziba, o tas kitas ziurek jau kurkas blankesnis atrodo...
Atsakyti
QUOTE(tvikse @ 2013 11 14, 20:15)
tik nepamirskit kad is Kinijos siuntinukas menesi keliauja  mirksiukas.gif
tai cia jau kaipkas nori.. ar laukti menesi ar sumoket siektiek daugiau ir gauti per kelias dienas smile.gif

del spalvu kurias gyvai turejus tai pastebejau kad is toliausiai matosi melyna ir balta.
pernai pirkau orandzini... tai kai rakose laikai melyna ir ta orandzini tai atrodo kad taippat sviecia, o kai suo laksto tai melynas is toli ziba, o tas kitas ziurek jau kurkas blankesnis atrodo...

žinau, bet kažką turi aukoti - arba laiką, arba pinigus. Tai man kol kas pigiau gaunasi paaukoti laiką ir pakentėti dar truputį be antkaklio biggrin.gif juolab, kad jau antri metai sprendžiu šią dilemą, tai dar ar mėnesis, ar keli nieko nepakeis.

va, tik aš kaip tik apie raudoną/oranžinį galvojau. Kažkaip galvojau gal ryškūs būtų. Bet mėlyno nenoriuuuu... ne mano spalva biggrin.gif doh.gif
Atsakyti