Sveiki gyvūnų mylėtojai.
Nors tema senai tyli, bet tikiuosi, atsakymų sulauksiu. Noriu pirkti automatinį pavadėlį šuniukui ir nežinau kokį rinktis: juostinį ar su virvele. Teko girdėti, kad juostiniai linkę susivelti ir paskui normaliai nesugrįžta į vietą. Prašau pasidalinti savo patirtimi ir padėti apsispręsti. Ačiū
Juostinį. Maniškis nesivelia visai, plius nepjausto rankų ir šuns kojų.
Naudoju su virvele ir matau tik vieną minusą, kas už virvelės sugriebus šuns jau nesulaikysi (pas mane šuo nemažas), nes gali be rankos likt, o šiaip nei susipainioja, nei persisuka Be to nepirkit pigaus varianto, nes kiek teko su šunų šeimininkais kalbėt, kas pirko papigiai - visi metė pinigus į balą o aš flexi firmos naudoju jau ne vienus metus ir puikiai laiko
Laba ačiū merginos už atsakymus. Aš irgi iš tikrųjų apie flexi galvoju, nes daiktas visgi naudojamas kasdien, tai norisi, kad ir kokybiškas būtų
norėjau paklausti ar naudojat LED antkaklius kas nors? Jau antri metai gundausi juos nupirkti, nes nervina, kad kai tamsu, paleidi šunį, tai jo beveik ir neįžiūrėsi. Ar padeda jie? Ar tikrai tinka ant jo segti pavadėlį? nebus per silpnas, nesutrūks, ar naudoti geriau kaip antrą, papildomą antkaklį? labai laukiu nuomonių
As naudoju, ant neilgo plauko matos puikiai. Aisku jie vienam sezonui. Ant ju pavadzio nesegu, nes mano sunys dideli-nelaiko ju toki antkakliai
kodėl tik vienam sezonui? aš kaip supratau, tai ten keičiamos batareikos yra ar pan. m? dar įdomu, kuri spalva matosi ryškiausiai, geriausiai?
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 11 14, 15:41)
kodėl tik vienam sezonui? aš kaip supratau, tai ten keičiamos batareikos yra ar pan. m?
Man laiko jau antrą sezoną, baterijos nekeistos dar, o ir sušlapinęs šuo buvo višiskai (išsimaudė Nemune ) Pavadėlio ant jo nesegu.
susidarau įspūdį, kad visai neblogas daiktas, nes saviškės ne tik vakarais nematau, bet ir žiemą sniege. Tai turbūt pagelbėtų toks daiktas.
o pirkot lt ar siuntėtės per ebay? įdomu ar kokybė skiriasi, bet įtariu, kad neee
o pirkot lt ar siuntėtės per ebay? įdomu ar kokybė skiriasi, bet įtariu, kad neee
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 11 14, 15:48)
susidarau įspūdį, kad visai neblogas daiktas, nes saviškės ne tik vakarais nematau, bet ir žiemą sniege. Tai turbūt pagelbėtų toks daiktas.
Mano šuo juodas tai aš tokiu metu išvis jo nematau ir dar vaikštau vakare pamiške. Turiu žalios spalvos, toks gana ryškokas Aš pirkau Bazėje, mokėjau iki 30Lt.
Kuriam sandėli?