QUOTE(Silwer @ 2010 01 20, 17:49)
Okas per molio vanduo ir silicio vanduo
apie silicio akmenukus ir vandenį jau parašiau, o molio vanduo yra virintas arba filtruotas, arba tas pats silicio vanduo, į kurį iš vakaro įmaišau du šaukštelius balto ventiliuoto molio, skirto gėrimui (pirkau www.nimfali.lt), o ryte tik nubudusi išgeriu. Valgyti galima mažiausiai po pusvalandžio.
Čia pati apatinė nuoroda (PDF formato failas) yra apie molio naudą.
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 20, 17:56)
Valiausi organizmą klizmomis, badavau po savaitę (tik vanduo), pasakysiu atvirai, net urinoterapiją išbandžiau, žoles visokias ir t.t ir man pavyko apmalšinti ligą, jos neužmušiau, bet prasivaliau nuo šlamšot, kurį buvau sukaupusi...pakeičiau mąstymą, mitybą, pradėjau mankštintis, gavau naujos veiklos (vėl mokausi, pakeičiau darbą)...o va birželį vėl nauji pokyčiai
kažkaip tikiu, kad pokyčiai pirmiausiai turėjo prasidėti galvoje, taip? Ir ar sunku persilaužti tokiam badavimui pirmą kartą?
kokie džiugūs pokyčiai, super
QUOTE(saunuole_ @ 2010 01 20, 18:14)
gal tu eisi
velniop su savo reklamom?
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 20, 18:38)
nuo persalimo: karstas pienas, medus ir saukstelis sio kokosu aliejaus.
Zymiai labiau man patiko Harvis ir Merilina Dajamondai "Sveikata visam gyvenimui". Principas kaip ir Brego, bet ne taip viskas uzastrinta. Gaila, kad vis pakartotino leidimo nera. Praganiau as sia savo knyga, bet visgi atkapsciau internetini varianta
kakavos sviesto čiulpimas labai padeda gerklei, kuri susirgus pasausėja, atsiranda kosulys, sutepamos balso stygos
ar labai didelės apimtis ta knyga? Gal ją įmanoma el.paštu gauti?
QUOTE(Žiogelis @ 2010 01 20, 19:29)
Tik gaila, kad žalumynai dabar tik parduotuviniai - neprisiauginau, neprisidaiginau pati
Bet kitai žiemai pasiruošiu
aš kažkaip kaip tik parduotuvinių labai baidausi
Kai pamačiau per Gamtos patrulius pernai, kad papūga užlesė salotų ir nugaišo, tai....
mes išvis atsisakėm visų pomidorų ir agurkų šviežių šaltuoju metu - verčiamės su tėvelių žiemai paruoštomis marinuotų daržovių atsargomis iš savo daržo
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 20, 19:30)
Nuostabi tema, seniai apie tokią svajojau
O aš pasidžiaugsiu savo augintiniais - ridikėlių ir bazilikų daigeliais
tai kam reikėjo tiek laukt
juos žemėj reikia daiginti, ar marlės užtenka??? Ir kokios kainos? Nes Biotekos puslapyje jų nėra, arba aš žiūrėti nemoku
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 20, 19:45)
o veliau kaip prasidejo ziaurus pilvo diegliai,
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 20, 23:58)
Celiakija - labai dažna virškinimo trakto liga. Tai pastovus baltymo gliuteno (glitimo), esančio kviečiuose, rugiuose, miežiuose netoleravimas. "
bet greiciausiai bus musu versija,kad po valgi geri misini,taip negalima, nes puvimas ir rugimas vyksta zarnyne.
merginos, žinokit gali būti tiesiog alergija kažkokiai sudedamajai daliai. Man panašiai daigo nuo ruginės duonos, alergija rugiams. Ir kuo mažiau tas grūdas perdirbtas, tuo stipriau pasireiškia.... Hibisco, linkiu tyrimų ir eksperimentų keliu išsiaiškinti, kas galėjo tokią reakciją sukelti, kad nuo nemalonių netikėtumų apsisaugotum ateityje
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 21, 08:39)
faktiškai mane beria viskas, kad pirkta iš parduotuvės
užtat mano maisto racionas be galo ribotas.
Šiaip klausimas- o kam jums tie papildai, jeigu viską galima normaliai kompensuoti maistu?
o gal galima apytikslį tavo valgiaraštį sužinoti?
Gal ką pavyks nusižiūrėti
nes aš asmeniškai nesu tikra, kad visko gaunu su maistu. Plius, vitaminų gėrimas padeda efektyviai apsisaugoti nuo ligų, peršalimų, išvengėm sėkmingai pirmos gripo bangos
Ir aš ribota - riešutų, sėklų nuolat ir periodiškai vartoti negaliu, nes beria. Aliejai, spausti iš jų - geriau nepasakosiu, kaip į nosį pasilašinau šaltalankių aliejaus iš vaistinės, pagaminto saulėgrąžų pagrindu
Jūros gėrybės tik per "šventes", vaisiai irgi tokie man abejotinės vertės parduotuviniai. Dar gerai, kad bent nuo žolių nieko nenutinka.
bet turiu ir perspėti visas, kad nuo vitaminų pertekliaus atsiranda vadinamosios autoimuninės ligos (Cikadelė pataisys, jei nusikalbėsiu
), o tada organizmas ėda pats save, atsiranda įvairių negalavimų, ligų, o stiprinti imuniteto neįmanoma nei su vitaminu C, nei su ežiuole, nei... Žodžiu, trapus be galo reikalas ta mūsų sveikata