merginos, o gal kam aktualu, kaip svori uzsiaugint? mano svajone kokiais 5 kg pasunket... nes dabar susivedus duomenis i KMI skaiciuokle man ismeta atsakyma: "greasia issekimas nuo bado" kas yra visiska nesamone, nes valgau praktiskai kaip normalus vyras
reiktu kokio atvirkstinio varianto negu organizmo valymas. kokio nors "geresnis maisto isisavinimas" ar pan nes dabar ka besuvalgius i tulika lekiu
RADAU !!! Cia is islamo puslapio, kurio jau neduoda kazkodel atidaryti, bet ji atidarant, ismete ta straipsni pabaltinta ir po apacia va!!
Literatūra: Dr. med. Reckeweg, Hans-Heinrich: Scweinefleisch und Gesungheit [Kiauliena ir sveikata], Baden-Baden (Vokietija), 1977.
Ar matot kokia sena tiesa?? 1977 m!!
Daba namo negaliu iseit - dar radau Vokietijos knygynuose sia knyga- 3.50 eur . Katiniene- gal vertimas yra ?? - mamai dovanu nupirktum
Literatūra: Dr. med. Reckeweg, Hans-Heinrich: Scweinefleisch und Gesungheit [Kiauliena ir sveikata], Baden-Baden (Vokietija), 1977.
Ar matot kokia sena tiesa?? 1977 m!!
Daba namo negaliu iseit - dar radau Vokietijos knygynuose sia knyga- 3.50 eur . Katiniene- gal vertimas yra ?? - mamai dovanu nupirktum
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 17:39)
aš turiu Tulsi ciberžolę, kažin, ar gera O kam tu ciberžolės dedi į varškę, ką ji duoda??
merginos, na bet mūsų tandemas vistik nepakartojamas
merginos, na bet mūsų tandemas vistik nepakartojamas
Suteikia spalva ir skoni, aisku ir dar kazka gero ta ciberzole duoda, o pati recepta is jogu suzinojau, kaimyne tuom domisi, dar ir paragauti dave, patiko, ir patiko, kad greitai paruosiamas, kas labai tinka pusryciams, tik gerai yra, viska sudejus ir ismaisius duoti pastoveti 5-10 min, - cia skoniui igauti
apie ciberžolę
mano supratimas iki šiol siekė, kad jos reikia dėti į ryžius, makaronus, kad pastarieji būtų lengvai suvirškinami ir neapsunkintų skrandžio
mano supratimas iki šiol siekė, kad jos reikia dėti į ryžius, makaronus, kad pastarieji būtų lengvai suvirškinami ir neapsunkintų skrandžio
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 14:51)
kiekvieno mano ryto ritualas: molio vanduo, minimum po pusvalandžio suvalgau porą šaukštų iš vakaro silicio vandenyje užmerktų avižinių dribsnių ir du taip pat mirkyti migdolai be luobelės (Green'e perskaičiau, kad sveika ).
nuo molio vandens apskritai savijauta, virškinimas susireguliavęs, o avižos padeda plaukams - jie žvilga bei, naudojant ir kitas kosmetikos priemones, atauginėja ežiukas
Diva:), jei radai tą receptą, tai įkelk ir čia Niduliai liks tik pavadovauti, kaip jį panaudoti realybėje
nuo molio vandens apskritai savijauta, virškinimas susireguliavęs, o avižos padeda plaukams - jie žvilga bei, naudojant ir kitas kosmetikos priemones, atauginėja ežiukas
Diva:), jei radai tą receptą, tai įkelk ir čia Niduliai liks tik pavadovauti, kaip jį panaudoti realybėje
Okas per molio vanduo ir silicio vanduo
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 14:22)
man iškart labai įdomu, kuo tokie jautrūs žmonės kaip tu išsivalė organizmą Man kontaktinis dermatitas nuo nikelio ir jo turinčių, sukaupiančių maisto produktų...
AD turiu nuo vaikystės, tiksliau kūdikystės, nuo 1 mėn amžiaus mano vaikystė paženklinta nuolatiniais bėrimais, rūbai tik ilgom rankovėm net karštą vasarą, nes rankos kruvinos būdavo. Anafilaksinis šokas ir vos atkapstė, nes taip norėjau, kad pasislėpusi nuo tėvų suvalgiau 1kg mandarinų (o man išvis negalima vienu žodžiu, tėvai man nepadėjo gyventi, tvarkytis...bet išmokau gyventi, išmokau prisitaikyti...bet...2008 rudenį mane ištiko didelė krizė, 7 kartais ligoninėse, dexametazono dozės anyway, ne diagnizę čia pasakot atėjau- vienu žodžiu...medikai man prognozių nedavė- vienas iš sunkiausių atvejų, kokį jie matė...nenoriuprisiminti, kokia buvau...tada pasakiau sau stop- nenoriu mirti, noriu gyventi...forume radau vegetarų skyrelį, Polio Brego pasekėjų...Valiausi organizmą klizmomis, badavau po savaitę (tik vanduo), pasakysiu atvirai, net urinoterapiją išbandžiau, žoles visokias ir t.t ir man pavyko apmalšinti ligą, jos neužmušiau, bet prasivaliau nuo šlamšot, kurį buvau sukaupusi...pakeičiau mąstymą, mitybą, pradėjau mankštintis, gavau naujos veiklos (vėl mokausi, pakeičiau darbą)...o va birželį vėl nauji pokyčiai O mano atsa į užduotą klausimą būtų toks- pirmiausia visiškas išsivalymas, kaip sakant atverčiamas naujas gyvenimo knygos lapas...tada itin didelė maisto ir gyvenimo kontrolė...bet pamažu tai nebetampa kontrole, o tiesiog gyvenimo būdu, kurį pamėgsti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 01 20, 16:16)
o siaubas bet atsisakyti kiaulienos kol kas negalėčiau. tuo labiau, kad valgom eko - tiek kiaulieną, tiek jautieną. man mėsa skanu kol kas.
be AD turiu dar sunkios formos migreną (ne iki galo ištirta), gydytojai juokiasi išmano pastebėjimų, bet...pastebėjau, kai atsisakau mėsos- AD ir migrena ženkliai sumažėja.... kadangi prieš kelias savaites vėl pastebėjau blogus požymius, vėl nevalgau mėsos ir viskas pagerėjo...galima sakyti visi tie dalykai yra paremti eksperimentais su savimi- nes mano sveikata yra tokia bloga, aš negaliu gerti vaistų (beveik jokių), nes mane alergizuoja beveik visi vaistai, kateteriai ir pan, taip kad eksperimentuoju ir ieškau natūralių būdų kaip išgyventi...
Daug kas pasmane paremta iš medicininės, sveikatos požiūrio (be to, pati esu med. studentė), todėl derinu tradicinę mediciną su ta netradicine
Tai tiek gal kam bus naudingos ir mano žinios malonu bendrauti
sveikos, o as siulau buda, kaip sveikai pasigaminti maista gamtoje ir ne tik. tai ekoligiska ir ekonomiska. multi-grilis Cobb nereikalauja ugnies, idegimo skyscio, riebalu, maistas buna sultingas ir sveikas, gaminant su Cobb maiste nesikaupia kancerogenai. nekenkia nei Jums, nei aplinkai. issami informacija www.cobb.lt
Satura-Katutis, katutis, katuciukas, katuuuuuutis bet jau tavo kuriamu temu grozis, tai negaliu atsigrozeti, tokie skoningi paveikslai, saunuole
Diva, ale kaip graziai uzvadinai mano misinuka : )
RKatyte taip graziai man i az papasakojo poveiki, net smagu
Dabar mergaites prisimename maisto derinimo principus ir baltymu bei angliavandeniu dienotvarke ir buname grazios, lieknos ir sveikos:)
Smagiausia, kad tai ne dijieta ir svoris negrizta, kaip nuo dijietu-jo jo efektas. Mano mama 22 kg numete ir liuks:)
Papildyta:
nuo persalimo: karstas pienas, medus ir saukstelis sio kokosu aliejaus. Man tikrai padeda, anyta prigirdziau-padejo ir jai. Pameginkite, kurios nevimcioja nuo pieno
Papildyta:
Dieve svenciausiasi, kiek gi tu iskentejai ir kaip gi tu iskentejai......
Polis Bregas man kiek per stipriai "perlenkes lazda" ir labai jau jis man maksimalistas. Zymiai labiau man patiko Harvis ir Merilina Dajamondai "Sveikata visam gyvenimui". Principas kaip ir Brego, bet ne taip viskas uzastrinta. Gaila, kad vis pakartotino leidimo nera. Praganiau as sia savo knyga, bet visgi atkapsciau internetini varianta
Diva, ale kaip graziai uzvadinai mano misinuka : )
RKatyte taip graziai man i az papasakojo poveiki, net smagu
Dabar mergaites prisimename maisto derinimo principus ir baltymu bei angliavandeniu dienotvarke ir buname grazios, lieknos ir sveikos:)
Smagiausia, kad tai ne dijieta ir svoris negrizta, kaip nuo dijietu-jo jo efektas. Mano mama 22 kg numete ir liuks:)
Papildyta:
nuo persalimo: karstas pienas, medus ir saukstelis sio kokosu aliejaus. Man tikrai padeda, anyta prigirdziau-padejo ir jai. Pameginkite, kurios nevimcioja nuo pieno
Papildyta:
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 20, 18:56)
AD turiu nuo vaikystės, tiksliau kūdikystės, nuo 1 mėn amžiaus manonoriu gyventi...forume radau vegetarų skyrelį, Polio Brego pasekėjų...Valiausi organizmą klizmomis, badavau po savaitę (tik vanduo), pasakysiu atvirai, net urinoterapiją išbandžiau, žoles visokias ir t.t ir man pavyko apmalšinti ligą, jos neužmušiau, bet prasivaliau nuo šlamšot, kurį buvau sukaupusi...pakeičiau mąstymą, mitybą, pradėjau mankštintis, gavau naujos
Polis Bregas man kiek per stipriai "perlenkes lazda" ir labai jau jis man maksimalistas. Zymiai labiau man patiko Harvis ir Merilina Dajamondai "Sveikata visam gyvenimui". Principas kaip ir Brego, bet ne taip viskas uzastrinta. Gaila, kad vis pakartotino leidimo nera. Praganiau as sia savo knyga, bet visgi atkapsciau internetini varianta
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 20, 18:38)
matai, aš manau, kad Polis Bregas visgi orientuotas į sveikatos problemų turinčius žmones, jeigu tenkina sveikata, svoris (kam tai aktualu), tai nemanau, kad reikalingas toks griežtas badavimas. Aš ir Malachovą skaitau- ten pateikiami pavyzdžiai, kai badaujama 30 dienų..... Bet....kaip aš galiu neigti naudą- jei pati esu to pavyzdys, kaip galima išsikapstyti...bet kiek reikia valios ir pastangų džiaugiuosi, kad forume atradau nuostabių žmonių, su kuriais šnekėdavausi, mane palaikydavo ir ištverdavau, o kuo daugiau badauji- tuo lengviau
O nemeginai "gydymas sultimis"??
nemeginai naturaliu, pacios spaustu, sulciu dietos?
nemeginai naturaliu, pacios spaustu, sulciu dietos?
QUOTE(Satura @ 2010 01 20, 18:09)
apie ciberžolę
apie ciberžolę nežinojau, bet ji taip pat papildys mano prieskonių dėžutę
Aš beveik visur dedu baziliką, labai gerai taip pat padeda virškinimui. Mano brolis svečiavosi vasara pas mane (jis dar eina į mokyklą) tai turi problemu su vidurių užkietėjimu. Tai vis prašydavo kad pabarstyčiau tų žolelių, sakė jam labai gerai padeda
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 20, 18:56)
AD turiu nuo vaikystės, tiksliau kūdikystės, nuo 1 mėn amžiaus mano vaikystė paženklinta nuolatiniais bėrimais, rūbai tik ilgom rankovėm net karštą vasarą, nes rankos kruvinos būdavo.
Labai gerai kad pasidalinai savo patirtimi ir išgyvenimais. Labai linkiu tau sveikatos
Šaunuole kad pakeitei savo gyvenimo būdą.
Kai paskaitau kokių problemų turi kiti, tai atrodo ne viena aš čia neatsiplėšiu nuo gydytojų kabinetų
Sveikos, priimkite ir mane Aš irgi bandau kažkaip keisti gyvenimo būdą, o kodėl - net nežinau, kažkoks nenumaldomas troškimas atsirado gyventi kitaip
Kiaulienos jau seniai negaliu pakęsti net kvapo. Ypač kvapo
O dabar skaitau vieną tokią rusišką knygą apie žaliavalgystę. Ten labai jau idealizuojami "žalieji kokteiliai", t.y. žalumynai trinti su vaisiais (kokteilinėje). Rašoma, kad žalumynų (salotų, špinatų, morkų, burokėlių lapų, visokių kitokių šakninių daržovių lapų, laukinių žolių (dilgėlių, balandų, kiškio kopūstų, garšvos) žmogus turi valgyti labai daug. ten rašoma, kad iki 1 kg kasdien. Na, su tokiais kiekiais man kol kas nelabai, bet pradėjau rytais gerti tokius kokteiliukus. Labai skanu ir tikrai šaunūs pusryčiai išeina. Tik gaila, kad žalumynai dabar tik parduotuviniai - neprisiauginau, neprisidaiginau pati Bet kitai žiemai pasiruošiu O dabar labai laukiu pavasario Dar į tokį kokteilį įdedu porą šaukštų maltų lino sėmenų. Jose labai daug ląstelienos, o ląsteliena - kaip žarnyno šluota.
Kiaulienos jau seniai negaliu pakęsti net kvapo. Ypač kvapo
O dabar skaitau vieną tokią rusišką knygą apie žaliavalgystę. Ten labai jau idealizuojami "žalieji kokteiliai", t.y. žalumynai trinti su vaisiais (kokteilinėje). Rašoma, kad žalumynų (salotų, špinatų, morkų, burokėlių lapų, visokių kitokių šakninių daržovių lapų, laukinių žolių (dilgėlių, balandų, kiškio kopūstų, garšvos) žmogus turi valgyti labai daug. ten rašoma, kad iki 1 kg kasdien. Na, su tokiais kiekiais man kol kas nelabai, bet pradėjau rytais gerti tokius kokteiliukus. Labai skanu ir tikrai šaunūs pusryčiai išeina. Tik gaila, kad žalumynai dabar tik parduotuviniai - neprisiauginau, neprisidaiginau pati Bet kitai žiemai pasiruošiu O dabar labai laukiu pavasario Dar į tokį kokteilį įdedu porą šaukštų maltų lino sėmenų. Jose labai daug ląstelienos, o ląsteliena - kaip žarnyno šluota.