Blyn diedulis grizo, o valgyt dar nepagaminta, mirkstu cia
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 27, 15:25)
Tikrai nesigincysiu
! Kiekvienas darom taip, kaip mums geriausia. Bet kad eko ( nebutinai tik eko) maitintis brangu labai, nesutiksiu niekada- yra kitu dalyku, ne tik prekes kaina...
Brangu labai gal ne, bet brangiau tai tikrai...kol kas leidziu sau nepirkt pigiausiu prekiu ir priekabiauju prie sudeciu
QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 15:33)
tai noriu asmeniškai paklausti, ką reiškia terliotis su jogurtu? (Šiaip labai net smagu, kai rašo jo negaminantis žmogus
). Į sausą švarų puodą įpilu pieno, pašildau jį, kol mažasis pirščiukas iškenčia skaičiuojant iki 15-os, nukeliu, įberiu bakterijų, išmaišau, susuku į apklotą ir palieku nakčiai. Tai kiek čia tos terlionės?
Palyginti su kokių kotletų gamyba, tai smulkmena
Apie varškę jau pasisakiau - jos gamyba nesudėtinga, bet maža išeiga - man neapsimoka
na, jei višta priedėlis prie garnyro, daržovių, tai kaip tik puiki išeitis nehormoninio viščiuko gabalėlis
Ar geriau pirkti nežinia kuo ir kaip auginto gyvulio mėsą, ypač kiaulieną?
Mes juk ne tik viščiuką perkam, bet ir kalakutieną. Kažkaip raudonos mėsos suvalgomas kiekis sumažintas iki minimumo
žiopla, neparašiau - per vienus metus tiek išeina. Lyginau mėgtą jogurtą iš PC ir tą, ką gaminu. Išėjo maždaug toks skirtumas
A jo?
aga nesu dariu jogurto, kazkaip galvojau, kad ten rauginamas pienas...prisiminiau kaip patys bandem raugintis, ai pastoviai praziopsodovom ta momenta kai jau...o cia gi pasirodo bakterijos yra
o tai kiek laiko toks jogurtas galioja? skonio aisku nenupasakosit, ale kaip suprantu ne visiems patinka...itariu ir man nepatiktu...o ir siaip pastebejau, kad jogurto nemegt pradejau
Jetus gi nekalbu, kad geriau hormoninis visciukas
Man tiesiog idomu koki maista perkat ir dar sakot nera jau taip brangu, nesipleciant i mitybos iprociu keitima, nes maniskiai nedaug skiriasi nuo jusu daugelio minetu
Va paskaiciau cia jusu, sekantis pirkinys bus druska...o ir apie duonkepe reikes rimtai pagalvot
O ir siaip man jau noras uzejo ir putpeles paciai augint
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 27, 15:48)
džiov.vaisiai ir riešutai (juos dabar stengiuosi pirkti eko, SP arba Maximoj eko skyrely, kai pasiskaičiau, kaip džiovinami ne eko)
dar reikia atrasti patikimus daržovių ir geros mėsos pardavėjus ir daug maž gerai
O kas apie dziovinima??
Riesutus perku tik kevalais, negliaudytus
Va man irgi baisiai aktualus klausimas, kur rast tuos patikimus pardavejus...vis tikiuosi, kad cia bendrom jegom surasim
QUOTE(Rasma @ 2010 01 27, 16:08)
Rafinuoti naudingo ir reikalingo organizmui gal ir neturi, bet bent jau neturi nuodingo
Oho, cia man naujiena
Vis tik dekingas jusu darbas, jei teisingai supratau