QUOTE(Diva:) @ 2010 01 27, 13:04)
Taip, zveja namie gerai tureti, o jei neturi? Man tik tetis pazvejoja, bet tik pavasari, vasara, rudeniop- tai jau kai gaunu kokia lydekaite is kaimo, kur ezeras vidury misko , tai branginu kiekviena kasni ir uzsisaldau ir taupau...
kad ir nervina mane kai išvažiuoja keliom dienom, o paskui pargrįžęs kelias dienas miega- ilsisi bet vistiek smagu o vasarą išvis mums kaifas- prižejoja karšių, o mes kaime rūkyklėlę turim, paprieskoniuojam ir senoviniu būdu su pagaliukais ir virvutėmis rūkom patikėkit, parduotuvėje ar turguje tokios skanios nėra :
Va tvarkausi virtuvę ir man klausimėlis iškilo, dažnai galvoju- kažkur ar neštis ar parsinešti, naudojam plastmasinius indus....ar visi jie geri? čia mačiau forume tokią a la sekta ar tais tupperware vadinasi, ten perka brangiausius plastmasinius indus, atseit sveiki jie, o visi kiti ne šiaip vistik svarbu, kokia plastmasė naudota tam indeliui pagaminti...gal kas pasidalinsit mintimis, kur nešiojatės maistą, pvz į darbą ir šiaip gal ką įdomesnio pasiūlysit iš anksto dėkavoju
QUOTE(Rasma @ 2010 01 27, 13:22)
Kepimui keptuvei audoju alyvuogių aliejų.
vat klausimėlis, seniai domiuosi tais aliejais, tai daug kur radau, kad mūsų platumai (nežinau ar tinka šis išsireiškimas) labiau tinka visgi aliejai iš augalų, augančių mūsų šalyje (platumoje, čia sąlyginai)- t.y rapsų, saulėgrąžų.....tai va galvoju, ar taip gerai tas alyvuogių buvau jau pripratusi prie jo savotiško skonio, bet paskaičiusi suabejojau ir vėl naudoju rapsų mėtausi taip sakant, renkiuosi