Jezau kaip greit snekat
Ale negali neskaityt, gi labai aktualu
Nu nesuprantu kaip jums eko maistas ne brangiau
...jauciuosiu kaip is marso paklausius tokiu kalbu
dabar ilindau i taupanciu tema, tai isvis issiziojau kiek mazai maistui isleidzia, kaip suprantu ten daug kas pigiausia perkama, o netaupyt negaliu siais laikais, vyrui vel mazins alga, jau trecia ar 4 karta
man nuplauks pinigai uz vaikus
QUOTE(violence @ 2010 01 27, 09:57)
Košė kokių grūdų. Valio, kad yra ustukių malūnas, kruopų kaina nesikandžioja. O kiros, importuotos kruopos, dribsniai, ryžiai ir t.t.? 500g. - 13lt. To pokelio mūsų šeimai nepakanka dviem kartam. Taigi renkiesi pirkti kitos kainos dribsnius
Užsimano blynų, aliejų kepti pilti keptuvėn gerą man ranka nekyla, negaliu
perku vėlgi kepimui konkrečiai Vilniaus saulėgrąžų. Nereikia 2cm aliejaus, nedaug reikia, bet reikia
Pietūs: Sriuba, na tą sumakaluoju visad iš savo augintų daržovių. Mėsa. O vat su mėsa mum nuskilę
Turim pažįstamą, kuris taip pat vadovaujasi eko/sveikos gyvensenos tikslais ir augina atsakingai paukštieną įvairią ir avis. Avis nušauna iš didelio atstumo, kad jos streso nepatirtų ir t.t.
Tai pirkom neseniai kalakutą - 16kg svėrė
užteks geram pusmečiui
Pas tą žmogų mėsytę perkam, o veršiuko mėsą iš molytų regione esančio eko ūkio.
Taip Uzstukiu malunu ir as labai dziaugiuosi
Bet eko makaronu, ryziu kaina kosmine, dribsniai net ne eko man yra brangu.
Alieju as perku prie Rausves esancioj parduotuvelej, toje mazoje, maciau jo buna IKI...jis apie 10 lt kainuoja, as perku saulegrazu. Aliejus pas mane nera greit einamas produktas, o eko tikrai skalsesni
Kaip faina del mesos, o ar butu galima ir man is ju pirkt?
QUOTE(Rasma @ 2010 01 27, 10:16)
Visgi tepti iš išorės, tai ne tas pats kas gerti į vidų. Ir niekas manęs gyvenime nepriverstų maistui naudoti nerafinuotą abrikosų kauliukų, vynuogių kauliukų, rapsų, sojos, medvilnės, net saulėgrąžų aliejaus (dėl jo didelio vaškingumo) nerafinuoto nevartočiau.
o kodel??
QUOTE(Rasma @ 2010 01 27, 10:34)
Oi, žinokit...aš tada skiriuosi suvartojimo kiekiais
oho, tikrai, kad kiekiai skiriasi. Nesam mes edrunai, bet man atrodo, kad daugiau suvalgom, nors aisku reiketu paskaiciuot
QUOTE(wilike @ 2010 01 27, 10:40)
uzvakar valgem makaronai virti su kariu, baziliku. Padazas: keptas farsas, paskui sudetos morkos, koncervuoti kukuruzais ir uzpilta naminiu pomidoru padazu, plius prisokiai, kurie tik i galva sauna. Makaronus supilu i vidu, vsikas dar pasildau ir niam niam.
kas per naminis pomidoru padazas?? labai sudomino
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 27, 10:43)
Saldiklyje turiu prisidarius koldunu su darzovemis. Miltai, aliejus- eko, darzoves Babtu ukio
O Babtu ukio produkcija Girtupio turgelyje perki??
Tiesa buvau Zaliakalnio turguje, apziurejau vistu pardavejas, radau tavo mineta jauna pardaveja...ale nekilo ranka pirkt vistos nuo kedes
O del Violey.com galiu nuliudint, ka tik uzsakyma padarem, Violence cia tuo uzsiima...na bent jau kitam kartui zinosi
Merginos o kur ir kokia perkat zuvi??
Papildyta:
QUOTE(violence @ 2010 01 27, 11:43)
ankščiau tikrai košės ir kt rytiniai malonumai būdavo, šaim daržiukį yra taip
ustukiai ne visų kruopų gi turi
nėra dribsnių, nėra grikių, kuskuso, sorų ir t.t. va mačiau ryžiai atsirado
jie ką turi? avižas, miežius ir manus su sėlėnom?
Uzstukiai tikrai turi eko grikiu, nes tai bene vienintele valgoma kose pas mus, na dar manai, ale as jos pakest negaliu, nes reikia virt piene, o pieno nemegstu