QUOTE(rytorasa @ 2010 01 26, 20:39)
Mergaitės, nepamirškit, kad valydamos žarnyną turite gerti labai daug vandens. Tik tada mišinys darys savo darbą žarnyne..
Per visą dieną ar tada, kai geriu tą mišinuką?
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 21:11)
man panos šiame skyrelyje išaiškino, kad būna vištos dedeklės, kur kiaušiniams dėti skirtos, ir yra broileriai, kurie dėl genetinių ypatybių į mėsą eina. Todėl jeigu broileris, tai dar nereiškia, kad blogai
Mano tėvai seniau dėl savęs augindavo po kelis tuos mėsinius viščiukus. Jokiais hormonais nemaitino, bet užaugdavo greitai ir dideli. Tai priklauso nuo veislės. Gi ir karvės yra mėsinės ir pieninės
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 26, 21:42)
Žiemą man parduotuviniai pomidorai būna be kvapo ir be skonio Užtat kaip gera vasarą iš sodo parsivežti užaugintų be jokių trąšų Tokius tai galiu kilogramais kasdien valgyti, ypač su grietine ir druska. Net seilė nutįso
Ot žinokit per Kalėdas dar naminius pomidorus valgiau Nežinau, kaip juos išlaikė MB tėvas, bet naminiai, kvepiantys ir skanūs, ir nieko netręšia Kartais reikia labai gerai žinot, kaip laikyt, kokiom sąlygom, kada nuskint ir pan., va taip galima vos ne visus metus valgyt namines daržoves. Mano tėvai augina obuolius, pavasario vidury jie būna dar nesuvytę ir skanūs Šeimai per daug jų, nes sodas labai didelis, tai tėtis ir į turgų nuneša ir moteriškės kaltina, kad lenkiški
Papildyta:
QUOTE(wilike @ 2010 01 26, 21:58)
IKi KT gėrimo, t.y. iki tol kol baigiau gerti nebuvau žinojus ką reiškia galvos skausmas.
Nuo to laiko tik prezervatyvai ir tikrai nieko blogo (nebent kad baisiai brungūs LT). O dėl tų vaisingų dienų aš jaučiu tiesiog kada buna Bet vistiek saugomės. O žinau dėl to, kad užeina super didelis noras meilei. Pagalvoju apie gyvūnus, tai irgi kai sako karvė pakilo, tai vadinasi vaisingos dienos Vienu žodžiu,MB sakė esu laukinė patelė
Nuo to laiko tik prezervatyvai ir tikrai nieko blogo (nebent kad baisiai brungūs LT). O dėl tų vaisingų dienų aš jaučiu tiesiog kada buna Bet vistiek saugomės. O žinau dėl to, kad užeina super didelis noras meilei. Pagalvoju apie gyvūnus, tai irgi kai sako karvė pakilo, tai vadinasi vaisingos dienos Vienu žodžiu,MB sakė esu laukinė patelė
Na vis kalbat ir kalbat... Prikalbėsit ir mane greit mest Nors neįsivaizduoju gyvenimo be jų...