QUOTE(Žiogelis @ 2010 01 26, 10:50)
Man nebūna migreninių galvos skausmų, ir apskritai galvą skauda retai, bet šitą fenomeną irgi esu pastebėjusi. Jie tenka užvalgyti mėsos (pvz.: svečiuose jaučiu, kad šeimininkai pasijus nepatogiai, nes nežinojo ir nepasiruošė vaišinti vegetarę
), man pradeda skaudėti galvą. Nestipriai, bet skauda.
geros mintys. Tik aš esu labai pripratusi prie druskos, ir visa mano šeimyna irgi
Nežinau, kaip nuo to atprasti, o dra blogiau - kaip atpratinti šeimyną
žinot nuo ko man skauda galvą. Ogi nuo didmiesčiū
Buvom Vilniuj. Man po valandos pradeda spast galvą, kol negryštų į savo triobą
Druskos pakelio mum užtenka nežinau kiek ilgam
Gal 5 metam. Tiesa pasakius nežinau net kada pirkau.
Cukraus irgi ilgam užtenka, nebent uogienes darau ir pyragus.
QUOTE(Žiogelis @ 2010 01 26, 13:46)
KT aš irgi mečiau jau seniai. O ir gėriau neilgai - kokį pusmetį gal. Mirena gi tie patys hormonai
Saugojomės prezervatyvais, spermicidinėm priemonėm, o dabar bandau įsikirsti į NŠP
Nuo KT turiu pasekmes migrena
O ta dėl to kad išsibalansavo visi hormonai. IKi KT gėrimo, t.y. iki tol kol baigiau gerti nebuvau žinojus ką reiškia galvos skausmas.
Nuo to laiko tik prezervatyvai ir tikrai nieko blogo (nebent kad baisiai brungūs LT). O dėl tų vaisingų dienų aš jaučiu tiesiog kada buna
Bet vistiek saugomės. O žinau dėl to, kad užeina super didelis noras meilei. Pagalvoju apie gyvūnus, tai irgi kai sako karvė pakilo, tai vadinasi vaisingos dienos
Vienu žodžiu,MB sakė esu laukinė patelė
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 18:40)
Beje, man tas valymosi mišinukas kažkaip neveikia, kaip tik viduriai užkietėjo
Bet kažkaip neimu į galvą ir toliau geriu, gal man ilgiau pagerti reikia, kad veikti pradėtų, nesimaitinu aš labai sveikai, gal organizmas užsiteršęs
kaip
rytorasa ir sakė, reikia daug gerti. Aš vakar gėriau, šiandien neturėjau kada. Bet ir tai veikia
Beje gėriau tik vieną šaukštelį mišinio ir 2 stiklinės vandens.
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 19:42)
Mergaites, gal kuri esate gerusi Alaus mieles? girdejau pletkus, kad josapetita skatina ir kelia, o saitokio skatinimo nenoreciau:)
http://www.healthili...uctbook/36.html
Tik jau negerk
Buvo man kažkada įbrukę odos būklei gerint. Neduok dieve tokio gėrio
Vien puliniai
QUOTE(Katherina @ 2010 01 26, 20:26)
Gal Jums chromo trūksta? Dažnai žmonėm, kurie jaučia didelį potraukį saldumynams, trūksta šios medžiagos..
O aš girdėjau kad kalcio trūksta, jei saldumynu norisi. Vienu žodžiu dar girdėjau, kad jei pilnėjam irgi kalcio trūksta.
QUOTE(Katherina @ 2010 01 26, 20:42)
Merginos, gal žinote, kokių natūralių dalykų, nesvarbu ko, kaip stiprinti organizmą, inkstų darbą gerinti ir pan.,sergant diabetu?
www.heel.lt homeopatinis preparatas imunitetui stiprinti sergant inkstu ir slapimo taku ligom. Pati dar negeriau, nes siemte tfu tuf lyg kazkaip pastiprejusi.
o kas konkreciai del inkstu?
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 22:52)
as galiu vien tik tokiais pomidorais misti, daugiau nieko
su grietine daug daug krapu, pertuska. svoguno laisku ir grietines
arba su svogunu ir aliejuku
pomidorai ir pas mus vasaar rytas pietus ir vakariene