Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 26, 20:26)
Aš tai dabar spiginu akis į ruduosius jūros dumblius, va tokius. Vartojamas kaip druskos pakaitalas. Labai maga pabandyti, manau mėnesio eigoj nusipirksiu ax.gif Tuomet ir parašysiu atsiliepimus.
Garuose gaminto maisto gal tik kartą ir tevalgiau blush2.gif Kad skanu, tai tikrai labai labai. Įdomus pastebėjimas buvo toks, jog po garuose virtos žuvies gėriau sulčių, valgiau vynuogių ir šokoladinį saldainį - visi šie dalykai buvo labai labai kartūs blink.gif Todėl ir ragavau vieną po kito, negalėdama patikėti... Būtų įdomu garuose pavirti pačiai g.gif
Labai daug blogybių prisiskaičiau dėl odos bėrimų. Be proto kelia spuogus sad.gif

i ruduosius dumblius ir as akis spiginu smile.gif ir dar i C vitamina su rutinu smile.gif
va va, as irgi apie spuogu kelima girdejau, geriant alaus mieles, mesiu as ta ideja:)
maistas garuose tikrai labai skanus, itin aiskiai juntamas jo realus skonis, ojei dar i vandeni zoliu ir cesnakiuko imeti wub.gif
jei pastoviai traukia prie saldumynu, tai tikrai chromo truksta, o jei tikpries mns, tai normalu. Man bangom uzeina beprotiskas noras sokolado ir saldainiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 sausio 2010 - 19:43
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 20:04)
nepamenu, katra mamka klause del papildu kremzlems ir sanaroams, kuriai vaistininke atsake, kad tokiu nera
http://www.healthili...uctbook/25.html
yra ju ir daugiau ir kitu gamintoju

Aš klausiau 4u.gif Tik dar ne mamka biggrin.gif Ačiū labai, mėginsim sveikatintis smile.gif
Mieles esu gėrusi aš, tik kitokias. Gėriau dėl odos, jokio poveikio nepajutau...
Merginos, gal žinote, kokių natūralių dalykų, nesvarbu ko, kaip stiprinti organizmą, inkstų darbą gerinti ir pan.,sergant diabetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 26 sausio 2010 - 19:45
QUOTE(me_gustas_tu @ 2010 01 26, 20:40)
O kur ketini pirkti si daikta?  4u.gif

Yra "Biotekoje" (Vilnius, Klaipėdos g. 3) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 26, 20:42)
Aš klausiau  4u.gif  Tik dar ne mamka  biggrin.gif Ačiū labai, mėginsim sveikatintis  smile.gif
Mieles esu gėrusi aš, tik kitokias. Gėriau dėl odos, jokio poveikio nepajutau...
Merginos, gal žinote, kokių natūralių dalykų, nesvarbu ko, kaip stiprinti organizmą, inkstų darbą gerinti ir pan.,sergant diabetu?

nesvarbu, kad dar ne mamka, vistiek Sm visos mamkom vadinamos smile.gif
ar ne saltalankiu aliejus diabetikams? pamegink apie ji pasiskaityti, KN maciau ekologiskas ir grynas, be jokiu priemaisu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 sausio 2010 - 19:52
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 26, 19:26)
Kuskusą aš tik neseniai atradau, tikrai labai skanu thumbup.gif Aš mėgstu su paprikom ir pievagrybiais rolleyes.gif

Buk gera, parasyk recepta 4u.gif Turiu nusipirkusi, bet taip ir neprisiruosiu ka nors pagaminti. Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 20:41)
i ruduosius dumblius ir as akis spiginu smile.gif ir dar i C vitamina su rutinu smile.gif
va va, as irgi apie spuogu kelima girdejau, geriant alaus mieles, mesiu as ta ideja:)

o kam šitiek reikia vartoti papildų? Juk jeigu sveika maitinatės, organizmas viską, kas reikalinga gauna iš maisto.. rolleyes.gif
Atsakyti
Kuskusas skanus dalykas ash irgi ji tik shiemet atradau smile.gif

O del gurmanu vishtienos ish Iki pasakysiu taip, pora kart pirkau, bet poto paskaiciau kas ten parasyta ir persigalvojau, ten gi yra ne vishta, o visciukas broileris vis del to, tai reiskia kad per kelis men uzauges ant hormonu, tai kazkaip man visai atkrito noras pirkti pripompuota hormonais vistiena valgyt sad.gif todel geriau retkarcias nusiperku ukininku turgui tikra vishta, kuri sveria 3 kg ir atrodo kaip tikra vishta ir jos 2 savaitgaliams uztenka sochiai privalgyt, arba galvoju ish tikro maisto kada pabandyt uzsakyt ten mazesnes 1,5-2 kg, nzn sake kad ukininkas ar ukininke nepamenu, bet savo uzaugintais grudais ale maitina smile.gif gal vistik ne ant hormonu uzaugintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 26 sausio 2010 - 20:39
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 26, 21:33)
o kam šitiek reikia vartoti papildų? Juk jeigu sveika maitinatės, organizmas viską, kas reikalinga gauna iš maisto..  rolleyes.gif

as tik nakvisu aliejuka vartoju, daugiau nieko, tik skaitineju smile.gif o ziema neitin naturaliai gausi vitamino C, nes pomidore jo daug daugiau nei citrinoje, o pomidoru neperku parduotuviniu
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 18:40)
Beje, man tas valymosi mišinukas kažkaip neveikia, kaip tik viduriai užkietėjo  biggrin.gif Bet kažkaip neimu į galvą ir toliau geriu, gal man ilgiau pagerti reikia, kad veikti pradėtų, nesimaitinu aš labai sveikai, gal organizmas užsiteršęs  ax.gif

Mergaitės, nepamirškit, kad valydamos žarnyną turite gerti labai daug vandens. Tik tada mišinys darys savo darbą žarnyne.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 26 sausio 2010 - 20:39
dar apie apie KT kazkuriam puslapyje buvo,tai irgi, esu bandzius 1 menesi kadaise gert, labai blogai man buvo ir nervuota buvau ir galva skaudejo ir sausa visishkai tai meciau lauk, nebegeriau, poto dar pleistra pora kart naudojau. O taip jau geriau tegu vaikiukas netycia gaunas negu tiek chemijos i save prisivaryt doh.gif ash jau kokius metus visai jokiu vaistu nevartoju viska zoleles arbatos ish gamtos zodziu, zhiema imbiero citrinos ir medaus arbata,chiobreliu, ant palanges melisas auginu shviezios arbatos pasidarau smile.gif esu tik pora kart kai persalus influcida gerus (homeopatines). O taip cesnakai, svogunai jei bacila kimba labai geras daiktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keretoja: 26 sausio 2010 - 20:42
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 20:41)
maistas garuose tikrai labai skanus, itin aiskiai juntamas jo realus skonis, ojei dar i vandeni zoliu ir cesnakiuko imeti  wub.gif
jei pastoviai traukia prie saldumynu, tai tikrai chromo truksta, o jei tikpries mns, tai normalu. Man bangom uzeina beprotiskas noras sokolado ir saldainiu  ax.gif

Ar tikrai cia chromo trukumas kaltas? Skaiciau, jog mokslininkai kuo toliau, tuo labiau linke sutarti, kad cukrus sukelia priklausomybe...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 21:36)
as tik nakvisu aliejuka vartoju, daugiau nieko, tik skaitineju smile.gif o ziema neitin naturaliai gausi vitamino C, nes pomidore jo daug daugiau nei citrinoje, o pomidoru neperku parduotuviniu

na, jeigu domitės, vadinasi manote, kad tai reikalinga.. smile.gif Nejaugi žiemą jokių daržovių nevartojat? Juk vitaminas C yra ne tik pomidoruose..

Atsakyti