QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 18:40)
Žiūrinėjau internete dar apie tą knygą, tai ją galima nusipirkti už 10 lt, buvo ir skyriai surašyti, tai toje svetainėje ne visi, bet pagrindas yra manau užteks pradžiai, bendram suvokimui
Jau pagriebiau nakvišų kapsulyčių kaip tavo, 180 kapsulių tik 54 lt pusmečiui užteks, o kur gydytoja pasiūlė, tai mėnesiui būtų išėję 30 lt Ačiū, Nidulia
Beje, man tas valymosi mišinukas kažkaip neveikia, kaip tik viduriai užkietėjo Bet kažkaip neimu į galvą ir toliau geriu, gal man ilgiau pagerti reikia, kad veikti pradėtų, nesimaitinu aš labai sveikai, gal organizmas užsiteršęs
Papildyta:
Jau pagriebiau nakvišų kapsulyčių kaip tavo, 180 kapsulių tik 54 lt pusmečiui užteks, o kur gydytoja pasiūlė, tai mėnesiui būtų išėję 30 lt Ačiū, Nidulia
Beje, man tas valymosi mišinukas kažkaip neveikia, kaip tik viduriai užkietėjo Bet kažkaip neimu į galvą ir toliau geriu, gal man ilgiau pagerti reikia, kad veikti pradėtų, nesimaitinu aš labai sveikai, gal organizmas užsiteršęs
Papildyta:
i sveikatele
o kuriam saite ta knygele radai? nauja, ar kazkas savoparduoda? as uz ja mokejau pries 10 metu 7 litus:)
jei uzkietejo viduriai, pagerk linu seklu nuoviro, ar uzpilo galtu ten is karto per daug prisidarai? bet manau, kad artimiausiomis dienomis "pramus"
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 26, 18:44)
Parašykite labiau išmanančios, argi ekologiškas nakvišų aliejus ir nakvišų kapsulės iš vastinės yra tas pats? Man toks įtarimas, kad kapsulėse aliejus jau rafinuotas? Plius papildomai kapsulės sudedamosios medžiagos, vit.E (augalinis ar gyvulinis?)
tai jau ko gero, kad geriau pirkti skysta is patikimu pardaveju, nei kapsulese bet niekas cia ir nemegino irodineti, kad musu geriamas, kapsulinis yra ekologiskas antmanuju parasyta be cukraus, be glitimo, be mieliu, be laktozes, be ridbtiniu dazikliu, be kvapniuju medziagu. dvimeciu nakvisu aliejus, jungtines karalystes, daugiau info:
www.healthilife.lt
www.nakvisualiejus.lt
issiunciau as jiems uzklausa del sio aliejaus natyralumo ir ekologiskumo, paziuresim ka atsakys
velniava, jau pati radau
Maisto papildas. Pakuotėje 30, 90 arba 180 kapsulių
Healthilife nakvišų aliejus yra aukščiausios kokybės produktas. Aliejus išgaunamas šalto spaudimo būdu, nenaudojant cheminių medžiagų...........
http://www.healthili...uctbook/13.html
nemanau, kad kam nors pavyks absoliuciai naturaliai ir ekologiskai nugyventi savo gyvenima, tad nereikia labai jau i krastutinumus pulti:)