Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 18:40)
Žiūrinėjau internete dar apie tą knygą, tai ją galima nusipirkti už 10 lt, buvo ir skyriai surašyti, tai toje svetainėje ne visi, bet pagrindas yra smile.gif manau užteks pradžiai, bendram suvokimui  rolleyes.gif
Jau pagriebiau nakvišų kapsulyčių kaip tavo, 180 kapsulių tik 54 lt  bigsmile.gif pusmečiui užteks, o kur gydytoja pasiūlė, tai mėnesiui būtų išėję 30 lt blink.gif Ačiū, Nidulia  4u.gif

Beje, man tas valymosi mišinukas kažkaip neveikia, kaip tik viduriai užkietėjo  biggrin.gif Bet kažkaip neimu į galvą ir toliau geriu, gal man ilgiau pagerti reikia, kad veikti pradėtų, nesimaitinu aš labai sveikai, gal organizmas užsiteršęs  ax.gif
Papildyta:

i sveikatele 4u.gif
o kuriam saite ta knygele radai? nauja, ar kazkas savoparduoda? as uz ja mokejau pries 10 metu 7 litus:)
jei uzkietejo viduriai, pagerk linu seklu nuoviro, ar uzpilo smile.gif galtu ten is karto per daug prisidarai?smile.gif bet manau, kad artimiausiomis dienomis "pramus" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 26, 18:44)
Parašykite labiau išmanančios, argi ekologiškas nakvišų aliejus ir nakvišų kapsulės iš vastinės yra tas pats? Man toks įtarimas, kad kapsulėse aliejus jau rafinuotas? Plius papildomai kapsulės sudedamosios medžiagos, vit.E (augalinis ar gyvulinis?)  blink.gif

tai jau ko gero, kad geriau pirkti skysta is patikimu pardaveju, nei kapsulese smile.gif bet niekas cia ir nemegino irodineti, kad musu geriamas, kapsulinis yra ekologiskas smile.gif antmanuju parasyta be cukraus, be glitimo, be mieliu, be laktozes, be ridbtiniu dazikliu, be kvapniuju medziagu. dvimeciu nakvisu aliejus, jungtines karalystes, daugiau info:
www.healthilife.lt
www.nakvisualiejus.lt
issiunciau as jiems uzklausa del sio aliejaus natyralumo ir ekologiskumo, paziuresim ka atsakys
velniava, jau pati radau
Maisto papildas. Pakuotėje 30, 90 arba 180 kapsulių

Healthilife nakvišų aliejus yra aukščiausios kokybės produktas. Aliejus išgaunamas šalto spaudimo būdu, nenaudojant cheminių medžiagų...........

http://www.healthili...uctbook/13.html

nemanau, kad kam nors pavyks absoliuciai naturaliai ir ekologiskai nugyventi savo gyvenima, tad nereikia labai jau i krastutinumus pulti:) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 sausio 2010 - 18:33
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 26, 19:06)
Ir dar kaštonų kepiau, labai skanu thumbup.gif Nesu tikra, kiek jie ekologiški, MB mama davė pasibandyti išsikept. Nustebino skonis, kaip anakardžių riešutai, gal net dar saldesni smile.gif

Kastonu kokiu??
O as is naujo vel kuskusa atradau- buvau pamirsusi- tai su darzovemis skanu ir vienas man patinka ir kaip garnyras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 26 sausio 2010 - 18:43
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 18:15)
i sveikatele  4u.gif
o kuriam saite ta knygele radai? nauja, ar kazkas savoparduoda? as uz ja mokejau pries 10 metu 7 litus:)
jei uzkietejo viduriai, pagerk linu seklu nuoviro, ar uzpilo smile.gif galtu ten is karto per daug prisidarai?smile.gif bet manau, kad artimiausiomis dienomis "pramus" smile.gif

tai jau ko gero, kad geriau pirkti skysta is patikimu pardaveju, nei kapsulese smile.gif bet niekas cia ir nemegino irodineti, kad musu geriamas, kapsulinis yra ekologiskas smile.gif antmanuju parasyta be cukraus, be glitimo, be mieliu, be laktozes, be ridbtiniu dazikliu, be kvapniuju medziagu. dvimeciu nakvisu aliejus, jungtines karalystes, daugiau info:
www.healthilife.lt
www.nakvisualiejus.lt
issiunciau as jiems uzklausa del sio aliejaus natyralumo ir ekologiskumo, paziuresim ka atsakys
nemanau, kad kam nors pavyks absoliuciai naturaliai ir ekologiskai nugyventi savo gyvenima, tad nereikia labai jau i krastutinumus pulti:) 4u.gif

Keliuose saituose, tik pavadinimą įvedžiau, žiūrinėjau dėl įdomumo, tai nelabai gilinausi, bet nauja. Manau ir knigyne gerai paieškojus galima rast, gi būna ir senesnio leidimo knygų vis dar prekyboje, bet man ir tos svetainės tavo įdėtos užtenka smile.gif

Dėl nakvišų sutinku drinks_cheers.gif Manau, kad aliejus ten rafinuotas ir net neekologiškas. Man, pvz., būtų per brangu gerti gerą, nerafinuotą, gryną nakvišų aliejų, na mėnesiuką kitą ne, bet nuolat ne ax.gif Baigiu su tom nakvišom. Nusipirkau ir patenkinta. Baigsiu kapsules, tai pabandysiu ir aliejų pagert kada 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 26, 18:06)
Ir dar kaštonų kepiau, labai skanu thumbup.gif Nesu tikra, kiek jie ekologiški, MB mama davė pasibandyti išsikept. Nustebino skonis, kaip anakardžių riešutai, gal net dar saldesni smile.gif

Esu valgiusi keptų kaštonų, bet atvežti buvo iš Portugalijos tetos. LT nesu mačiusi g.gif Man tai nelabai patiko, keistas skonis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 19:36)
Keliuose saituose, tik pavadinimą įvedžiau, žiūrinėjau dėl įdomumo, tai nelabai gilinausi, bet nauja. Manau ir knigyne gerai paieškojus galima rast, gi būna ir senesnio leidimo knygų vis dar prekyboje, bet man ir tos svetainės tavo įdėtos užtenka smile.gif

Dėl nakvišų sutinku  drinks_cheers.gif Manau, kad aliejus ten rafinuotas ir net neekologiškas. Man, pvz., būtų per brangu gerti gerą, nerafinuotą, gryną nakvišų aliejų, na mėnesiuką kitą ne, bet nuolat ne  ax.gif Baigiu su tom nakvišom. Nusipirkau ir patenkinta. Baigsiu kapsules, tai pabandysiu ir aliejų pagert kada  4u.gif

keliuose knygynuose klausiau, ziurejo i kompa, sake nera pakartotino leidimo
o del nakvisu , kurias mudvi geriame, skaityk auksciau mano papildyma:) nerafinuotas aliejukas visgi musiskis 4u.gif

Mergaites, gal kuri esate gerusi Alaus mieles? girdejau pletkus, kad josapetita skatina ir kelia, o saitokio skatinimo nenoreciau:)
http://www.healthili...uctbook/36.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 sausio 2010 - 18:45
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 26, 18:44)
Parašykite labiau išmanančios, argi ekologiškas nakvišų aliejus ir nakvišų kapsulės iš vastinės yra tas pats? Man toks įtarimas, kad kapsulėse aliejus jau rafinuotas? Plius papildomai kapsulės sudedamosios medžiagos, vit.E (augalinis ar gyvulinis?)  blink.gif

jeigu skonis jums priimtinas, rinkitės ekologišką nerafinuotą nakvišų aliejų... 4u.gif
Atsakyti
nepamenu, katra mamka klause del papildu kremzlems ir sanaroams, kuriai vaistininke atsake, kad tokiu nera
http://www.healthili...uctbook/25.html
yra ju ir daugiau ir kitu gamintoju
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 18:42)
o del nakvisu , kurias mudvi geriame, skaityk auksciau mano papildyma:) nerafinuotas aliejukas visgi musiskis  4u.gif

Knyga ir buvo seno leidimo 1995 metų smile.gif

Bet prie kapsulyčių neparašyta, kad nerafinuotas g.gif Ar tai suprast, kad chemiškai neapdorotas?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 13:37)
nuo priklausomybės druskai pati kenčiu, nepadėsiu sad.gif

Aš tai dabar spiginu akis į ruduosius jūros dumblius, va tokius. Vartojamas kaip druskos pakaitalas. Labai maga pabandyti, manau mėnesio eigoj nusipirksiu ax.gif Tuomet ir parašysiu atsiliepimus.

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 13:55)
tikrai skanu, nes mesa turi savo naturaliu drusku, ypac jauciasi, kai mesa garuose pasigamini, primetus i vandeni cesnakeliu, petrusku ir kitu zoleliu:)

Garuose gaminto maisto gal tik kartą ir tevalgiau blush2.gif Kad skanu, tai tikrai labai labai. Įdomus pastebėjimas buvo toks, jog po garuose virtos žuvies gėriau sulčių, valgiau vynuogių ir šokoladinį saldainį - visi šie dalykai buvo labai labai kartūs blink.gif Todėl ir ragavau vieną po kito, negalėdama patikėti... Būtų įdomu garuose pavirti pačiai g.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 26, 18:28)
pradžioje kai pasirodė Bios ekol.natūr.jogurtas, sudėty buvo modifikuotas krakmolas (arba aš klystu  blink.gif ), dabar su sudėtim viskas gerai (kas parašyta), bet jis tikrai tikrai tirštesnis nei Dobilo, neteko girdėti,- nėra jie ten nieko, ko neįrašę, pridėję?

Kiek pamenu, Bios'o jogurtuose ekologiškas tik pienas, o prikrauta ten ko tik nori doh.gif Berods ir guaro dervos radau... Dobilas, ko gero, vienintelis tikrai eko jogurtas parduotuvėse.

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 26, 19:36)
Kastonu kokiu??

O as is naujo vel kuskusa atradau- buvau pamirsusi- tai su darzovemis skanu ir vienas man patinka ir kaip garnyras...

user posted image

Kuskusą aš tik neseniai atradau, tikrai labai skanu thumbup.gif Aš mėgstu su paprikom ir pievagrybiais rolleyes.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 19:41)
Esu valgiusi keptų kaštonų, bet atvežti buvo iš Portugalijos tetos. LT nesu mačiusi  g.gif Man tai nelabai patiko, keistas skonis  doh.gif

Kepti buvo Portugalijoje? Nes juos karštus reikia valgyti, atvėsę nebeskanūs.

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 19:42)
Mergaites, gal kuri esate gerusi Alaus mieles?

Labai daug blogybių prisiskaičiau dėl odos bėrimų. Be proto kelia spuogus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 01 26, 13:48)
druska man dzin, gerimu nesaldinu tik kartais i kava sauksteli, bet saldumynu vistiek noriu, gal cia psichologinis ju noras

Gal Jums chromo trūksta? Dažnai žmonėm, kurie jaučia didelį potraukį saldumynams, trūksta šios medžiagos..
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 26, 19:26)
Kepti buvo Portugalijoje? Nes juos karštus reikia valgyti, atvėsę nebeskanūs.

Ne, auginti Portugalijoje, o valgiau katik keptus, bet aišku, kiekvieno skirtingas skonis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 20:22)
Knyga ir buvo seno leidimo 1995 metų smile.gif

Bet prie kapsulyčių neparašyta, kad nerafinuotas  g.gif Ar tai suprast, kad chemiškai neapdorotas?

ten kur idejau nuoroda, aprasyme parasyta, kad kokybiskas, salto spaudimo be cheminio apdorojimo , nakvisu aliejus
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 26, 20:26)
Aš tai dabar spiginu akis į ruduosius jūros dumblius, va tokius. Vartojamas kaip druskos pakaitalas. Labai maga pabandyti, manau mėnesio eigoj nusipirksiu ax.gif Tuomet ir parašysiu atsiliepimus.

O kur ketini pirkti si daikta? 4u.gif Ir mane domina rolleyes.gif
Atsakyti