QUOTE(geguze5 @ 2010 01 26, 10:41)
nes jei cheminis pomidoras kainuoja 7lt./kg. o paprika 12lt./kg. tai ka jau kalbeti apie eko...
Na, nereikėtų taip perlenkti
Paprikos iki 8 Lt/kg kainuoja.
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 10:51)
kepiniams perku smulkų nerafinuotą cukranendrių cukrų iš eko parduotuvių. Dar įdedu į jį vanilės ankštį
Nors mes gėrimų nesaldom, neabejoju, kad toks cukrus jų skonio nepakeistų ir nebūtų toks specifiškas, kaip Muscovado. na bet šitą tai vieną valgyčiau, kaip jis gali būti neskanus?
Aš dabar Mark and Spencer muscovado turiu, tai neskanus jis man vienas
Galbūt eko skonis kiek kitoks, na bet kai apskritai cukraus nesu mėgėja, tai dėl manęs jo gali ir iš viso nebūti.
Reikės pasidairyti paprasto nerafinuoto cukranendrių cukriuko, o ateity ir Himalajų druskos po to, kai baigsiu jūros.
-------
O aš šiandien ragavau ekologiškų burnočių košės
Gardinau džiovintais vaisiais, medumi ir kokosų aliejumi. Ryškiai aliejaus padauginau
Šiaip malonus toks skonis, pačios kruopos kiek riešutų aromatą turi
Ateity ketinu daugiau kruopų rūšių išmėginti, laabai jau daug visokių atradau neseniai
Ir dar kaštonų kepiau, labai skanu
Nesu tikra, kiek jie ekologiški, MB mama davė pasibandyti išsikept. Nustebino skonis, kaip anakardžių riešutai, gal net dar saldesni