Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 16:03)
kad paskui nebūtų dermatito, nereikėtų lėkt į vaistinę tablečių biggrin.gif

alergizuoja.. unsure.gif užjaučiu... 4u.gif Man sėklos- gėris... biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Nidulia uz pastebejimus, bandau klausyti savo organizmo, aisku kai isgirsti daug nuomoniu, pasimeti tam kartui, na iki sekanciu naujienu bigsmile.gif

Zinai bryyla ir man pavyko nusikopinti 14 wordiniu lapu g.gif
Atsakyti
realiai ta knyga tikrai ne 14 lapu, bet ji mazesnio formato, ne A4 tai tikrai, per puse mazesni lapai, ir poplone tokia, ten gale receptai jau ir eina, paziuresiu dar namie savo worde, nes realia knygele gi praganiau smile.gif galiu tik Polio Brego duoti paskaityti
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 25, 11:41)
Sauluze, nezinau kam tas aliejus i koldunu tesla biggrin.gif , kazkoki recepta radau, kad 3 stiklines miltu, 3 saukstai aliejaus, verdantis vanduo, druska- tai ir dariau, bet siaip manau, kad kita karta be aliejaus darysiu- as irgi nesupratau kam g.gif

Va dabar tik įsiskaičiau, kad pas tave verdantis vanduo! Tai gal pas tave gaunasi plikyta ta tešla ir reikalingas tas aliejus, gal kažką ir suteikia jis,, nes mano tešla gaminama šaltai, tai nereik jokių aliejų.

QUOTE(Diva:) @ 2010 01 26, 12:28)
Geras blink.gif  biggrin.gif - as tai maniau, kad ten tu rasei  doh.gif

Šiaip nieko gero biggrin.gif na kurios mane žinot, tai atidesnės būkit... ot kvaila situacija..

QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 12:36)
gerai, kad parašei - įsidėmėsim, kad tu diktorė su mažu vaiku biggrin.gif Dabar paveikslėlio tai nebekeisk  4u.gif

na bet ir trūkumas fantazijos pas žmones....
kad labiau ne dėl mėsos nevalgymo, o dėl kiaulienos buvo kilęs sujudimas smile.gif Mes irgi mėsos valgom wink.gif

drinks_cheers.gif nesikeisiu

jei mano diktorės nenukopins lotuliukas.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 26, 13:24)

Gerai tada 4u.gif

QUOTE(Trolėmolė @ 2010 01 26, 13:29)
Man šitas padažas irgi labai skanus. Beje, pabandykite pasigaminti naminių makaronų, skonis visiškai kitoks nei pirktinių  wub.gif  Jau žinau ką šiandien vakarienei valgysim  4u.gif

Jetus kaip įdomu, sekmadienį reiks pabandyt 4u.gif

Šiaip ačiū labai visoms už receptukus, visi įdomūs ir kažkada bus bandomi 4u.gif
Poli Berga ir mes turim, neperseniausiai dalino ar ne Rikara, kas norit galima į epaštą atsiusti.
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 26, 12:00)

Atisprašau dėl niko, užsiregistruodama įvedžiau tokį ir tiko, ne bet jei tai Jums trukdo galiu pasikeisti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 13:08)
ne jūs, o tu wink.gif

šaldytuve stovėdamas prarūgsta? Tai gal uogienės kokios pridedi, vaisių?? Nes vienas tai stovi savaitę tikrai ir dar ilgiau, tik paskui mažiau skanus būna sad.gif Bakterijas perku Baltvitoje, netoli Spartos Vilniuje. Nežinau, kas dar tokiu dalyku prekiautų. Pakelis apie 25 litai, užtenka kiek mažiau nei pusei metų. Kartu ir bryylai atsakiau  4u.gif

Dėl jogurto - tai vis tik man skanesnis pirktinis arba gamintas iš pieno ir poros šaukštų pirktinio jogurto, nei gamintas su bakterijomis.
Vakar gaminau iš kaimiško pieno ir poros šaukštų Bios natūr.ekol.jogurto, - skanus, bet pirktinis vis tiek tirštesnis gaunasi, ir suku galvą: jei gerai pamenu, pradžioje kai pasirodė Bios ekol.natūr.jogurtas, sudėty buvo modifikuotas krakmolas (arba aš klystu blink.gif ), dabar su sudėtim viskas gerai (kas parašyta), bet jis tikrai tikrai tirštesnis nei Dobilo, neteko girdėti,- nėra jie ten nieko, ko neįrašę, pridėję?
Atsakyti
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 26, 17:23)
Atisprašau dėl niko, užsiregistruodama įvedžiau tokį ir tiko, ne bet jei tai Jums trukdo galiu pasikeisti unsure.gif

Aišku, kad tiks forumo sistemai ir ji leis regsituotis, nes tai ne tas pats kas Saulužė. Forumo dalyviai tiesiog nemato tų brūkšnelių mirksiukas.gif _Saulužė_
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 13:50)
Ačiū už patarimus, pagersiu būtinai nakvišas  4u.gif

Nusipirkau nakvišų ir agurklių aliejus iš SP, nakvišų pirmą kartą geriu - skanus bigsmile.gif , agurklių esu gėrusi iš Akomos, tai SP skanesnis, labai maloniai išgeriu abiejų po šaukštelį rytais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 26, 16:59)
realiai ta knyga tikrai ne 14 lapu, bet ji mazesnio formato, ne A4 tai tikrai, per puse mazesni lapai, ir poplone tokia, ten gale receptai jau ir eina, paziuresiu dar namie savo worde, nes realia knygele gi praganiau smile.gif galiu tik Polio Brego duoti paskaityti

Žiūrinėjau internete dar apie tą knygą, tai ją galima nusipirkti už 10 lt, buvo ir skyriai surašyti, tai toje svetainėje ne visi, bet pagrindas yra smile.gif manau užteks pradžiai, bendram suvokimui rolleyes.gif
Jau pagriebiau nakvišų kapsulyčių kaip tavo, 180 kapsulių tik 54 lt bigsmile.gif pusmečiui užteks, o kur gydytoja pasiūlė, tai mėnesiui būtų išėję 30 lt blink.gif Ačiū, Nidulia 4u.gif

Beje, man tas valymosi mišinukas kažkaip neveikia, kaip tik viduriai užkietėjo biggrin.gif Bet kažkaip neimu į galvą ir toliau geriu, gal man ilgiau pagerti reikia, kad veikti pradėtų, nesimaitinu aš labai sveikai, gal organizmas užsiteršęs ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 26, 17:32)
Nusipirkau nakvišų ir agurklių aliejus iš SP, nakvišų pirmą kartą geriu - skanus bigsmile.gif , agurklių esu gėrusi iš Akomos, tai SP skanesnis, labai maloniai išgeriu abiejų po šaukštelį rytais  4u.gif

Aš nemėgstu su aliejais terliotis ax.gif Bet va gėriau linų sėmenų, gal ir vėl reikės pagerti. Gerai, kad jų aliejų gert galima neilgai, tai tas kursas neilgas, nenusibosta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 26, 18:40)
Žiūrinėjau internete dar apie tą knygą, tai ją galima nusipirkti už 10 lt, buvo ir skyriai surašyti, tai toje svetainėje ne visi, bet pagrindas yra smile.gif manau užteks pradžiai, bendram suvokimui  rolleyes.gif
Jau pagriebiau nakvišų kapsulyčių kaip tavo, 180 kapsulių tik 54 lt  bigsmile.gif pusmečiui užteks, o kur gydytoja pasiūlė, tai mėnesiui būtų išėję 30 lt blink.gif Ačiū, Nidulia  4u.gif

Beje, man tas valymosi mišinukas kažkaip neveikia, kaip tik viduriai užkietėjo  biggrin.gif Bet kažkaip neimu į galvą ir toliau geriu, gal man ilgiau pagerti reikia, kad veikti pradėtų, nesimaitinu aš labai sveikai, gal organizmas užsiteršęs  ax.gif
Papildyta:

Aš nemėgstu su aliejais terliotis  ax.gif Bet va gėriau linų sėmenų, gal ir vėl reikės pagerti. Gerai, kad jų aliejų gert galima neilgai, tai tas kursas neilgas, nenusibosta biggrin.gif

Parašykite labiau išmanančios, argi ekologiškas nakvišų aliejus ir nakvišų kapsulės iš vastinės yra tas pats? Man toks įtarimas, kad kapsulėse aliejus jau rafinuotas? Plius papildomai kapsulės sudedamosios medžiagos, vit.E (augalinis ar gyvulinis?) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 26, 18:44)
Parašykite labiau išmanančios, argi ekologiškas nakvišų aliejus ir nakvišų kapsulės iš vastinės yra tas pats? Man toks įtarimas, kad kapsulėse aliejus jau rafinuotas? Plius papildomai kapsulės sudedamosios medžiagos, vit.E (augalinis ar gyvulinis?)  blink.gif

Ir as taip manau ax.gif , bet nesu zinove, tad tyliu smile.gif - as gerciau gryna ekologiska jei man butu butinybe...
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 01 26, 10:41)
nes jei cheminis pomidoras kainuoja 7lt./kg. o paprika 12lt./kg. tai ka jau kalbeti apie eko...

Na, nereikėtų taip perlenkti 4u.gif Paprikos iki 8 Lt/kg kainuoja.

QUOTE(Satura @ 2010 01 26, 10:51)
kepiniams perku smulkų nerafinuotą cukranendrių cukrų iš eko parduotuvių. Dar įdedu į jį vanilės ankštį smile.gif Nors mes gėrimų nesaldom, neabejoju, kad toks cukrus jų skonio nepakeistų ir nebūtų toks specifiškas, kaip Muscovado. na bet šitą tai vieną valgyčiau, kaip jis gali būti neskanus? biggrin.gif

Aš dabar Mark and Spencer muscovado turiu, tai neskanus jis man vienas schmoll.gif Galbūt eko skonis kiek kitoks, na bet kai apskritai cukraus nesu mėgėja, tai dėl manęs jo gali ir iš viso nebūti.

Reikės pasidairyti paprasto nerafinuoto cukranendrių cukriuko, o ateity ir Himalajų druskos po to, kai baigsiu jūros.
-------

O aš šiandien ragavau ekologiškų burnočių košės rolleyes.gif Gardinau džiovintais vaisiais, medumi ir kokosų aliejumi. Ryškiai aliejaus padauginau doh.gif Šiaip malonus toks skonis, pačios kruopos kiek riešutų aromatą turi smile.gif Ateity ketinu daugiau kruopų rūšių išmėginti, laabai jau daug visokių atradau neseniai cool.gif

user posted image

Ir dar kaštonų kepiau, labai skanu thumbup.gif Nesu tikra, kiek jie ekologiški, MB mama davė pasibandyti išsikept. Nustebino skonis, kaip anakardžių riešutai, gal net dar saldesni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 26 sausio 2010 - 18:15